visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akustinės sienutės KOHLHAUER

Akustinės sienutės KOHLHAUER Akustinės sienutės KOHLHAUER

Akustinės sienos elementai Kohlhauer – tai triukšmą mažinantys barjerai, kurių darbo principas paremtas garso sugėrimu arba jo atspindėjimu. Standartiniu atveju elementai tvirtinami tarpus taip vertikalių HEA (-B, -M), (U-) profilių, kurie gali būti įrengiami iki 6,0 m atstumu vienas nuo kito. Toks matmenų lankstumas leidžia įrengti pasirinkto ilgio ir aukščio akustines sienas įvairių šaltinių keliamam triukšmui izoliuoti: keliai ir geležinkeliai, oro uostai, prekybos centrai, pramoniniai objektai ir t.t.

Akustinės sienutės KOHLHAUER

Kohlhauer elementai gali būti įvairių tipų:

Kohlhauer Alumna – garsą sugeriantys aliumininiai elementai. Tai dažniausiai naudojamas sprendimas dėl aukštų techninių parametrų ir gero kainos santykio. Elementas susideda iš perforuotų (iš vienos arba abiejų pusių) aliuminio lakštų ir tarp jų esančio garsą sugeriančio užpildo. Elementai gali būti gaminami pasirinktų matmenų ir dažomi bet kokia spalva iš RAL paletės.

Kohlhauer Scorsa – garsą atspindintys skaidrūs elementai. Sprendimas su Scorsa dažnai taikomas, kai reikalinga permatoma siena, o skaidri jos dalis gali būti gaminama iš akrilo, polikarbonatinio ar silikatinio stiklo. Priklausomai nuo žaliavos Scorsa gali būti berėmė arba su perimetriniu aliuminio rėmu, kuris gali būti dažomas pasirinkta spalva. Scorsa gali būti gaminama konkrečių matmenų.

Kohlhauer Alufera – didelio mechaninio atsparumo bei aukštų garso izoliacinių savybių neskaidrūs elementai, gaminami kombinuojant izoliacines medžiagas su išoriniu metaliniu tinklu. Estetikos sumetimais ant Alufera paviršiaus gali būti spausdinamas pasirinktas paveikslas arba jis gali būti dažomas tam tikra spalva.

Kohlhauer Ligna – tai garsą sugeriantys arba jį atspindintys akustiniai elementai. Dažniausiai jiems gaminti naudojama impregnuota pušies mediena, bet pareikalavus ji gali būti kombinuojama ir su kitomis medžiagomis.

Kohlhauer Planta – aukštų garso izoliacinių savybių akustiniai elementai, kurie gali būti apželdinti. Išorinis metalinis tinklas dengiantis Planta elementus yra pritaikytas kabantiems augalams laikyti, toks sprendimas sukuria žalią akustinę gyvatvorę.

Kohlhauer Volta – pats moderniausias akustinių elementų tipas, kai standartiniuose Kohlhauer garsą sugeriančiuose ar atspindinčiuose elementuose montuojamos saulės baterijos, t.y. elementai verčiantys saulės šviesą elektros energija. Dažniausiai Volta būna pasirinkta kaip viršutinysis sienos elementas, pritaikant jį su kitais Kohlhauer skydais. Pagrindinis Volta pliusas yra toks, kad pasirinkus šį sprendimą, gaunama ne tik aukštų akustinių parametrų siena, bet ir papildomas elektros energijos šaltinis.

Akustinės sienutės KOHLHAUER



ĮGYVENDINTI OBJEKTAI:

LIDL prekybos centras, Šiaurės pr.3B, Kaunas, 2016

Garso užtvaras LIGNA, Palanga 2013

Akustinės sienutės KOHLHAUER

Akustinės sienutės KOHLHAUER

Akustinės sienutės KOHLHAUER

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus