visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akvariumai ir žuvytės Jūsų namams

Akvariumai ir žuvytės Jūsų namams Akvariumai ir žuvytės Jūsų namams

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Mokslininkai jau senai pastebėjo, kokį stiprų gydomąjį poveikį pavargusiam protui daro gyvoji gamta. Ne visiems įmanoma kasdien rasti laiko ištrūkti į gamtą, todėl akvariumai tapo puikia terapine priemone. Be to, jų būna įvairiausių dydžių ir formų, todėl kiekvienas gali rasti tinkamiausią savo namų interjerui. Tyrėjų nuomone, visai nesvarbu, kokio dydžio yra akvariumas. Visi jie turi tokį patį raminantį ir atpalaiduojantį poveikį. Čia svarbiausia stiklinis indas, pripildytas vandens ir jame plaukiojanti bent viena žuvis.

Akvariumai ir žuvytės

Akvariumą rekomenduojama įsigyti šeimoms, kuriose auga hiperaktyvių vaikų, nes stebėdami ramų egzotiškų žuvų gyvenimą jie nusiramina. Kai kurių tyrimų duomenimis, akvariumas odontologo kabinete mažina stresą ir skausmą, todėl pacientams prireikia mažiau vaistų nuo skausmo.

Akvariumai ir žuvytės

Užsukę į „AGROVA“ parduotuves Panevėžyje, ne tik pasigrožėsite margaspalvėmis žuvytėmis , bet ir galėsite įsigyti tikrą šeimos „gydytoją“. „AGROVA“ siūlo platų akvariumistikos prekių asortimentą: žuvytes, akvariumus, jų įrangą, priedus, įvairias dekoracijas, akmenis, šakas, gruntą ir akvariumų priežiūros priemones. Taip pat įsigysite maistą akvariumo žuvytėms ar pašarą tvenkinio žuvims bei jaukų žvejybai. Perkant pilnus akvariumų komplektus – taikomos patrauklios nuolaidos! „AGROVA“ darbuotojai visada maloniai pakonsultuos ir padės išsirinkti tinkamiausią variantą.

Akvariumai ir žuvytės

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus