visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Audiniai baldams palengvinantys gyvenimą - rinkis gobelenus su Efficiency® kokybe!

Audiniai baldams palengvinantys gyvenimą - rinkis gobelenus su Efficiency® kokybe! Audiniai baldams palengvinantys gyvenimą - rinkis gobelenus su Efficiency® kokybe!

ZBIGA, UAB MAGRĖS BALDAI

Efficiency® yra registruotas kokybės ženklas, kuris garantuoja švarą ir ilgalaikį nesusidėvėjimą gobelenams. Gobelenai su Efficiency® kokybės ženklu garantuoja Jums, kad jie yra higieniški ir lengvai valomi, laikui bėgant išlieka gražūs, sumažina poveikį aplinkai ir lieka kokybiški. Efficiency® ženklu pažymėti gobelenai yra pagaminti Europoje ir yra ekologiški. Ženklas yra sertifikuotas „ISO 14001“ sertifikatu.

gobelenas adn"Magrės baldai" pristato audinius ADN, pažymėtus Efficiency® kokybės ženklu:

1. Lengva priežiūra: AND audinys yra apdorotas specialiomis priemonėmis, kurios palengvina purvo pašalinimą nuo audinio.

2. Tvirtas - ilgaamžis: ADN audinys buvo sukurtas naudojant tik geriausias medžiagas, siekiant pagaminti audinį, kuris kuo ilgiau išlaikytų savo geriausias savybes.  

ADN audinys išlaiko kokybės, dizaino ir estetinius reikalavimus.

3. Draugiškas aplinkai: ADN audinys yra pagamintas pagal ISO 14001 aplinkosaugos standartą. Kuris atitinka šiuos punktus:

1. Elektros energijos, vandens, panaudotų medžiagų  taupymą.

2. Sveikatos ir saugumo kriterijai atitinka ISO 14001 standartus.

Tai reiškia, kad šis audinyss yra pagamintas vadovaujantis higienos normomis, nenaudojant jokių sveikatai pavojingų medžiagų, kurios galėtų sukelti alergijas ar kitus šalutinius poveikius žmogaus sveikatai.

gobelenas adn-spalvu-pavyzdziai

Parsisiųsti ADN apmušalų katalogą (PDF formatu)

Techninės savybės

Sudėtis: 100% PES Poliesteris

Svoris: 463 gr/m2

Atsparumas dilimui (Martindale test) EN ISO 12947-2:1998: 30.000

Atsparumas trinčiai (pokyčio aspektu: 3000 ciklų); EN ISO 12947/4:1998 and EN 14465:2003 (annex A) (spalvos nublukimas nuo 1blogiausias iki 5 geriausias): 4

Atsparumas pumpuravimuisi; EN ISO 12945/2:2000 (Piling indeksas , 1- blogiausias 5- geriausias): 4-5

Degumo įvertinimas; EN 1021-1:2009 (cigaretės testas): yra

Purvo nuvalomumas; FORD FLTM BN 112:08:2005 (1- blogiausias, 5- geriausias): 4-5

* Jūsų monitoriuje gobeleno spalvų paletė gali neatitikti realios spalvos. Palečių pavyzdžius rasite visuose "Magrės baldai" salonuose.

"Magrės baldai" Jau 16 metų gamina stilingus ir funkcionalius minkštuosius baldus, kurių kokybę spėjo įvertinti daugelis. Mes teigiame, kad baldo išorinį grožį galima suderinti su funkcionalumu bei patogumu. Kad patiktų mūsų pirkėjui, baldas turi turėti ne tik išskirtinį dizainą, bet ir funkcinius privalumus. Mes tai suprantame ir nuolatos to siekiame tobulindami baldų gamybos technologijas, didelį dėmesį skirdami kokybiškų audinių, dirbtinių bei natūralių odų kolekcijų papildymui, stebindami savo klientus netradiciniais produktų dizaino sprendimais.

magres-baldai-salonas

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus