visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Baldai ir interjero aksesuarai Jūsų jaukiems namams

Baldai ir interjero aksesuarai Jūsų jaukiems namams Baldai ir interjero aksesuarai Jūsų jaukiems namams

AUDĖJO PREKYBOS CENTRAS, UAB

www.audejobaldai.lt

Baldai - vieni iš svarbiausių akcentų namų interjere, todėl kviečiame apsilankyti „Audėjo baldų centre“ ir padovanoti savo namams naujus baldus. „Audėjo baldų centras“ - specializuota baldų parduotuvė, kurioje po vienu stogu, klientai suras platų minkštųjų bei korpusinių svetainės, miegamojo, virtuvės, valgomojo, jaunuolio, biuro, prieškambario baldų pasirinkimą. Taip pat galite įsigyti rūbų kabyklų, veidrodžių, kilimų, čiužinių ir kitų namų apstatymo prekių, yra buitinės technikos skyriai.

1998-aisiais įkurtas „Audėjo baldų centras“ turi saloną Vilniuje, taip pat vykdo internetinę prekybą. Tai vienas didžiausių baldų prekybos tinklų Lietuvoje.

Laisvės pr. 62, Vilniuje, šiuolaikiškame prekybos centre įsikūrusi „Audėjo prekybos centro“ baldų parduotuvė, siūlanti platų įvairių užsienio ir Lietuvos gamintojų baldų ir namų interjero aksesuarų asortimentą. Čia galima įsigyti prabangių klasikinių didžiausio JAV gamintojo „Ashley Furniture Industries“, Inc. ir modernių didžiausios Lenkijos baldų gamybos įmonės „Black Red White“ SA baldų, kitų žinomų Lietuvos ir užsienio gamintojų produkcijos iš JAV, Turkijos, Italijos, Čekijos, Lenkijos, Ukrainos, Kinijos, Malaizijos ir kitų šalių. Kiekvieną mėnesį yra rengiamos specialios akcijos baldams, kurių metų galite įsigyti svetainės, valgomojo, virtuvės, miegamojo, prieškambario ir kt. baldus ypatingomis kainomis.

Miegamojo baldai

miegamojo-baldai1

miegamojo-baldai2

Svetainės baldai

svetaines-baldai1

svetaines-baldai2

televizoriaus-staliukai

Valgomojo baldai

valgomojo-baldai

Virtuvės baldai

virtuves-baldai1

virtuves-baldai2

„Audėjo baldų centro“ darbuotojai visuomet pasiruošę patarti ir padėti pirkėjui išsirinkti tinkamiausius baldus!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus