visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Baseinas šeimai Vilniuje ir Klaipėdoje – puiki šaltų žiemos dienų pramoga kūnui ir sielai

Baseinas šeimai Vilniuje ir Klaipėdoje – puiki šaltų žiemos dienų pramoga kūnui ir sielai Baseinas šeimai Vilniuje ir Klaipėdoje – puiki šaltų žiemos dienų pramoga kūnui ir sielai

ŠEIMOS GEROVĖS CENTRAS, VŠĮ

Šaltus žiemos savaitgalius VšĮ „Šeimos gerovės centras“ Vilniuje ir Klaipėdoje kviečia praleisti atsipalaiduojant baseine ir pirtyje bei pasimėgauti geros savijautos akimirkomis su savo šeima.

„Šeimos gerovės centro“ baseinas pasižymi išskirtiniu saugumu, kokybe bei ypatingais naujausiais vandens filtrais, kurie baseino vandenį padaro beveik be chloro ir neleidžia vandenyje daugintis bakterijoms, todėl Jums nereikės nerimauti dėl chloro ir bakterijų daromos įtakos besilaukiančios mamos organizmui.

Baseinas šeimai – su naujausiais vandens filtrais

„Šeimos gerovės centro“ baseine dėl bio-atsparios filtravimo medžiagos išgaunamas geriausias vandens filtravimo rezultatas. Chloro kiekis vandenyje yra itin mažas, nėra jokio chloro kvapo. Vanduo baseine pasižymi krištolo skaidrumu.

Vandens temperatūra baseine siekia net 32,5 laipsnius, o tokiame vandenyje maži vaikai jaučiasi it mamos įsčiose, todėl jie lengvai atsipalaiduoja, leidžiasi nardinami bei plukdomi.

„Šeimos gerovės centras“ Jums suteikia galimybę pasimėgauti garine pirtimi.  Net 49 laipsnių temperatūra ir beveik 100% drėgmė –  tai puikus atsipalaidavimo būdas visai šeimai. Pirtis skatina toksinų išsiskyrimą, atpalaiduoja kūno raumenis bei gerina kraujotaką. Šiuo malonumu gali pasimėgauti ne tik tėveliai, bet ir jų mažyliai.

Baseinas šeimai – su naujausiais vandens filtrais

„Šeimos gerovės centras“ Vilniuje ir Klaipėdoje siūlo:

  • Mankštas nėščiosioms baseine.
  • Užsiėmimus kūdikiams ir vaikams su tėvais nuo 4 mėn. iki 3 metų.
  • Užsiėmimus vaikams su kineziterapeute nuo 3 iki 5 metų.
  • Savaitgalio baseino ir pirties nuomą šeimai.
  • Vaikų gimtadienius baseine.

Po baseino ir pirties „Šeimos gerovės centras“ kviečia 20 min. į salę, kur Jūsų lauks šilta, atpalaiduojanti arbata.

„Šeimos gerovės centras“ yra skirtas ššeimoms –– būsimiems bei esamiems tėvams, jų kūdikiams ir vaikams. Modernus, su meile įrengtas centras ––– tai sveikatingumo bei laisvalaikio oazė, pritaikytas iššskirtinai ššeimai ir jos poreikiams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus