visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automobilinės tonuojančios plėvelės: Automobilinių saulės kontrolės plėvelių LLumar privalumai

Automobilinės tonuojančios plėvelės: Automobilinių saulės kontrolės plėvelių LLumar privalumai Automobilinės tonuojančios plėvelės: Automobilinių saulės kontrolės plėvelių LLumar privalumai

APERTURA, UAB

Įmonė UAB "Apertura", nuo 2001 m. atstovaujanti LLumar prekinį ženklą, siūlo platų LLumar automobilinių plėvelių asortimentą, skirtą komforto palaikymui automobilio salone, išorinės išvaizdos pagerinimui, norimo privatumo lygio suteikimui, apsaugai nuo įsilaužimo ir stiklo šukių avarijos metu. Visos LLumar plėvelės pasižymi savo aukščiausia kokybe, ilgaamžiškumu, spalvos stabilumu, optišku švarumu ir dviguba apsauga nuo braižymo. LLumar pozicionuojama kaip plėvelė Nr.1 visame pasaulyje.

Tonuojančios plėvelės LLumar

Tonuojančių plėvelių pagalba galima suteikti jūsų automobiliui norimą išvaizdą ir privatumo lygį, taip pat apsaugoti keleivius nuo varginančių saulės spindulių ir akinamos šviesos.

Jums yra siūlomos trys pagrindinės Llumar plėvelių linijos: Classic, Comfort, Premium, kurios skiriasi savo spalva, išvaizda, konstrukcija ir apsaugos nuo saulės lygiu. Asortimentą sudaro apie 40 plėvelių ir gali patenkinti bet kurį klientą. Ypač išrankiems klientams skirta Llumar plėvelių linija Ultra su maksimalia apsauga nuo saulės, esant minimaliam plėvelės užtamsinimo lygiui.

LLumar tonuojančios plėvelės sukurtos norint pagerinti Jūsų automobilio išvaizdą, patenkinti Jūsų poreikius ir apsaugoti Jūsų investuotus pinigus. Žinomos dėl savo kokybės, spalvos stabilumo ir patentuoto įbrėžimams atsparaus sluoksnio, LLumar plėvelės yra ilgaamžės ir nereikalauja papildomų investicijų jų priežiūrai.

Automobilinės saulės kontrolės plėvelės

Nepakeliamas karštis, trukdantis akinamas spindesys ir nublukęs interjeras gali sužlugdyti bet kurią kelionę automobiliu. LLumar saulės kontrolės plėvelė palaikys Jūsų automobilio vidaus vėsą ir komfortą.

Atėjus laikui pasirinkti Jūsų automobiliui tinkančią plėvelę, Jūs pasimetate: plėvelių daug, kurią iš jų pasirinkti? Jums reikia daugiau, nei pasirinkimo, Jums reikia teisingo pasirinkimo. Įvertinkite šiuos tris matus:

Išvaizda

  •     Stabili plėvelės spalva – plėvelė niekuomet netaps violetine (su purpuriniu atspalviu)
  •     Jokių burbuliukų arba lupimosi
  •     Platus atspalvių pasirinkimas
  •     Tinka ir gamykliškai užtamsintiems langams
  •     Ilgaamžis atsparus įbrėžimams paviršius

Apsauga nuo saulės:

  •     Apsauga nuo UV spindulių – iki 99.9%
  •     Karščio sumažinimas - plėvelės atspindi iki 65% saulės energijos
  •     Jūsų ir Jūsų aplinkos privatumas
  •     Ryškaus akinamojo spindesio sumažinimas – iki 90%
  •     Sudužusio stiklo sulaikymas

Trys linijos - išvaizda ir poveikiai, kurių Jūs ieškote. Jums yra siūlomos trys pagrindinės Llumar plėvelių linijos: Classic, Comfort, Premium, kurios skiriasi savo konstrukcija, atspalviais ir apsaugos nuo saulės lygiu.   

Classic linija – dažyta plėvelė. Kruopščiai parinkti dažikliai suteikia malonų, šiltą atspalvį, labai panašų į gamyklinį tonavimą. Kaip ir kitos Llumar plėvelių serijos, "Classic" pirmauja savo klasėje ir užtikrina geriausią apsaugą, kokią galima pasiekti naudojant dažytas plėveles.   

Comfort linija yra populiari tarp vairuotojų, kurie renkasi klasikinę automobilio išvaizdą, bet nori įdomesnio atspalvio ir apsauginių parametrų. Dažytos plėvelės sudėtis papildoma metalo sluoksniu, kuris atspindi saulės šilumą ir suteikia neįprastą atspalvį. Be to, kadangi metalas neblunka, plėveles spalva laikui bėgant nesikeičia.

Premium linija. Ją gaminant naudojamos pačios naujausios technologijos. Todėl savo kokybe ji pralenkia visame pasaulyje parduodamas plėveles. "Premium" klasės plėvelės dengiamos retaisiais metalais be jokių dažiklių, spalvos išgaunamos specialios daugiasluoksnės metalizacijos būdu. Kadangi "Premium" plėvelės sudėtyje nėra dažiklių, ji neblunka. Pilnai metalizuota plėvelė užtikrina geriausią apsaugą nuo saulės, esant minimaliam užtamsinimui iš vidaus. Ji turi neginčytinų funkcinių ir estetinių pranašumų palyginti su kitų rūšių plėvelėmis.

Kokybė

Visos plėvelės yra instaliuojamos tik profesionalių, prieš tai praėjusių apmokymus techninių darbuotojų. Naudojant patentuotą PrecisionCut™ technologiją, kiekvienas Llumar plėvelės gabaliukas yra preciziškai iškerpamas pagal jūsų stiklo gamyklinę specifikaciją. Beje, Llumar HPR klijai yra žinomi visame pasaulyje dėl jų stiprumo, ilgaamžiškumo ir skaidrumo. Tokio lygio kokybė ir dėmesys detalėms užtikrins Jus, kad Jūs pasirinkote teisingai.

automobilines-tonuojancios-pleveles-llumar

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus