visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

5 aromatingi ŠERKŠNO MEDAUS produktai – kiekvieno smaližiaus skoniui

5 aromatingi ŠERKŠNO MEDAUS produktai – kiekvieno smaližiaus skoniui 5 aromatingi ŠERKŠNO MEDAUS produktai – kiekvieno smaližiaus skoniui

Dainiaus Šerkšno bitynas ŠERKŠNO MEDUS

Rudenį, kai netikėtai pradeda kamuoti peršalimai, efektyvus ir natūralus pagalbininkas gali būti medus. Jį galima vartoti kaip antibakterinę ir kosulį mažinančią priemonę. Be to, medus skatina širdies veiklą ir gerina medžiagų apykaitą.

Kokybiškas medus ne tik pasižymi gydomosiomis savybėmis – jis gali būti vartojamas tiek profilaktiškai, tiek kaip natūralus saldiklis. Medus, skirtingai nei cukrus, turi daug vertingųjų maisto medžiagų – jame gausu magnio, natrio, kalio, geležies, kalcio ir t.t. Į medaus sudėtį įeina ir pagrindinės medžiagų grupės: fruktozė, gliukozė, sacharozė.

Raseinių rajone įsikūręs ūkininko Dainiaus Šerkšno bitynas jau 34 metus siūlo išskirtinės kokybės natūralią bičių produkciją. Ūkyje yra per 280 bičių šeimų. „Šerkšno medus“ pristato 5 naujus aromatingus produktus, kurie pradžiugins kiekvieną medaus mėgėją.

Tūkstančius metų šaltalankis yra naudojamas gydant įvairiausius susirgimus, tad D. Šerkšno bityno medus su šaltalankiais – tikra vitaminų ir mineralų bomba! Maistinga šio medaus sudėtis padės odą išlaikyti jauną ir sveiką. Beje, produktas yra tinkamas ir veganams.



Jei norite stiprinti imunitetą bei mažinti fizinį ir protinį nuovargį, tuomet medus su imbieru yra puikus pasirinkimas. Ypač, jei mėgstate aštresnius skonius. Be to, imbieras malšina gerklės skausmą ir mažina karščiavimą.



Kelionėje ar darbo aplinkoje gali praversti puikus energijos šaltinis – kreminis bičių medus. Jis yra ruošiamas pagal specialią technologiją, pagal kurią medus išlieka kreminės konsistencijos, todėl jį galima tepti ant duonos kaip sviestą.



Sotus, sveikas ir maistingas užkandis kiekvienam – tai D. Šerkšno bityno medus su riešutais. Šis nepamainomas angliavandenių ir baltymų rinkinys yra puikus energijos šaltinis, kuris tuo pačiu gerina atmintį ir aktyvina smegenų veiklą. Beje, šis medus tinka ir mėsos nevalgantiems.



Pipirmėtė yra plačiai žinoma kaip apetitą ir virškinimą gerinanti priemonė, kuri taip pat ir malšina skausmą. Medaus su pipirmėte arbata padės pagerinti miego kokybę. Taip pat šis produktas gali efektyviai kovoti su bronchitu.



Medaus dovanojimas nuo senų laikų yra žinomas kaip dėkingumo ir nuoširdumo išraiška. D. Šerkšno bitynas siūlo elegantiškas dovanų dėžutes, kuriose telpa 2 arba 3 medaus stiklainėliai po 200 g. Skanėstus išsirinkti galite patys – neabejojame, jog jie pradžiugins Jūsų artimuosius, draugus ar verslo partnerius!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus