visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

2D segmentinės tvoros – tvirtas ir modernus Skandinaviškas stilius

2D segmentinės tvoros – tvirtas ir modernus Skandinaviškas stilius 2D segmentinės tvoros – tvirtas ir modernus Skandinaviškas stilius

MIMETA, UAB

www.mimeta.lt

UAB „Mimeta“ prekybos vietose jau galite įsigyti naujuosius 2D tvorų segmentus, kurie yra puikus Skandinaviško stiliaus pavyzdys.

2D segmentai – Skandinaviška tvorų mada Lietuvoje

Apie 3D tvorų segmentus jau žinome seniai – nemažai namų ar verslo objektų, darželių, mokyklų ar įvairių kitų pastatų yra aptverti šia tvora. Tai yra ekonomiškas bei kokybiškas sklypo aptvėrimo sprendimas. Nuo šiol „Mimeta“ grupės įmonės siūlo dar patvaresnį, kokybiškesnį bei išvaizdesnį tvoros segmentų variantą – 2D tvorų segmentus.

2D tvorų segmentai neturi išlenktų standumo bangų – šie segmentai yra visiškai tiesūs, nes jiems standumo ir tvirtumo suteikia dvigubos horizontalios vielos.

Skandinavijoje 3D tvoros beveik neturi paklausos, tačiau 2D – labai populiaru. Tai yra tvirtas, kokybiškas ir modernus pasirinkimas. Taip pat galite pasirinkti tvoros segmento spalvą pagal RAL spalvyną – kas leis pritaikyti tvorą prie savo pastato eksterjero.

2D segmentinės tvoros

2D segmentai gaminami iš storesnių vielų. Galima rinktis iš dviejų variantų:

  • 8/6/8 – dvigubos 8 mm horizontalios vielos ir 6 mm vertikalios vielos.
  • 6/5/6 – dvigubos 6 mm horizontalios vielos ir 5 mm vertikalios vielos.

Standartiniai šių segmentų aukščiai yra: 0,63 m; 0,83 m; 1,03 m; 1,23 m; 1,43 m; 1,63 m; 1,83 m; 2,03 m; 2,23 m; 2,43 m.

2D segmentai montuojami arba su įprastais stulpais bei apkabomis/nerūdijančio plieno žiedais, arba su specialiais skandinaviško tipo stulpais su juosta – kas suteikia dar geresnį estetinį vaizdą.
 

2D segmentinės tvoros

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus