visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Aliuminės terasos lagės (gulekšniai) SIHGA SymbioFix – INOVACIJA terasos statyboje

Aliuminės terasos lagės (gulekšniai) SIHGA SymbioFix - INOVACIJA terasos statyboje Aliuminės terasos lagės (gulekšniai) SIHGA SymbioFix - INOVACIJA terasos statyboje

Aliuminės terasos lagės „SIHGA SymbioFix 1100 SFL“ – tai puikus išorinis aliuminio profilis ir vidinis maumedžio medienos konstrukcijų derinys. Lagės „SIHGA SymbioFix“ yra visiškai lygios, stabilios ir ilgaamžės. Jos neišsikraipo ir neiškilnoja terasos lentų, nelaužia ir netempia tvirtinimo elementų. Todėl terasos pagrindas visuomet išlieka lygus ir praktiškai „amžinas“.

Dar vienas „SIHGA SymbioFix“ privalumas – žemas lagės profilio aukštis, tik 35 mm. Lagės tinka termo medienai, tropinei medienai, maumedžio medienai, kietmedžiui ir kitoms rūšims.

Dėl specialios profiliuotos „SIHGA SymbioFix“ formos, atramų kiekis šioms lagėms gali būti sumažintas net 50 %!

Atstumas tarp atramos taškų gali būti iki 1100 mm (palyginimui su tradicinėmis medinėmis lagėmis, atramos taškai turi būti išdestyti kas 500 mm), su leistina rekomenduojama apkrova 4 kN vienam m², kai atstumas tarp lagių centrų yra 500 mm.

terasos-lages-aliumines-sihga

Profilio išmatavimai

Išorinis aliuminio profilis 35x77 / 1100 mm.

Maumedžio medienos vidinė konstrukcija 23x55 / 1100 mm.

 

terasos-lages-aliumines-sihga2

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Daugiau informacijos:

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus