visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

3-ioji KORTAGŲ serijos knyga VORŲ STALO PASLAPTIS – jau 2017 m. rudenį!

3-ioji KORTAGŲ serijos knyga VORŲ STALO PASLAPTIS - jau 2017 m. rudenį 3-ioji KORTAGŲ serijos knyga VORŲ STALO PASLAPTIS - jau 2017 m. rudenį

Vertinga dovana, paliksianti neišdildomą įspūdį Jūsų vaikams

„KORTAGAI“ – tai knygos, kuriose vaikai patirs ne tik nepakartojamus nuotykius, žaidimus, sutiks neregėtus gyventojus ir nežinomus mechanizmus, bet ir išmoks naujų gyvenimo paslapčių, loginio mąstymo, būti savarankiškais. Jei vaikams patinka kompiuteriniai žaidimai, tai „KORTAGŲ“ knygos gali juos įtraukti lygiai taip pat, tik Kortaguose jie ras tokių istorijų kurios bus naudingos ir suaugusiųjų gyvenime.

Skaitytojai jau susipažino su pirmosiomis „KORTAGAI“ serijos Lietuviškomis nuotykių knygomis vaikams – „Slaptoji princo Druado užduotis“ ir „Pilkųjų akmenų sala“. Tad pristatome trečiąją ciklo dalį – „Vorų Stalo paslaptis“, kurią galėsite įsigyti jau šių metų rudenį.

„Geriausia patirtis slypi klaidose ir sunkumuose. Nebijok suklysti, nesisielok dėl sunkumų! Tik juos įveikęs Tu užaugsi geru ir sėkmingu žmogumi!“ Tokį palinkėjimą autorius Linas Kėvelaitis skiria jauniesiems skaitytojams trečioje „KORTAGŲ“ knygoje – „Vorų Stalo paslaptis“, kurioje sunkumų bus daug (beje, jų pavyzdžiai labai tinka ir suaugusiems).

Paslaptingai dingusi mėlynoji knyga sujaukia visą Kortagų karalystės gyvenimą. Rasti įkalčiai byloja prie šio įvykio prisidėjus Dru su Nojumi. Netikėtai sužibusi viltis rasti knygą vos nesudūžta, kai Nojus ir Dru tampa mirtinais priešais…

Dabar Nojui tenka pasikliauti vien savo jėgomis, tačiau ir jų neužtenka kovojant su nematoma tamsos jėga… Girios glūdumoje Nojaus gyvybė pakimba ant plauko. Jį išgelbėja senolis Deboris Šoklusis. Iš senuko Nojus sužino, ką gali minties galia, kaip įsivedus tvarką savo galvoje galima tvirtai atsistoti ant kojų ir susigrąžinti draugus, kaip nepalūžti ir tvirtai tikėti savimi.

Negana Nojaus nesėkmių, Niekieno Žemėje ima siautėti siaubūnas. Jis jau pražudė ne vieną kortagų seklį, kelis rudųjų žvalgų būrius, o Kortagų karalystės pasienio gentyse nuolatos pradingsta vaikai. Kas juos pradangina? Rudosios? Nauja pabaisa, kurios niekam gyvam nėra tekę matyti? Kortagai bando viską išsiaiškinti taikiai, tačiau pradeda ruoštis blogiausiam – karui.

Tačiau kur kas svarbiau rasti Mėlynąją knygą. Ir vėl teks spręsti galvosūkius, keliauti į skirtingas karalystes, aplankyti senąsias krebždukų gyvenvietes, sutikti naujų draugų, nuklysti į milžiniškų vorų salą, pas paslaptinguosius marakatus, kirsti Raudonuosius kalnus ir nukeliauti pas rudąsias, teks keliauti senuoju šelmių taku – visa tai darysime ieškodami dar kelių senovinių daiktų. Jie buvo seniai pamiršti, bet dabar, norint išgelbėti didžiąją Kortagų karalystę nuo pražūties, taps itin reikalingi.

Ar tikrai Mėlynoji knyga gali sugrąžinti Kortagų tikėjimą, išgelbėti susipykusius Dru ir Nojų ir suteikti stiprybės kortagų kariams? O gal tai kai kas daugiau? Kodėl Nojus ir Dru susipyko ir ar jie susitaikys? Ar kils karas? Kas tas nežinomas siaubūnas? Kas padės ieškoti knygos? Vėl teks susigrumti su daugybe priešų, o dalis jų bus vidiniai. Teks pabūti sekliais, kovotojais, vagimis, geradariais, blogiukais, mokiniais ir t. t. Visa tai patyrę suprasime, kad nebūna laimėjimų be pralaimėjimų, kaip ir džiaugsmo be liūdesio. Pamatysime, kad ir blogi dalykai gali būti geri, o geri dalykai – blogi.

Padėk Nojui nepasiduoti, rasti tinkamus sprendimus ir atskleisti dar daug stebuklingo Kortagų pasaulio paslapčių!

Sėkmės skaitant ir mėgaujantis!

KORTAGAI - Lietuviškos nuotykių knygos vaikams, lavinančios mąstymą, skatinančios savarankiškumą ir padedančios tėvams ugdyti vaikus

KORTAGAI - Knygos vaikams
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus