visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Aukšto slėgio stūmoklinės pompos WAGNER IceBreaker Puma ir Leopard - RIGALIT Lietuva

Aukšto slėgio stūmoklinės pompos WAGNER IceBreaker Puma ir Leopard Aukšto slėgio stūmoklinės pompos WAGNER IceBreaker Puma ir Leopard

RIGALIT LIETUVA, UAB

Aukšto slėgio stūmoklinės pompos WAGNER IceBreaker Puma ir Leopard. Jau kelis dešimtmečius Wagner group žinomas visame pasaulyje kaip invovatyvių dažymo įrangos komponentų tiekėjas. Daug įmonių dirbančių medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėse išbandė ir įdiegė savo gamyboje Wagner įrangą.

auksto-slegio-stumoklines-pompos-wagner-icebreakWagner siūlo pilną produktų asortimentą nuo elementarių dažų purkštuvų pasižyminčių kokybe ir patvarumu iki inovatyvių dažų tiekimo, maišymo, dozavimo, kontrolės ir purškimo įrangos sudėtingiems gaminiams.

RIGALIT Lietuva atstovaujantis Wagner group Lietuvoje pristato aukšto slėgio stūmoklines pompas IceBreaker Puma ir Leopard.

Tai išskirtinai patvarios, labai patikimos ir unikalių techninių charakteristikų IceBreaker pompos tiks beveik visur kur reikalingas aukšto slėgio purškimas. Platus modelių diapazonas patenkins visų poreikius:

nuo nedidelės baldų gamybos iki didelių vėjo turbinų korpusų ir metalo konstrukcijų gamyklų. Labai efektyvūs pneumatiniai varikliai užtikrina sklandų darbą ir nepriekaištingus dažymo rezultatus.

Icebreaker idealiai tinka naudojant tiek vandeninius, tiek tirpiklinius dažus.

auksto-slegio-stumoklines-pompos-wagner-icebreak1Unikali variklio konstrukcija ir oro išmetimo vožtuvai sumažina ledo kaupimosi riziką.

Taip yra išlaikomas pastovus pompos darbas.

 

auksto-slegio-stumoklines-pompos-wagner-icebreak2

Slėgio reguliatorius yra su integruotu apsauginiu oro vožtuvu (uždarius vožtuvą nelieka slėgio variklyje).

 

 

auksto-slegio-stumoklines-pompos-wagner-icebreak3Greito atjungimo jungtis tarp stūmoklio strypo ir oro variklio leidžia greitai ir lengvai atjungti dažų kamerą.

 

 

auksto-slegio-stumoklines-pompos-wagner-icebreak4

Didelis ir lengvai valomas dažų filtras kartu su recirkuliacijos vožtuvu, leidžia greitai išplauti pompą.

 

 

auksto-slegio-stumoklines-pompos-wagner-icebreak5Savaime prisitaikančios tarpinės ir chromuota nerūdijančio plieno dažų kamer užtikrina ilgaamžiškumą nepriklausomai nuo naudojamų medžiagų.

 

auksto-slegio-stumoklines-pompos-wagner-icebreak6

Didelio diametro rutulinis vožtuvas su kietmetalio lizdu užtikrina didžiausią siurbimo galią ir itin ilgą eksploatavimo laiką. Lengvai atidaromas valymui. Nereikia ardyti dažų kamero. Pasiurbimo žarna laisvai juda ant sukamosios jungties.

 

 

auksto-slegio-stumoklines-pompos-wagner

Oficialus ir įgaliotas WAGNER GMBH atstovas Lietuvoje UAB RIGALIT Lietuva

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus