visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Angarai – puiki išeitis, nenorintiems plušėti prie sandėlio statybos

Angarai – puiki išeitis, nenorintiems plušėti prie sandėlio statybos Angarai – puiki išeitis, nenorintiems plušėti prie sandėlio statybos

Ekoangarai, UAB

www.ekoangarai.lt

Angarai – puiki alternatyva pastatų ar sandėlių statybai, kurių įrengimas reikalauja daug laiko ir resursų. Siekiant išvengti šio sudėtingo proceso, vis labiau populiarėja įvairių angarų nuoma ar įsigijimas. Taigi, kokiomis savybėmis pasižymi šiltinti ir tentiniai angarai?

Angarai – alternatyva mūriniams, plytiniams, gelžbetoniniams ir kitiems statiniams. UAB „Ekoangarai“ – oficialus „Protan Elmark“ ir „HALTEC“ GmbH atstovas Lietuvoje, parduoda ir montuoja šių kompanijų produkciją – tentinius ir šiltintus angarus. 

Įmonė siūlo aliuminio profilio karkaso laikančiosios konstrukcijos tentinius angarus „Norvegija“ ir plieninės santvaros laikančiosios konstrukcijos „SteelStrong Eko“ tentinius angarus. Tentiniai angarai yra lengvai sumontuojami, nesunkiai perkeliami į kitą vietą, pigūs ir patvarūs. Šie angarai gali būti naudojami: renginiams, prekybai, sandėliavimui, gamybai, žemės ūkiui ar gyvulių fermoms. Vis dažniau angarai naudojami sportui: tenisui, futbolui, krepšiniui, tinkliniui, jojimui ar kitoms sporto šakoms. Taip pat juose galima laikyti lėktuvą ar saugoti grūdus, daržoves.

Tentinį angarą galima apšiltinti. Šiltinti angarai yra pritaikyti naudoti žiemą bei esant dideliam vėjui, pavyzdžiui prie jūros.

Angarai

Angarai gali būti statomi ant bet kokio sąlyginai lygaus paviršiaus: asfalto, paprasto sutankinto grunto arba net ant paprastos pievos. Be to, angaras gali būti lengvai permontuojamas į kitą vietą. Taigi, dar vienas privalumas – nėra reikalingi pamatai.

Angarai

Angaro konstrukcijoje nėra naudojami sudėtingi mechanizmai, todėl jis sukonstruojamas paprastai, greitai ir nebrangiai. Tačiau jei pageidaujate ypatingai ilgaamžio angaro, kuris savo savybėmis būtų labai artimas nuolatiniam pastatui, tačiau pigiau sukonstruojamas, nei pvz. sandėlys, galite rinktis iš „SteelCombi“ laikančiosios konstrukcijos pagamintą šiltintą angarą.

Angarai

„SteelCombi“ – tai plieninė dvitėjo profilio konstrukcija, gaminama gamykloje iš plieno lakštų. Šio angaro konstrukcijai naudojamos daugiasluoksnės kompozicinės plokštės su poliuretano užpildu. Angarai yra ilgaamžiai – tarnauja ilgus dešimtmečius. Jų plotis be atramų viduje gali siekti iki 60 m, aukštis – iki 20 m. Su kolonomis viduje pastato plotis ir ilgis gali būti neriboto dydžio.

Angarai


Šiltintų angarų paskirtis tokia pati, kaip ir tentinių angarų, tiesiog „SteelCombi“ angarai turi daugiau privalumų. Visų pirma, „SteelCombi“ pasiekia A+ energetinės klasės šiltumo parametrus. Tai leidžia sutaupyti energijos sąnaudas, skirtas pastato apšiltinimui. Antra, jei angaras bus skirtas gamybai ar pan., jame galima įrengti krano siją, kas nepareikalaus jokių papildomų konstrukcijų, nes krano sijos apkrovą laikys angaro kolonos. Lyginant su, pavyzdžiui, mūro darbais, šiltinami angarai yra greičiau sumontuojami, reikalui esant – gali būti perkelti į kitą vietą, tačiau jiems reikalingi pamatai.

Jei angaras Jums reikalingas tik laikinai, apibrėžtam periodui, UAB „Ekoangarai“ gali pasiūlyti angarų nuomą. Angaras gali būti pristatytas per 1 – 2 savaites, per 1–ną ar kelias dienas (priklausomai nuo dydžio) sumontuotas reikiamoje teritorijoje. Nuomojamas angaras dažniausiai gali būti pastatomas ant bet kokios lygios aikštelės – tinka asfaltas, betonas ar net paprasta pieva. UAB „Ekoangarai“ siūlo praktiškai neribotų dydžių ir kiekių angarus. Angarų konfigūracija bei komplektacija itin plati: vartai, durys, apšvietimas, šiltinimas, vėdinimas – viskas pagal Jūsų pageidavimą gali būti įtraukta į nuomos komplektą. Taip pat nuomojami ir šiltinti angarai.

UAB „Ekoangarai“ angarus stato visoje Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus