visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Apšvietimas šviesos diodais, LED lempos ir lemputės iš EKOLED

Apšvietimas šviesos diodais, LED lempos ir lemputės iš EKOLED Apšvietimas šviesos diodais, LED lempos ir lemputės iš EKOLED

EKOLED, UAB

Led apšvietimas Led girlianda, skirta lauko sąlygoms, apsaugos klasė IP65. Šviečia šiltai gelsva spalva. Rulonuose po 5 ir po 10 metrų. Galima jungti neribotą metrų kiekį. Paprastas pajungimas.
Led apšvietimas Kokybiška ir ilgaamžė LED filamentinė lemputė. Cokolis E14, galingumas 4W, šviesos srautas 400lm. Tinka į atvirus šviestuvus ir sietynus.
Led apšvietimas
Architektūrinis LED šviestuvas skirtas nedidelių objektų ar augalų apšvietimui. Galingumas 3W, šviesos srautas 210lm.
Led apšvietimas
Standartinio E27 cokolio ypač galinga 8,5W LED lemputė, šviesos srautas 800lm. Atitinka standartinę 70W kaitrinę lempą.
Led apšvietimas Dekoratyviniai LED šviestuvėliai, skirti montuoti į grindis. Rinkinyje yra 6 LED šviestuvėliai, maitinimo šaltinis ir pajungimo laidai.
Led apšvietimas LED juostos panaudojimo galimybės: paslėptas apšvietimas lubose,nišose ar spintose, taip pat kaip pagrindinis apšvietimas po įtempiamomis lubomis.
Led apšvietimas LED valdiklis, skirtis valdyti LED besikeičiančių spalvų juostą. Yra 11 spalvų keitimosi programų, 5 šviesos ryškumo lygiai ir 64 spalvos.
Led apšvietimas LED valdiklis, skirtis valdyti LED besikeičiančių spalvų juostą. Yra4 spalvų keitimosi programos, viena iš jų reagavimas į garsą ar muziką,  3 šviesos ryškumo lygiai ir 16 spalvų.
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus