visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automatizuotos purškimo sistemos AutoJet - Spraying Systems Co.

Automatizuotos purškimo sistemos AutoJet - Spraying Systems Co. Automatizuotos purškimo sistemos AutoJet - Spraying Systems Co.

SPRAYING SYSTEMS CO., UAB

www.spray.com

Automatizuotos purškimo sistemos AutoJet - Spraying Systems Co. AutoJet sistema sukurta veikti su Spraying Systems Co. automatiniais purkštukais. Šios sistemos sėkmingai veikia daugelyje pramonės šakų dengiant paviršius plonais sluoksniais (maisto, farmacijos ir chemijos pramonės įmonėse).

automatizuotos-purskimo-sistemos-autojetSvarbiausi AutoJet sistemos teikiami privalumai:

  • tiksliai kontroliuojamas purškiamos medžiagos kiekis. Tai padeda išvengti perdozavimo, o tuo pačiu sutaupoma medžiagų,
  • dėl aukšto automatizavimo lygio reikės žymiai mažiau laiko skirti sistemos derinimui ir priežiūrai. Taip bus taupomas operatoriaus darbo laikas,
  • stabilus ir patikimas sistemos darbas užtikrina tinkamą produkto kokybę ir sumažina broko kiekį.

Spraying Systems Co.- viena seniausiai ir sėkmingiausiai dirbančių visame pasaulyje įmonių, kuri daugiau kaip 75 metus specializuojasi, gamina ir parduoda aukštos kokybės pramoninius purkštukus, purškimo kontrolės sistemas, bei įvairius jų priedus.

Savo klientams siūlanti ne tik aukštos kokybės produkciją, bet ir aukštos kvalifikacijos inžinierių konsultavimo paslaugas. Gaminama produkcija yra skirta energetikos, lengvosios, medienos, chemijos, maisto, elektronikos ir kitoms pramonės šakoms, kuri padeda užtikrinti ir išlaikyti klientų aukštą gamybos technologinį lygį.

Centrinė kompanijos būstinė yra Wheaton, Iljinojaus valstijoje, JAV.

Spraying Systems Co. privalumas ir stiprioji pusė - nuolatinis mokslo bei technikos pasiekimų ir moderniausių technologijų įdiegimas į gamybą. 1996 m. įmonėje įdiegta kokybės valdymo sistema ISO 9001 ir aplinkos apsaugos vadybos sistema ISO 14001.Todėl savo klientams galime pasiūlyti produktus, kurie patenkina ir atitinka pasaulio rinkų reikalavimus. Kompanija turi 10 gamyklų ir daugiau kaip 85 atstovybių įvairiuose pasaulio regionuose.

Mūsų tikslas - suteikti klientui kompleksinį aukštos kokybės aptarnavimą.Sukurti ilgalaikius, glaudžius santykius su klientais, paremtus tarpusavio supratimu bei abipuse nauda.

Spraying Systems Co. darbuotojai ir vadovai ypač vertina kliento pasitikėjimą bei pasitenkinimą mūsų paslaugomis, tad purškimo sistemų mokslo raidos stebėjimas, jos kūrimas, inovacijų diegimas yra mūsų kasdienė veikla. Tai leidžia mums išlikti patikimais, atsakingais, lanksčiais verslo partneriais.

Siūlome įsigyti:

Pramoninius purkštukus, automatizuotas sistemas, plovimo įrangą, patalpų oro drėkinimo sistemas

Konsultuojame:

Techniniai bei ekonominiai skaičiavimai, gamybos efektyvumo didinimas, išteklių (cheminių medžiagų, vandens, energijos) taupymas, aplinkosauga

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus