visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automobilinės plėvelės transporto priemonės saugumui ir komfortui

 Automobilinės plėvelės transporto priemonės saugumui ir komfortui Automobilinės plėvelės transporto priemonės saugumui ir komfortui

APERTURA, UAB

UAB „Apertura“ siūlo įsigyti „LLumar“ automobilines plėveles, skirtas komforto palaikymui automobilio salone, išorinės išvaizdos pagerinimui, norimo privatumo lygio suteikimui, apsaugai nuo įsilaužimo ir stiklo šukių avarijos metu.

Automobilinės plėvelės pasižymi aukščiausia kokybe, ilgaamžiškumu, spalvos stabilumu, optišku švarumu ir dviguba apsauga nuo braižymo.

Galima pasirinkti net iš kelių rūšių automobilių plėvelių.

Tamsintos langų plėvelės suteikia komfortą ir apsaugą automobilyje. Jose dera stilius, efektyvumas ir apsauginės priemonės. „Apertura“ siūlo aukščiausios kokybės tamsintas langų plėveles ir platų atspalvių pasirinkimą.

Tonuojančios plėvelės suteikia automobiliui norimą išvaizdą ir privatumo lygį, apsaugo nuo saulės spindulių ir akinamos šviesos.

Priekinio stiklo plėvelė užtikrina nepaprastą apsaugą nuo infraraudonųjų ir ultravioletinių spindulių.

Permatomos langų plėvelės – tai nematoma apsauga nuo šilumos pertekliaus ir UV spindulių.

Skaidrios ir tonuotos apsauginės plėvelės eliminuoja galimybę susižeisti nuo lekiančių stiklo šukių avarijos metu, suteikia stiklui atsparumą smūgiams ir apsaugo nuo žaibiškų vagysčių.

Plėvelės kėbulo apsaugai ir lakuotų paviršių apsaugai užtikrina, kad automobilis nebus paveiktas aplinkos veiksnių. Automobilio dažai lengvai sugadinami automobiliui lekiant didesniu greičiu – bet kuris akmenukas iš po ratų yra potencialiai pavojingas. Visiškai skaidri elastinga plėvelė apsaugo dažytas kėbulo detales nuo druskos, smėlio, akmenukų ir vabzdžių.

„Apertura“ vykdo internetinę prekybą ir siūlo platų „LLumar“ produktų asortimentą. Įmonė garantuoja aukščiausią kokybę – visoms plėvelėms galioja gamintojo garantija.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus