visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Abdominalinis pilvo srities masažas – sveikatai ir gražioms kūno formoms

Abdominalinis pilvo srities masažas – sveikatai ir gražioms kūno formoms Abdominalinis pilvo srities masažas – sveikatai ir gražioms kūno formoms

SPA Namai, UAB

Apsilankykite „Aušros SPA Namuose“ ir pasilepinkite „Abdominaliniu“ pilvo masažu. Šis masažas ne tik pagerins pilvo srities vidaus organų darbą, bet pagrąžins Jūsų figūrą ir suteiks raminantį poveikį. Tad pasirūpinkite savo kūnu ir atlikite naudingą ir malonią kūno terapiją.

Specialių masažo technikų dėka šis metodas daro netiesioginį poveikį pilvo srities vidaus organams. Unikali senovės slavų žiniuonių technika pritaikyta šiuolaikinės SPA profilaktinės medicinos paslaugoms. Masažuotojas naudoja išsiubuojantį judesį, sukuriantį rezonansinį inercijos momentą. Tokiu būdu tampa įmanomas neskausmingas giliųjų audinių masažas.

  • Gydomasis ir profilaktinis aspektas: gerina žarnyno peristatiką, gerina tulžies latakų praeinamumą, nežymiai sumažina kraujospūdį, nutukimą.
  • Estetinis aspektas: juosmens apimčių, celiulito, nukarusios papilvės, sėdmenų (sumažėjusio raumenų tonuso) mažinimas.
  • Emocinis aspektas: pagerinama miego kokybė, relaksacija, slopinama agresija.

„Aušros SPA Namai“ – jaukus SPA centras Kaune, įsikūręs Kauno Žaliakalnyje – jaukioje ir patogioje vietoje. Jau daugiau nei 10 metų salonas teikia SPA paslaugas Kaune – viso kūno masažai, gydomieji nugaros masažai, veido procedūros, SPA procedūros, romantiški ritualai poroms, manikiūro, pedikiūro, kūno depiliacijos paslaugos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus