visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

AGROVA zooprekių, pašarų, trąšų bazė Panevėžyje – platus asortimentas ir visada geros kainos!

AGROVA zooprekių, pašarų, trąšų bazė Panevėžyje – platus asortimentas ir visada geros kainos! AGROVA zooprekių, pašarų, trąšų bazė Panevėžyje – platus asortimentas ir visada geros kainos!

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Daugelis žino, kad „AGROVA“ zooprekių parduotuvėje Panevėžyje visada rasite visko, ko reikia Jūsų augintiniams. Tačiau ar žinojote, kad užsukę į „AGROVA“ bazę,  adresu Senamiesčio km. Beržų g. 15, čia įsigysite prekes dar geresnėmis kainomis?

„Agrova“ paruošė puikių pasiūlymų sodininkams – atnaujino asortimentą trąšomis, substratais ir kitomis daržo prekėmis. Akvariumų ir tvenkinių savininkai itin patraukliomis kainomis gali įsigyti pašarų žuvims, o ūkininkams siūlomi kombinuoti pašarai gyvuliams, vištoms dedeklėms bei vištaitėms atitiks visus poreikius.

„Agrova“ bazėje galite įsigyti organinės trąšas – žuvų miltus. Trąšos yra skirtos auginti kiauliauogių kultūroms (pomidorams, pipirams), moliūgų kultūroms (agurkams, aguročiams), o taip pat pilnaverčiam valgomųjų šakniavaisių maitinimui (burokams, morkoms, ridikams ir t.t). Organinės trąšos – žuvų miltai, savo sudėtyje turi mikro ir makro elementų, būtinų augalo mitybai. Žuvų miltai pagerina dirvožemio struktūrą, vandens ir oro režimą; garantuoja gerą augalo žalios masės augimą, šaknų vystymąsi ir tvirtėjimą, gerina žiedų ir vaisių vystymąsi; užtikrina aukštą auginamos produkcijos biologinę vertę; trąšos išskiria medžiagas palaipsniui, nerizikuojant apdeginti arba permaitinti augalą; ekologiškas produktas nekenksmingas dirvožemiui ir augalams.

Platus asortimentas ir kitų prekių, skirtų sodininkystei: augalų sėklos; dekoratyvinės ir prestižinės vejos bei žalieji plotai; durpių substratai; bechlorės trąšos, taip pat trąšos papildomam tręšimui, ekologiniams ūkiams bei lauko trąšos; biohumusas, kompostiniai ir kambarinių gėlių žemės mišiniai; augalų apsaugos priemonės – herbicidai, fungicidai, insekticidai, augimo reguliatoriai, paviršiaus aktyviosios medžiagos, arba lipnios medžiagos, beicai.

Siūlomas platus pašarų asortimentas: visaverčiai lesalai dėsliųjų veislių pakaitinėms vištaitėms, viščiukams broileriams, suaugusiųjų dėsliųjų veislių pulko vištoms, visaverčiai lesalai kalakutams, ančiukams, žąsiukams; koncentruoti pašarai, vitamininiai-mineraliniai papildai avims; visaverčiai pašarai veršeliams, melžiamoms karvėms, laižalai, žaliavų mišiniai galvijams, mineraliniai vitamininiai papildai karvėms ir galvijų prieaugliui; visaverčiai pašarai paršeliams, penimoms kiaulėms, baltyminiai vitamininiai papildai; maistingi, kombinuotieji visaverčiai pašarai ožkoms; aukštos kokybės visaverčiai pašarai triušiams;

Paukščių ūkiams „Agrova“ paruošė itin patrauklių AB „Kauno Grūdai“ gaminamų lesalų pasiūlymų. Dėsliųjų veislių pakaitiniams viščiukams ir pakaitinėms vištaitėms lesalai yra subalansuoti taip, kad pilnai atitiktų jų augimo fiziologinius poreikius bei užtikrintų geriausią išsaugojimą. Pakaitinėms vištaitėms gaminami lesalai užtikrina tolygų vištaičių pulko vystymąsi. Dėsliųjų veislių pakaitinėms vištaitėms auginti naudojami aukšto produktyvumo linijų „Hisex white“, „Hisex brown“, „Lomann LSL“, „Lomann brown“ deriniai.

Viščiukų broilerių augintojams rekomenduojami „Funkcionalieji visaverčiai lesalai viščiukams broileriams“, praturtinti vitaminu E ir selenu. Šie lesalai yra aukštos kokybės, maistingi ir biologiškai vertingi. Šie lesalai yra praturinti didesnėmis vitamino E ir organinio bei neorganinio seleno priedais. Taigi šie priedai užtikrina ne tik didelį paukščių produktyvumą, bet ir pagerina paukštienos kokybę.

Suaugusiųjų dėsliųjų veislių pulko vištų III auginimo (daugiau kaip 65 sav.) augintojai žino, kad vištoms senstant ir mažėjant jų produktyvumui bei didėjant kiaušinio masei, keičiasi lesalų kokybiniai rodikliai. Todėl vištų lesinimo periodai skirstomi į: I auginimo (17 – 45 sav.); II auginimo (46 – 65 sav.); III auginimo (daugiau kaip 65 sav.) Norint pasiekti didelį vištų produktyvumą, taikomas trifazis vištų lesinimas, pirmuoju suaugusiųjų vištų lesinimo periodu duodami didesnio baltymingumo lesalai. Antruoju periodu vištų dėslumas stabilizuojasi. Šio periodo pabaigoje jis pradeda mažėti, taigi maistinių medžiagų kiekis lesaluose mažinamas.Trečias periodas taikomas vyresnėms kaip 65 sav. vištoms. Lesaluose mažesni baltymų ir amino rūgščių kiekiai, bet didesni kalcio ir fosforo.

Kompetetingi „Agrova“ darbuotojai patars visais gyvūnų šėrimo klausimais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus