visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Armatūra, reguliatoriai ir kiti komponentai inovatyviems namo inžineriniams sprendimams

Namo inžineriniai sprendimai – armatūra, reguliatoriai ir kiti komponentai Namo inžineriniai sprendimai – armatūra, reguliatoriai ir kiti komponentai

Oventrop GmbH & Co. KG atstovas Baltijos šalims Vygantas Milaknis

www.oventrop.com

„Oventrop GmbH & Co. KG“ gamina namo inžineriniams sprendimams skirtą armatūrą, reguliatorius ir sistemas. Įmonės gaminiai ir sistemos atitinka aukščiausius kokybės standartus. „Oventrop“ aukštos kokybės pagrindas – tai kruopštumas gamybos metu ir šiuolaikiška technika.

„Oventrop“ tikslas – armatūrą, reguliatorius ir kitus komponentus, skirtus visiems pastato inžineriniams sprendimams, sujungti į vientisą ekonomišką, taupančią energiją ir ekologišką sistemą.

Technikos pažanga ir nauji įstatyminiai potvarkiai kelia vis aukštesnius reikalavimus. „Oventrop“ siūlo kompleksinius sprendimus, kurie šiuos reikalavimus atitinka.

Namo inžineriniai sprendimai –  armatūra, reguliatoriai ir kiti komponentai

Savaime suprantama, kad įmonė viena iš pirmųjų buvo sertifikuota pagal DIN-EN-ISO 9001. Ruošiniai pagaminami liejykloje ir presavimo ceche, o toliau apdirbami šiuolaikiniais tekinimo automatais su skaitmeniniu valdymu. Surinkimo automatai sujungia atskiras detales į gatavą gaminį.

Ši įmonė – tai kompetentingas didmeninės prekybos, montuotojų, projektuotojų ir pramonės įmonių partneris. „Oventrop GmbH & Co. KG“ tikslas – teikti rinkos partneriams ilgalaikę naudą.

„Oventrop GmbH & Co. KG“ turi tvirtą kvalifikuotų darbuotojų branduolį. Svarbi įmonės sėkmės sąlyga – specialistų rengimas ir kvalifikacijos kėlimas. Šiuo metu 70 iš 1200 darbuotojų yra pačių rengiami specialistai. Įmonė turi didelę reikšmę vietos regiono ekonomikai. Pirmenybė teikiama darbo vietų užtikrinimui ir aplinkosaugai.

„Oventrop GmbH & Co. KG“ remia savo partnerius gausia programine įranga, skaičiavimo liniuotėmis, specialia literatūra ir katalogais.

Organizuojami intensyvūs mokymai, instruktažai ir seminarai, kurių tikslas – šildymo, vėsinimo ir vandentiekio sistemų optimizavimas. Kompetentingi pranešėjai supažindina su galiojančiais standartais, normomis ir vykdomomis finansinio skatinimo programomis. Pateikiami praktiniai pavyzdžiai parodo, kaip teisingai parinkti ir pritaikyti „Oventrop“ komponentus ir sprendimus šildymo, vėsinimo bei vandentiekio sistemoms.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus