visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akinių lęšiai su antirefleksine danga IDEAL MAX

Akinių lęšiai su antirefleksine danga IDEAL MAX Akinių lęšiai su antirefleksine danga IDEAL MAX

Akių klinika ŽIŪRA, UAB

IDEAL MAX antirefleksinė danga – tai maksimali apsauga nuo kasdieninių neigiamų veiksnių. Ji suteikia dar didesnį matymo komfortą bei ilgalaikę akinių apsaugą nuo subraižymų.

Antirefleksinė danga IDEAL MAX yra išskirtinė dėl didelio atsparumo smulkiems subraižymams, kurie ant akinių atsiranda kasdieninio naudojimo metu. IDEAL MAX turi mineralinį sluoksnį su miniporom, kuris užtikrina neeilinį atsparumą mechaniniams pažeidimams. Laboratoriniai tyrimai rodo, jog IDEAL MAX yra labiausiai atspari įbrėžimams JZO antirefleksinė danga.

Danga IDEAL MAX naikina nepageidaujamus atspindžius, todėl užtikrina kristališkai skaidrų matymą bet kokiomis sąlygomis. IDEAL MAX – tai puiki išvaizda bei didžiausias matymo komfortas.

Nors ir labai saugai savo akinius, kasdieninio naudojimo metu ant jų atsiranda švelnūs įbrėžimai. Laikui bėgant lęšiai praranda savo skaidrumą. IDEAL MAX saugo lęšius nuo priešlaikinio nusidėvėjimo.

Dėka išskirtinio sluoksnio ant IDEAL MAX dangos, saugančios nuo vandens lašų, pirštų antspaudų, dulkių dalelių, akinių lęšiai bus lengviau valomi bei išliks skaidrūs ilgesnį laiką.

Dėka didesnio atsparumo įbrėžimams, akiniai išlieka skaidrūs ilgiau, užtikrindami tobulą matymo aštrumą bei prailgindami akinių naudojimo laiką iki maksimumo.

Optikoje „Žiūra“ rasite platų akinių rėmelių bei apsauginių akinių nuo saulės pasirinkimą: nuo paprastų iki prestižinių garsiausių firmų. Klientai gali įsigyti paprastus, fotochrominius, cilindrinius, asferinio dizaino, prizminius, progresyvinius, kabinetinius lęšius iš mineralinio arba organinio stiklo. Dirbantiems kompiuteriu siūlomi lęšiai su apsaugine antirefleksine danga, o vairuotojams skirtus specialius akinius vairavimui naktį. Į patikusius rėmelius „Žiūra“ specialistai įdės Jums reikalingus lęšius. Patyręs meistras ne tik pagamins jums reikalingus akinius, bet ir atliks bet kokį akinių remontą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus