visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

3D dekoratyvinės plokštės Luxus Decor – išskirtiniai sprendimai išskirtiniam interjerui

3D dekoratyvinės plokštės Luxus Decor – išskirtiniai sprendimai išskirtiniam interjerui 3D dekoratyvinės plokštės Luxus Decor – išskirtiniai sprendimai išskirtiniam interjerui

UAB „KUBĖ“ ieškantiems neįprastų interjero sprendimų, pristato „Luxus Decor“ 3D ažūrines plokštes, radiatorių apdailą, taip pat frezuotas interjero dekoracijas. Dekoratyvinės 3D plokštės – išskirtiniai sprendimai Jūsų išskirtiniam interjerui!

MDF 3D plokštės – išskirtinio dizaino moduliniai skydai, pagaminti iš MDF ir naudojami baldų, sienų ir lubų dekoravimui ar interjero puošybai.

3D dekoratyvinės plokštės Luxus Decor

3D MDF ažūrinės plokštės – puikus sprendimas ne tik pertvaroms, sienų ar lubų apdailai, spintų stumdomų durų sistemoms, baldų fasadams ar laiptų turėklams, bet ir radiatorių uždengimui. Dažnas atnaujindamas savo namų interjerą, susiduria su viena problema – radiatoriais. Norisi, kad jie būtų nauji ir gražūs, o juos pakeisti galimybės nėra. 3D ažūrinės plokštės – radiatorių apdaila ne tik paslėps radiatorius, bet ir taps modernia interjero detale. Pasirinkus Jums norimo stiliaus ažūrinę plokštę, Jūsų radiatorius taps išskirtinis ir stilingas ir nebereiks jo slėpti po užuolaidomis ar kitais baldais.

3D dekoratyvinės plokštės Luxus Decor

Įmonės siūlomi „Luxus Decor“ MDF skydai suteiks patalpoms ne tik trimatį vaizdą, bet ir puikiai pasitarnaus kuriant modernų interjerą. UAB „KUBĖ“ šias plokštes gali pagaminti ir pagal Jūsų pateiktą dizainą, bei išfrezuoti Jūsų pasirinktą raštą.

3D dekoratyvinės plokštės Luxus Decor

UAB „KUBĖ“ taip pat gali papuošti Jūsų interjerą frezuotomis interjero dekoracijomis. Interjero dekoracijos papuoš net ir pilkiausią sieną.

3D dekoratyvinės plokštės Luxus Decor

3D plokštės – naujas požiūris į namų interjerą!

Daugiau informacijos: www.luxusdecor.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus