visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automobilių remontas: Kaip išsirinkti patikimą autoservisą?

Automobilių remontas: Kaip išsirinkti patikimą autoservisą? Automobilių remontas: Kaip išsirinkti patikimą autoservisą?

AGRIJA, B. Meškauskienės firma

Daugelis žmonių šiandien neįsivaizduoja savo gyvenimo be automobilio. Maža to, netrūksta ir tokių, kurie turi po keletą šių transporto priemonių. Vis dėlto, reikia pabrėžti, jog ši transporto priemonė reikalauja nemažai priežiūros, o įvairūs gedimai – taip pat ne išimtis. Bene pats paprasčiausias būdas, kaip patikimai bei greitai pašalinti vieną ar kitą šios transporto priemonės gedimą, yra kreipimąsis į autoservisą. Savaime suprantama, kai kuriuos gedimus galima pašalinti ir savarankiškai, tačiau tikrai ne visi turi tokių sugebėjimų. Reikia pastebėti, jog išsirinkti autoservisą gali būti nelengva, ypač, jei šiomis paslaugomis planuojate pasinaudoti pirmą kartą.

Taigi, jei esate sostinės gyventojas arba atvykote į Vilnių ir nežinote kur reikėtų kreiptis dėl automobilių gedimo? Rekomenduojame AGRIJA autoservisą Vilniuje, teikiantį kokybiškas automobilių remonto ir priežiūros paslaugas. AGRIJOS autoservisas dirba darbo dienomis nuo 7 iki 19 val. vakaro, šeštadieniais nuo 8 iki 18 val. Remontuojame Europos, Azijos, Amerikos žemynuose pagamintus lengvuosius automobilius ir mikroautobusus.

Servise dirba itin aukštos kvalifikacijos darbuotojai, kurie turi sukaupę didžiulę patirtį automobilių diagnostikos, variklio, stabdžių, sankabų, kondicionierių remonto, paruošimo techninės apžiūros ir kituose procesuose. Taip pat poliruojame ir remontuojame žibintus, ruošiame automobilius Valstybinei Techninei Apžiūrai. Autoservise remontuojame ABS sistemas, elektroniką, kuro, uždegimo, vėdinimo ir šildymo sistemas, starterius ir generatorius, atliekame ratų geometriją, kompiuterinę stabdžių ir variklio diagnostiką.

Įmonė AGRIJA - specializuotas kondicionierių servisas, todėl ypatingą dėmesį skiriame šiai veiklos sričiai. Galime pasirūpinti visais reikalingais kondicionierių valymo ar remonto darbais, o rezultatai tikrai leis jums džiaugtis itin komfortišku važiavimu. Tad jeigu norite važiuoti saugiu ir švariu automobiliu mūsų specialistai viskuo gali pasirūpinti už Jus. Kondicionierių pildymas mūsų autoservise atliekamas greitai ir be išankstinio užsirašymo.

Jeigu svarstote kuris autoservisas Vilniuje galėtų operatyviai reaguoti į jūsų transporto priemonės gedimus, tai turite žinoti, jog mes pasiruošę jūsų automobilį sutvarkyti kuo skubiausiai, o kruopščiai parinktos dalys remonto metu, tikrai leis išvengti dažnų gedimų ateityje, kas neprivers jūsų papildomai išlaidauti netikėtų situacijų metu.

Šalia įsikūrusioje parduotuvėje, rasite kokybiškas automobilio atsargines dalis. Prekiaujame Bosch, Mann, Lemforder, Valeo, Nissens, AC Delco, Castrol, Liqui Moly produktais. Taip pat turime didelį automobilių padangų pasirinkimą: Nokian, Hankook, Kumho, Good Year, Continental, Michelin, Interstate, Debica. Patyrę meistrai sumontuos padangas iš karto.

Taip pat teikiame pagalbą kelyje. Jeigu patyrėte auto įvykį, paimsime Jūsų automobilį iš Įvykio vietos. Atliekame kėbulo darbus ir dažome automobilius.

Įmonė AGRIJA savo veiklą pradėjo 1996 metais. Per daugiau nei dešimt metų bendrovės darbuotojai yra sukaupę didžiulę darbo patirtį automobilių remonto ir priežiūros srityje. Visuomet esame pasiruošę padėti klientui, nesvarbu, ar tai būtų smulkus ar sudėtingas, didelio meistriškumo reikalaujantis darbas. Mūsų įmonės darbuotojai suremontuos Jūsų automobilį, paruoš jį techninei apžiūrai, parinks reikiamas atsargines dalis, patars ir pakonsultuos Jums rūpimais klausimais.

Automobilių remontas: Kaip išsirinkti patikimą autoservisą?

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus