visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automobilių stiklų keitimas ir remontas: kada įtrūkusi stiklą remontuoti, o kada večiau keisti nauju?

Automobilių stiklų keitimas ir remontas: kada įtrūkusi stiklą remontuoti, o kada večiau keisti nauju? Automobilių stiklų keitimas ir remontas: kada įtrūkusi stiklą remontuoti, o kada večiau keisti nauju?

STIKLŲ PASAULIS

Stiklo remontas tai procesas, kurio metu atstatomas stiklo struktūrinis tvirtumas. Svarbu laiku ir kokybiškai sutvarkyti mažus pažeidimus, kad apsaugoti automobilio stiklą nuo didesnių įtrūkimų, kuriuos sutvarkyti bus daug sudėtingiau ir brangiau.

Priekinis stiklas yra sudarytas iš trijų sluoksnių: vidinio stiklo, plastiko plaušelių ir išorinio stiklo. Jei nėra pažeistas plastiko plaušelių ir vidinis stiklo sluoksnis, priekinis stiklas gali būti sutaisytas. Daugeliu atveju yra naudinga taisyti stiklą:

Pirma, sutaupote nemažai laiko: Naujo stiklo užsakymas bei pristatymas gali užtrukti iki mėnesio ar dar ilgiau.Tuo tarpu stiklo remontas trunka iki 30 minučių ir gali būti atliktas tiek remonto dirbtuvėse, tiek bet kurioje kitoje kliento pageidaujamoje vietoje.

Antra, stiklo taisymas kainuoja daug pigiau nei stiklo pakeitimas. Dabartinės stiklų remonto technologijos leidžia sustiprinti pažeistą stiklo plotą ir sumažinti tolesnį įtrūkio plitimą bei plastinės masės dėka atkurti išorinį stiklo sluoksnį.

Tačiau būna atvejų kai stiklo remontas pažeidžia stiklą dar labiau, tokiu atveju gali prireikti pakeisti stiklą. Nerekomenduojame taisyti stiklo įtrūkimų, esančių vairuotojo kritinio matymo zonoje. Tokiu atveju stiklą taip pat geriau pakeisti. Labai svarbu, o taip pat ir naudinga, įdūžimą pašalinti kuo greičiau. Vandens, purvo, stiklų plovimo skystis gali apsunkinti taisymo procesą arba tiesiog padaryti jį neįmanomu.

“Stiklų pasaulio” specialistai pakeis visų tipų automobilių priekinius, galinius ar šoninius stiklus. Pasirūpinsime įbrėžimais ar įtrūkimais ir Jūsų automobilio stiklas vėl bus kaip naujas. Parinksime ir pakeisime stiklą bet kokio tipo transporto priemonei: lengvajam automobiliui, autobusams, krovininiam transportui, žemės ūkio ir statybinei technikai, vandens ir oro transportui.

Jei turite išskirtinį ar bet kokį kitą automobilį ir niekur negalite rasti tinkamų stiklų, kreipkitės į “Stiklų pasaulį”. Mūsų draugiškas ir patyręs personalas pasirūpins, kad užsakymo procesas būtų greitas ir nesudėtingas. Užtikriname, kad stiklai, užsakyti pas mus, visada pristaomi puikios būklės ir laiku. Stiklų pristatymo laikas nuo 2 savaičių iki 3 mėnesių. Visiems atliktiems darbams suteikiame 6 mėnesių garantiją.

Mūsų pagrindinis tikslas – laimingas klientas, greitas ir efektyvus aptarnavimas, konkurencingos kainos. “Stiklų pasaulis” specializuojasi įvairių automobilių stiklų prekyboje bei teikia kitas paslaugas, susijusias su automobilių stiklais. Kokybiškai ir greitai atliksime ne tik serviso darbus, tačiau ir pakonsultuosime bei padėsime priimti optimaliausią sprendimą. Dirbame su patikimiausiais pasaulyje automobilių stiklų gamintojais ir tiekėjais: “Guardian”, “Pilkington”, “Saint Gobain”, “Splintex”, “ACG”, “FYG”, “XYG”, “Benson”, todėl galime pasiūlyti nepriekaištingą kokybę ir gamintojų garantijas.

Netvarkingi, įtrūkę ar kitaip pažeisti automobilio stiklai pablogina matomumą ir gali būti avarijų priežastimi. Pasirūpinsime bet kokiu Jūsų automobilio stiklo pažeidimu, užtikrindami saugumą kelyje. Jei stiklo pažeidimas yra per didelis, kad jį būtų galima pataisyti, stiklą pakeisime. Užsakysime ir pristatysime stiklą kiekvienam automobiliui. Jūsų patogumui, automobilių stiklų remontą bei keitimą atliekame visoje Lietuvoje.

Skiriame daug pastangų ir laiko profesionaliam bei maloniam klientų aptarnavimui. Mes didžiuojamės, galėdami pasiūlyti klientui aukščiausios kokybės produktą už mažiausią įmanomą kainą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus