visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Atraumatinis veido valymas – skaisčiai ir lygiai odai

MASAŽO NAMAI dovanų kuponas – padovanokite pagalbą kūnui ir atgaivą sielai MASAŽO NAMAI dovanų kuponas – padovanokite pagalbą kūnui ir atgaivą sielai

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Atraumatinis veido odos valymas – tai odos paviršiaus valymo būdas spe­cialiais kosmetiniais preparatais nespaudžiant ir neatliekant kitokių mechaninių veiksmų šalinant ko­medonus. „Masažo namuose“ atliekamas šis atraumatinis veido valy­mas padeda odai atsinaujinti, išly­gina jos tekstūrą ir spalvą, šviesina ir sumažina komedonus, sutraukia poras, gerina apykaitą, palengvina namuose skirtų naudoti veikliųjų medžiagų patekimą.

Atraumatinis veido odos valymas – ne tik odos priežiūros dalis pacien­tams, varginamiems seborėjos ir aknės. Tokio veido valymo metu skirtingų tipų oda parengiama kitoms procedūroms. Atraumatinis veido valymas gali būti derinamas ir su kitais odos valy­mo metodais (ultragarsiniu, vaku­uminiu, mechaniniu). Atraumatinis veido valymas stangrina ir tonizuo­ja odą, gali būti naudojamas kaip prieššventinė veido procedūra.

Atraumatinis veido valymas apima trijų skirtingų grupių odos šveitimą (gomažas, šveitiklis – serumas, fermentacinis) ir užtikrina nekenks­mingą, bet labai efektyvų valymą ir odos paviršiaus išlyginimą.Toks veido valymas ypač tinkamas, esant odos hiperkeratozei, išsiplėtusioms poroms, netolygiai tekstūrai ir spalvai (esant riebiai ir mišriai odai). Procedūra yra veiks­minga ir kai vargina seborėja, post-aknė, komedoninė aknė.

Jei yra uždegimo požymių, šveitiklis – gomažas „Pee­ling Cream“ ir šveitiklis „Lactolan Peeling Cream“ yra nenaudojami.

Esant sunkioms aknės formoms ir po-aknei, taikomos skirtingos atrau­matinio valymo protokolo modifika­cijos – jautrios, sausos, brandžios odos atraumatinio valymo.

Šis atraumatinis valymo variantas apibūdinamas saugesniu poveikiu odai: naudojama švelnesnė valymo priemonė, vietoje šildomojo losjono „A-NOX Face Lotion“ naudojamas losjonas „ALPHA-BETA Prepping Lotion“, vietoje valomųjų kaukių, su­teikiančių sausinamąjį efektą, nau­dojama valomoji stangrinanti kau­kė „MYTHOLOGIC Hydro Mask“, kuriai yra būdingas atkuriamasis poveikis.

Atliekant procedūrą pagal švel­nesnį protokolą, pasiekiamas kompleksinis poveikis.  Veido valymo metu valomi ir regu­liuojami keratinai, stimuliuojamas atsinaujinimas, lyginama odos tekstūra ir spalva, koreguojami foto ir chro­no senėjimo požymiai, aktyvinami reparaciniai procesai, veido oda paruošiama kitoms procedūroms, užtikrina­mas gilesnis veikliųjų medžiagų pasi­savinimas. Odos traumų ir drėgmės stygiaus pavojus yra minimalus.

Kviečiame atlikti šią atraumatinio veido valymo procedūrą „Masažo namuose“. Kvalifikuotų kosmetologų reguliariai atliekamas veido valymas leis Jums džiaugtis sveika, lygia ir švytinčia oda.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus