visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

8 būdai, kaip dėvėti Crocs avalynę

8 būdai, kaip dėvėti Crocs avalynę 8 būdai, kaip dėvėti Crocs avalynę

Pigu, UAB

pigu.lt

Crocs avalynė – visiems puikiai pažįstami ir dėl aukštos kokybės bei komforto vertinami batai. Jie išsiskiria ir žaisminga, ryškia išvaizda, tačiau būtent dėl šios priežasties daugelis iki šių dienų vis dar nesiryžta tokių batų dėvėti prie kasdienės aprangos. Visgi, yra ne vienas būdas, kaip su šia patogia Crocs avalyne išlikti stilingiems ir sukurti unikaliai atrodantį įvaizdį, tad jeigu vis dar svarstote, kaip komfortą suderinti su stiliumi, siūlome išbandyti Jums šiuos variantus.

1. Puiki detalė prie džinsų. Pasirinkite aptemptus, siluetą išryškinančius džinsus (jie gali būti ir trumpesni, apnuoginantys kulkšnis) ir apsiaukite ryškiaspalvius Crocs batus – toks derinys atrodys ypač žavingai! Tiesa, platėjančių vis dėl to verčiau vengti – jų apačia paslėps Jūsų avalynę ir bendras vaizdas nebus toks, kokio galėtumėte tikėtis.

2. Atskleiskite suknelės grožį. Crocs avalynė puikiai tiks ir tais atvejais, jei pasirinksite vidutinio ilgio suknelę žemiau kelių – jei prie šio derinio pridėsite ir aukštai surištus plaukus, atrodysite tvarkingai ir tuo pačiu subtiliai.

3. Nepersistenkite. Jei turite ryškius Crocs batus, verčiau rinktis vienspalvę ar paprastesnę aprangą – taip pavyks išvengti chaotiško vaizdo. Visgi, jei renkatės tamsesnę avalynę, prie jos galite rinktis ir kur kas ryškesnius garderobo derinius.

4. Nepamainoma ir stilinga avalynė lietingiems orams. Nors daugeliui Crocs avalynė siejasi su populiariosiomis klumpėmis, vertėtų dar kartą susipažinti su šių gamintojų asortimentu – dabar jame rasite kur kas daugiau lengvai kasdienybei pritaikomų variantų. Tad jei lyjant lietui renkatės ryškius aukštesnius guminius batus, galite būti tikri, jog tokių pavyks surasti ir tarp šiuo prekiniu ženklu pažymėtų prekių.

5. Svajonių batai mažiesiems. Kol mes sukame galvą, kaip šiuos batus priderinti prie savo garderobo, vaikučiai, priešingai, ypač džiaugiasi išskirtine jų išvaizda ir nuolat lydinčiu komforto jausmu. Crocs batai vaikams gali būti papuošti ne tik margais raštais ar jų mėgstamomis spalvomis, bet ir mylimais personažais – tokią avalynę jiems avėti bus tikras malonumas!

6. Kuklesni pasirinkimai. Tiems, kurie nenori pasinaudoti Crocs suteikiama galimybe išsiskirti iš minios, siūloma paprasto dizaino, pastelinių spalvų avalynė – tai gali būti basutės, sportbačiai ar kiti panašūs variantai. Tad jeigu nesate ryškių sprendimų mėgėjai, taip pat turėsite iš ko pasirinkti. Platus Crocs avalynės asortimentas pateikiamas Pigu.lt internetinėje parduotuvėje.

7. Jūsų šeimos išskirtinis ženklas. Kaip jau minėjome, Crocs avalynė puikiai tinka tiek mažiesiems, tiek suaugusiems, tad galite šiek tiek „pažaisti“ ir išsirinkti tokius pačius, ar bent jau panašaus dizaino batus. Galite net neabejoti, jog tuomet tikrai sulauksite aplinkinių dėmesio ir susižavėjimo!

8. Žalia šviesa eksperimentams. Net neverta sakyti, jog šie batai – puikiai pritaikyti stiliaus naujovėms, tad jeigu dažnai ieškote netikėtų derinių, tikrai vertėtų juos išbandyti. Variantų šiuo atveju gali būti pačių įvairiausių, tad galutinis įvaizdis priklausys tik nuo Jūsų fantazijos ir drąsos.  

Tai tik keletas populiariausių būdų, kaip lengvai galite įtraukti Crocs avalynę į savo kasdienybę, tačiau jei vertinate komfortą, jų pavyks surasti ir kur kas daugiau. Svarbiausia pasirinkti mėgstamą, prie Jūsų stiliaus derančią spalvą, o visa kita – tik Jūsų skonio ir galimybių reikalas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus