visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automobilinių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE stiklų priežiūros ekspertai

Automobilinių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE stiklų priežiūros ekspertai Automobilinių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE stiklų priežiūros ekspertai

Saint-Gobain Glass Estonia SE filialas Autover GLASSDRIVE

Automobilinis stiklas yra esminė transporto priemonės konstrukcijos dalis. Kai stiklas sugadintas arba sudaužytas, transporto priemonė netenka savo savybių. Todėl svarbu, kad jį sutaisytų profesionalai, naudojantys kokybiškus produktus. Verta žinoti, kad daugeliu atvejų remontas gali būti nemokamas...

Stiklai atlieka labai svarbų vaidmenį keleivių saugos atžvilgiu. Ar žinojote, kad per pastaruosius 40 metų stiklo kiekis transporto priemonėse padvigubėjo? Automobilių stiklų priežiūros ekspertai  „Glassdrive“ greitai ir kokybiškai suremontuos priekinį stiklą ar pakeis jūsų transporto priemonės priekinį, šoninį ir galinį stiklą. Jei įmanoma, „Glassdrive“ visuomet pirmiausia stiklus remontuoja, kas taupo jūsų pinigus. Jei esate apsidraudę, daugeliu atvejų remontas atliekamas nemokamai. Ir paprastai remontas neturi įtakos kaupiamajai draudimo nuolaidai.

 Automobilinių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE stiklų priežiūros ekspertai

Jei stiklas yra sugadintas arba sudaužytas, „Glassdrive“ specialistai pakeis bet kurį priekinį, šoninį ar galinį bet kurio gamintojo, modelio ir gamybos metų stiklą. Stiklą gali sugadinti didelis įtrūkimas per visą paviršių, daug mažų įtrūkimų arba vienas smūgis dėl susidūrimo su kitu objektu. Jei priekinis stiklas nedaug įtrūkęs matymo srityje (stiklo plote, per kurį žiūri vairuotojas) - priekinį stiklą reikia keisti.

Pasak „Glassdrive“ specialistų, mažas priekinio stiklo įtrūkimas bet kuriuo momentu gali tapti dideliu įtrūkimu, o tai reiškia, kad jūsų ir keleivių sauga sumažėja. Be to, jis gali nukreipti dėmesį ir tam tikrose situacijose suprastėti matomumas. Kai kuriais atvejais gali būti, kad jūsų transporto priemonė nepraeis kasmetinės techninės apžiūros.

Dažniausiai mažą įtrūkimą arba įskilimą galima suremontuoti, kai jis nedidesnis nei 2 euro centų monetos dydžio ir kai jis nepatenka į vairuotojo regos lauką. Mūsų profesionalūs mechanikai padės nuspręsti, ar priekinį stiklą galima suremontuoti.

Kai įtrūkimas ar įskilimas suremontuojamas, jūsų priekinis stiklas toks pat stiprus kaip anksčiau! Remontas yra greitas (ilgiausiai trunka 30 minučių) ir patogus būdas saugiai važiuoti. Ar žinojote, kad priekiniam stiklui tenka iki 34 % transporto priemonės sąsūkos standžio?

Automobilinių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE stiklų priežiūros ekspertai

Pasirūpinkite savo transporto priemonės stiklais, nes ...

Priekinis stiklas ne tik nepraleidžia lietaus, neleidžia susivelti jūsų plaukams ir apsaugo nuo vabzdžių smūgių į jūsų veidą, kai važiuojate 120 kilometrų per valandą greičiu. Jis daro daug daugiau...

Kai galvojate apie automobilio saugumą, dažniausiai galvojate apie stabdžius, variklį ir padangas. Automobilio priekinis stiklas dažnai pamirštamas. Mes žinome, kad pavojinga važiuoti, kai priekinis stiklas aprasojęs ir trukdo matyti kelią. Bet priekinis stiklas priimamas kaip savaime suprantamas, nes jis atrodo „paprastas“.

Priekinis stiklas suteikia tvirtumo transporto priemonės konstrukcijai. Ar žinojote, kad priekiniam stiklui tenka iki 34 % transporto priemonės sąsūkos standžio? Ir dar daugiau, svarbų vaidmenį atlieka jo aerodinaminė forma. Jis padeda efektyviai įveikti vėją, o tai padeda sumažinti kuro poreikį. Todėl degalinėje sumokate mažiau. Ir nepamirškime, kad priekinis stiklas yra svarbi oro pagalvės veikimo dalis.

Automobilinių stiklų keitimas ir remontas - GLASSDRIVE stiklų priežiūros ekspertai

Taigi, mažas įtrūkimas jūsų priekiniame stikle turi didelį poveikį jūsų saugumui. Štai 5 priežastys, kodėl mažą įtrūkimą ar įskilimą reikia kaip įmanoma greičiau suremontuoti:

1.  Sauga: mažas priekinio stiklo įtrūkimas bet kuriuo metu gali tapti įskilimu. Vairuojant tai gali turėti didelį poveikį keleivių saugai.

2.  Praeisite TA: kai priekinis stiklas įtrūkęs vairuotojo matymo zonoje, gali nepavykti praeiti techninės apžiūros.

3.  Taupykite laiką: įtrūkimas suremontuojamas greičiau nei visas stiklas.

4.  Taupykite pinigus: suremontavus įtrūkimą, galima išvengti daugiau kainuojančio priekinio stiklo keitimo. Beje, „Glassdrive“ dažniausiai gali jūsų priekinį stiklą suremontuoti nemokamai ir paprastai tai neturi įtakos kaupiamajai draudimo nuolaidai.

5.  Paprasta: „Glassdrive“ viskuo pasirūpina bendraudama su Jūsų draudimo bendrove.

„Glassdrive“ yra „Saint-Gobain“ dalis. Turėdama daugiau nei 340 metų patirtį inžinerijos srityje ir tvirtai įsipareigojusi taikyti inovacijas, „Saint-Gobain Sekurit“ yra viena iš pirmaujančių stiklo gamintojų pasaulyje. Vairuotojams ir jų keleiviams tai reiškia optimalią patogesnio ir saugesnio važiavimo patirtį. Štai kodėl viename iš dviejų automobilių Europoje įrengti automobiliniai „Saint-Gobain Sekurit“ stiklai. Visose mūsų veiklose pagrindinį dėmesį kreipiame į saugą, patikimumą, paslaugumą ir aukščiausią kokybę. Bet kaip aukštųjų technologijų bendrovė mes susitelkiame ne tik į naujoviškus produktus ir paslaugas.

Mes visuomet galvojame apie žmones. Dirbančius „Glassdrive“. Ir žmones, kurie naudojasi mūsų paslauga. „Glassdrive.“ Žmonės už stiklo.

„Glassdrive“ - automobilių stiklų ekspertai - Tel. 1886

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus