visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Balkonų, terasų ir stogų hidroizoliacija – patikimos medžiagos drėgmės pratekėjimo problemoms spręsti

Balkonų, terasų ir stogų hidroizoliacija – patikimos medžiagos drėgmės pratekėjimo problemoms spręsti Balkonų, terasų ir stogų hidroizoliacija – patikimos medžiagos drėgmės pratekėjimo problemoms spręsti

Atšilus orams kiekvienas iš mūsų vis daugiau laiko praleidžia lauke – jaukūs vakarai terasoje ar balkone, ar gryno oro gurkšnis tik atsikėlus – dažno iš mūsų kasdienybė. Niekas nenori, kad šios poilsio vietos virstų galvos skausmu. Nekokybiškai įrengta, sena, sutrūkinėjusi ar kitaip savo paskirties nebeatliekanti hidroizoliacija gali būti, ir dažnai yra, nepageidaujamus rūpesčius sukeliančia priežastimi.

Lašantis vanduo į apačioje esančias patalpas sukelia daug diskomforto, o ką jau kalbėti apie pačios konstrukcijos koroziją ir silpnėjimą nuo pastoviai veikiančios drėgmės. Sprendimas yra – nesvarbu apdaila jau įrengta ar ne. „MOSAS“ siūlo ilgaamžes, laiko ir įvairių testų patikrintas medžiagas, įvairioms drėgmės pratekėjimo problemoms spręsti. Pateikiame keletą dažniausių sprendimo būdų.

Hidroizoliacija ant jau įrengtos apdailos, nepakeičiant dangos išvaizdos

TECMA PAINT I-T“ – skaidri, elastinga hidroizoliacija, kuri dengiama ant plytelių

Balkonų, terasų ir stogų hidroizoliacija

Esamos plytelės pasidengia permatoma, vandeniui nelaidžia danga, kuri yra atspari UV spinduliams ir nereikia visų plytelių lupti lauk. Tačiau prieš dengiant šią hidroizoliacija reikia suremontuoti visas atšokusias plyteles.

Balkonų, terasų ir stogų hidroizoliacija

  • 3. „Tecma Paint I-T“ skaidri, elastinga hidroizoliacija 2 sl.
  • 2. „Tecma Paint A-H“ gruntas.
  • 1. Konstrukcija / esami sluoksniai.

Hidroizoliacija prieš apdailą

TECMA IMPERIAL H2O  – elastinga, pilkos spalvos hidroizoliacija

Balkonų, terasų ir stogų hidroizoliacija

Ši hidroizoliacija skirta pilnai stogų, terasų, balkonų hidroizoliacijai atlikti prieš galutinę apdailą. Atsparumas stovinčiam vandeniui, puikios sukibimo savybės su įvairiais paviršiais, net ir šlapiais ar esančiais po vandeniu, bei didelis elastingumas net ir esant žemoms temperatūroms, atsparumas saulės radiacijai šį gaminį paverčia puikiu sprendimu pilnai terasų, balkonų hidroizoliacijai prieš įsirengiant galutinę apdailą.

Balkonų, terasų ir stogų hidroizoliacija

  • 5. Plytelės.
  • 4. „Tecma Imperial H2O“ (antras sl. su kvarciniu smėliu paviršiaus pašiurkštinimui)“ polieterio elastinga tepama hidroizoliacija.
  • 3. „FIBRA de ARMAR 100“ stiklo audinio, armavimo tinklelis.
  • 2. „Tecma Imperial H2O“ (pirmas sl.)“ polieterio, elastinga tepama hidroizoliacija.
  • 1. Konstrukcija / esami sluoksniai

Hidroizoliacija, kaip galutinė danga

DESMOPOL“ – itin elastinga, tepama poliuretaninė danga

Balkonų, terasų ir stogų hidroizoliacija

Šią dangą galima palikti kaip eksploatuojamą ir nėra būtinybės vėl kloti plytelių. Tokiu atveju dangą reikia papildomai dažyti su „TECNOTOP 2C“ derva, kuri apsaugos hidroizoliaciją nuo UV (saulės) spindulių. Jeigu norima, kad paviršius būtų neslidus, tuomet į dervą reikia įmaišyti kvarcinio smėlio arba plastiko granulių.

Balkonų, terasų ir stogų hidroizoliacija

  • 4. „Tecnotop 2C“ apsauginis sluoksnis nuo UV (skaidrus arba spalva pagal RAL) su „Tecnoplastic F“ granulėmis paviršiaus pašiurkštinimui.
  • 3. „Desmopol“  poliuretaninė membrana (hidroizoliacija 2 sl.), spalva pilka arba pagal RAL.
  • 2. „Tecma Paint A-H“ gruntas.
  • 1. Konstrukcija / esami sluoksniai

Daugiau informacijos ir gaminių galite rasti hidroizoliacijos e.parduotuvėje www.hidroizoliacija24.lt.

Atsiųskite užklausą el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. pateikdami balkonų/terasų nuotraukas bei išmatavimus (plotą ir perimetrą) ir mes pateiksime pasiūlymą!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus