visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių starterių ir generatorių remontas Vilniuje

Automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių starterių ir generatorių remontas Vilniuje Automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių starterių ir generatorių remontas Vilniuje

TELGESA, UAB

Įmonėje UAB „TELGESA“ įkurtoje 2002 m., Vilniaus mieste, dirba patyrę kvalifikuoti specialistai. Įdiegta naujausia, originali ir profesionali diagnostikos ir remonto įranga, kuri padeda pasiekti puikių darbo rezultatų. Pagrindinė UAB „TELGESA“ veikla – starterių ir generatorių remontas. Įmonė remontuoja ir parduoda sunkvežimių, mikroautobusų, refrižeratorių, autobusų, vilkikų, lengvųjų automobilių starterius ir generatorius.

Automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių starterių ir generatorių remontas Vilniuje

UAB „TELGESA“ dirbtuvės teikia starterių ir generatorių patikros paslaugas. Prieš remontą „TELGESA“ stende yra atliekama mazgo diagnostika. Šis patikros būdas leidžia nustatyti konkretų gedimą, jo atsiradimo priežastis, įvertinti bendrą mazgų būklę ir taisymo tikslingumą. Klientas yra informuojamas apie atsiradusius gedimus bei minėtų gedimų kainą.

Automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių starterių ir generatorių remontas Vilniuje

Starterių ir generatorių remontas atliekamas pakeičiant sugedusias dalis ir mazgus nebrangiomis, lyginant su originaliomis, patikimų gamintojų dalimis. Kliento pageidavimu, taisymas gali būti atliktas naudojant vien originalias gamintojų dalis.

Automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių starterių ir generatorių remontas Vilniuje

Generatorių remontas

Šis, elektros energiją gaminantis, agregatas – grandis, be kurios automobilis negalėtų funkcionuoti. Juo įkraunamas akumuliatorius tiekia elektros energiją įvairioms automobilio dalims, įskaitant žibintus, valytuvus, elektra valdomus langus ir t.t. Natūralu, kad generatoriuje įvykus techniniam gedimui, net trumpa kelionė komplikuojasi. Nekeičiamas, netaisomas automobilio generatorius apsunkins žvarbius žiemos rytus ir galų gale sukels didelių finansinių nuostolių.

Dėl automobilio judėjimo, generatoriaus elementai gauna didelę apkrovą, todėl šį prietaisą dažniausiai anksčiau ar vėliau tenka remontuoti. Gedimai taip pat padažnėja šaltuoju metu laiku, kadangi automobilis sunaudoja daugiau elektros energijos papildomam apšvietimui, šildymui, valytuvams ir pan. Atlikę kruopščią, nuodugnią apžiūrą, kvalifikuoti UAB „TELGESA“ dirbtuvės darbuotojai gali tiksliai nustatyti problemą ir iškart pradėti remonto darbus.

Dažniausiai transporto priemonių savininkai susiduria su šiais mechaniniais bei elektriniais generatorių gedimais, kuriuos „TELGESA“ meistrai šalina profesionaliai ir operatyviai:

Mechaniniai generatoriaus gedimai: įskilęs korpusas – šį gedimą sukelia korozija, didelė vibracija, gamyklinis brokas; sudilę guoliai – tai pasireiškia labai triukšmingu generatoriaus veikimu. Kartais net nutrūksta jo dirželis; sugedusi laisvoji pavara ir sankabos – gedimą išduoda triukšmas iš po variklio dangčio; nusitrynę šepetėliai – apie šepetėlių nusidėvėjimą pirmiausia signalizuoja įspėjamosios lemputės mirgėjimas. Taip pat naujų automobilių savininkai gali susidurti su sunkumais – naujesnių generatorių šepetėliai kartais neparduodami atskirai. Dėl šios priežasties juos tenka keisti kartu su įtampos reguliatoriumi.

Elektriniai generatoriaus gedimai: sugedęs įtampos reguliatorius – gedimas pasireiškia arba per žema, arba per aukšta tiekiamos elektros įtampa. Įtampos matuoklis padės nustatyti gedimą senuose automobiliuose, tačiau naujų automobilių savininkai vėl susiduria su papildomu rūpesčiu, kadangi įprasto matuoklio neužtenka; sugedęs lygintuvo tiltelis – požymiai: žybsinti įspėjamoji lemputė, šylantis generatorius, mažėjantis įkrovimas; ritės pažeidimas, trumpasis jungimas, generatorius nustoja veikti – šį darbą patikėkite specialistui ir nešvaistykite pinigų bei laiko bandydami bėdas iš spręsti patys, ypač jeigu nesate tikri savo įgūdžiais.

Jeigu taip nutiko, kad susidūrėte su viena iš aukščiau išvardintų problemų – nedelskite kreiptis į savo srities specialistus, kurie diagnozuos tikslų gedimą ir neatliks nereikalingų, piniginę ploninančių remonto darbų.

Automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių starterių ir generatorių remontas Vilniuje

Starterių remontas

Starteris – trumpalaikis pastovios srovės elektros variklis, kuris naudojamas vidaus degimo variklio užvedimui. UAB „TELGESA“ dirbtuvės meistrai profesionaliai atlieka starterių taisymo paslaugas, kad starteris veiktų nepriekaištingai, keičia sugedusias dalis bei mazgus. Pakeitimui naudojant arba nebrangias, visuotinai pripažintų gamintojų dalis arba originalias detales.

Kaip ir daugelis kitų transporto dalių, taip ir starteris dėvisi bėgant laikui bei didėjant nuvažiuotų kilometrų skaičiui. Be to, starterių gedimai gali būti susiję su vidine korozija, rūdimis, pažeista krumpline pavara ir kt. Dėl to, jog problemas sukelia įvairūs veiksniai, rekomenduojama jų sprendimą patikėti savo srities specialistams. Starterio gedimo ženklai: lėtas ir nesklandus variklio užsivedimas; užvedimo metu sklindantys keisti automobilio garsai; alkūninio veleno stovėjimas vietoje; starterio sukimasis kartu su smagračiu.

Automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių starterių ir generatorių remontas Vilniuje

Ilgametė įmonės patirtis rodo, kad savo gamybos arba perdarytos detales (pervyniojimas, perpresavimas, tekinimo darbai) pagal kainos ir kokybės santykį negali lygiuotis su naujomis, nors ir neoriginaliomis detalėmis. Kliento pageidavimu UAB „TELGESA“ meistrai gali atlikti ir nestandartinį taisymą. Pagal Europos praktiką ir rekomendacijas, smulkių mazgų remontas yra netikslingas ir brangus. Pavyzdžiui, taisant generatorių, pakeičiamas relė reguliatorius, o jei tai nepadeda – keičiamas pats generatorius. Tam, kad nereikėtų keisti senų ir nepatikimų starterių ar generatorių sugedusių dalių, „TELGESA“ siūlo platų naujų starterių ir generatorių pasirinkimą. Tiems, kurie mėgsta patys remontuoti savo techniką, čia galite įsigyti ir atskirų naujų detalių.

Automobilių, mikroautobusų, sunkvežimių starterių ir generatorių remontas Vilniuje

Taip pat čia gausite garantinį aptarnavimą naujiems starteriams ir generatoriams. „TELGESA“ meistrai suteiks visas konsultacijas.

Pasirūpinkite tinkama generatoriaus bei starterio priežiūra, kad vieno komponento gedimas automobilyje nebūtų kito gedimo priežastis. Taupykite laiką, nervus ir pinigus – susisiekite su „TELGESA“ meistrais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus