visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Baldai muziejams – patikimam eksponatų saugojimui

Baldai muziejams – patikimam eksponatų saugojimui Baldai muziejams – patikimam eksponatų saugojimui

VILDETA, UAB

www.vildeta.lt

UAB „Vildeta“ yra didžiausia muziejinės įrangos gamintoja ne tik Lietuvoje bet ir Baltijos šalyse. Per daugiau kaip 26 metus, įmonė įrengė daugiau kaip 30 objektų, daugiau kaip puse jų yra už Lietuvos ribų. Įmonės gaminius galima rasti Švedijos, Latvijos ir Rusijos muziejuose.

Baldai muziejams

Stacionarios ir mobilios stelažų sistemos

Stelažai leidžia maksimaliai išnaudoti patalpas, sutaupant nuo 50 iki 70% ploto. Įvairūs aukščių variantai bei galimybė sumontuoti kiekvieną lentyną reikiamame aukštyje leidžia optimaliai išnaudoti patalpos erdvę. Mobilių stelažų sekcijos specialaus mechanizmo pagalba lengvai juda bėgiais. Taip perstumiant stelažus užtikrinamas patogus priėjimas prie reikiamos lentynos.

Baldai muziejams

Mobilūs ir ištraukiami tinkliniai stelažai paveikslams

Ypatingas dėmesys skiriamas vertingų meno kūrinių, brėžinių, grafikos saugojimui. Dėl savo konstrukcijos ištraukiami tinkliniai stelažai garantuoją optimalų oro judėjimą tarp paveikslų. Tinklinių stelažų sistema užtikrina patogų meno kūrinių saugojimą bei kūrinių perkėlimą į ekspoziciją. Taip pat yra užtikrinamas optimalus patalpos ploto panaudojimas. UAB „Vildeta“ siūlo individualų projektavimą ir gamybą, pritaikant stelažus skirtingų išplanavimų patalpoms.

Baldai muziejams

Metalinės kartotekos, numizmatikos ir plačiaformatės spintos tekstilei, žemėlapiams, brėžiniams, hermetinės spintos

Spintos skirtos patogiam, saugiam, patikimam, nekenksmingam įvairaus dydžio eksponatų saugojimui. Spintos projektuojamos ir gaminamos pagal kliento poreikius. Galima pagaminti spintas iki 2,5 m aukščio. Papildoma komplektacija: skirtingų aukščių stalčiai viename spintos korpuse; spintos gali būti dažomos pasirinkta spalva iš RAL spalvinės gamos; speciali spintų konstrukcija, sauganti vertybes nuo dulkių.

UAB „Vildeta“ yra viena moderniausių metalinių baldų gamintojų. Bendrovės sukaupta patirtis bei inžineriniai sprendimai padeda įvykdyti užsakymus nuo idėjos pristatymo, projektavimo iki serijinės gamybos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus