visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akcizinis sandėlys, prekių sandėliavimas, pakavimas ir krova, muitinės tarpininko ir logistikos paslaugos LAVISOS LEZ TERMINALE

Akcizinis sandėlys, prekių sandėliavimas, pakavimas ir krova, muitinės tarpininko ir logistikos paslaugos LAVISOS LEZ TERMINALE Akcizinis sandėlys, prekių sandėliavimas, pakavimas ir krova, muitinės tarpininko ir logistikos paslaugos LAVISOS LEZ TERMINALE

LAVISOS LEZ TERMINALAS, UAB

www.lez-terminalas.lt

UAB “Lavisos LEZ terminalo” moderniame 6 tūkst. kv m sandėlyje, teikiamos įvairialypės sandėliavimo, logistikos, trečiosios šalies logistikos (3PL), bei akcizais apmokestinamų prekių sandėliavimo paslaugos. Akciziniuose sandėliuose laikomos akcizais apmokestinamos prekės, taikant akcizų laikinojo atidėjimo rėžimą (t.y. nemokant akcizo mokesčio). Akcizais apmokestinamų prekių sandėlis, laikantis ES direktyvų nuostatų, gali išsiųsti akcizais apmokestinamas prekes į kitus akcizinius sandėlius bei kitų valstybių narių registruotiems prekybininkams arba eksportuoti iš ES muitų teritorijos. Europos Sąjungos ir kitų užsienio šalių klientai gali sandėliuoti alkoholinius gėrimus ir tabako gaminius iš ES arba iš trečiųjų šalių, nemokėdami už juos akcizo mokesčio.

UAB “Lavisos LEZ terminalo” teikiamos paslaugos akcizinėms prekėms:

Prekių kokybės ir atitikimo standartų tikrinimas priėmimo metu;

Banderolių, informacinių lipdukų ar kitų informacinių ženklų klijavimas ant akcizinių prekių;

Prekių pagal užsakymus komplektavimas, pakavimas, išsiuntimas klientams;

3PL paslaugų paketas akcizinėms prekėms Baltijos šalyse.

“Lavisos LEZ terminalas” – modernus, naujausias technologijas naudojantis, 6 tūkst. kv m ploto logistikos centras, su A tipo muitinės sandėliu, importo ir eksporto terminalu. Jame dirba muitinės tarpininkai, vyksta itin greiti krovos darbai ir krovinių markiravimas, paskirstymas bei perkrovimas. Sandėlys talpina 15 000 padėklų, terminale įrengta klimato kontrolės sistema, kuri leidžia palaikyti temperatūrinį režimą +10 – +20 °C bet kuriuo metų laiku. Sandėliui yra išduoti Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos bei Valstybinės augalų fito tarnybos sertifikatai. Bendrovė yra įsigijusi naujus greitaeigius, aukštakrūvius BT krautuvus, kurie 12 m aukščio sandėlyje važinėja itin siaurais koridoriais dideliu greičiu. Šie apie 7 t sveriantys įrenginiai yra ekonomiški, panaudojantys kinetinę keltuvo energiją akumuliatoriams įkrauti.

Visus darbo procesus šiame sandėlyje valdo bendrovės „Equinox Europe“ įdiegta sandėlio valdymo sistema „Vision 5“. Užduotis operatoriams nustatanti sistema pagrįsta radijo terminalais, kuriais darbuotojai naudojasi kaip kelrode žvaigžde – jie nurodo reikiamą prekės buvimo vietą ir užduotį, kur tą prekę reikia padėti. Moderni valdymo sistema, taip sustyguoja ir paskirsto darbus, kad sandėlio operatoriai ir jo vadovai dirba itin koordinuotai, darbas vyksta greitai ir efektyviai, sumažėja sandėliavimo išlaidos, padidėja užsakymų įvykdymo tikslumas ir greitis. Automatizuota valdymo sistema padeda išvengti žmogiškojo faktoriaus klaidų, sistemos krovinių nesumaišo, lengvai suranda. Kadangi informacija yra saugoma sistemoje, klientai žino, kiek ir kokių krovinių yra sandėliuose, gali sekti visus atliktas operacijas.

Muitinės krovinių poste “Lavisos LEZ terminalas” deklaruoja prekes importo, eksporto, tranzito procedūroms,  įformina TIR CARNET procedūrą, tarpininkauja atliekant prekybinius sandorius, pildo ir elektroniniu būdu pateikia muitinei Intrastato ataskaitą, platina garantinius polisus, sutvarko visus reikalingus dokumentus – pažymas, leidimus, sertifikatus, atlieka eksporto procedūras kitų Europos bendrijos šalių įmonėms.

Taip pat bendrovė teikia prekių pakavimo, perpakavimo, muitinio pakavimo, rankinio surinkimo, ženklinimo, užsakymų komplektavimo, ženklinimo akciziniais ir kontroliniais ženklais, prekių svėrimo ir matavimo paslaugas.

Taip pat “Lavisos LEZ terminalas” teikia geležinkelio transporto, bei administracinių patalpų nuomos paslaugas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus