visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Baseinų chemija – kokias baseino priežiūros priemones pasirinkti, kad vanduo būtų švarus ir skaidrus?

Baseinų chemija. Kokias baseino priežiūros priemones pasirinkti, kad vanduo būtų švarus ir skaidrus? Baseinų chemija. Kokias baseino priežiūros priemones pasirinkti, kad vanduo būtų švarus ir skaidrus?

Baseinų chemijos ir baseinų priežiūros priemonių elektroninėje parduotuvėje baseinuchemija.com įsigysite visas baseinų vandens priežiūros priemones, kurios užtikrins švarų ir skaidrų Jūsų baseino vandenį.

„OCEDIS“ – tai aukštos kokybės ir koncentracijos, pripažinta ir sertifikuota Europoje baseinų chemija, pagaminta Prancūzijoje. Visos baseinų priežiūros priemonės yra labai veiksmingos ir saugios, savo sudėtyje neturinčios jokių pigių kinietiškų priemaišų ir žaliavų.

Rekomenduojami produktai kiekvienam baseinui

 

Chloras greito tirpimo

GREITO TIRPIMO DI-CHLORO GRANULĖS – greitai vandens dezinfekcijai, „šokui“ ir oksidavimui

Di-chloras – aukštos kokybės greitai tirpstančios granulės su dideliu aktyvaus chloro kiekiu, papildomai ir greitai vandens dezinfekcijai, „šokui“, oksidavimui, organinių teršalų išvalymui ir kvapų pašalinimui.

Di-chloras yra stabilus dėl cianuro rūgšties, tačiau šios priemonės PH yra labiau neutralus dėl natrio pagrindo. Di-chloras yra granulių pavidalo junginys, kuris yra paskleidžiamas baseino vandens paviršiuje. Ši priemonė yra plačiai rekomenduojama naudoti viniliniuose ir dirbtinio pluošto baseinuose dėl savo greitai ištirpstančios savybės. Be to, jis gali pakelti cianuro rūgšties lygį iki priimtino lygio.

 

Daugiafunkcinis chloras Force

DAUGIAFUKCINIS LĖTO TIRPIMO CHLORAS „FORCE 5 in 1“ aukštos kokybės daugiafunkcinis chloro pagrindo produktas, tabletėmis po 250 g.

Daugiafunkcinis chloras „Force“ atlieka 5-is reguliarius dezinfekavimo veiksmus: sudėtyje esantis chloras dezinfekuoja vandenį, algicidas naikina dumblius ir neleidžia jiems vėl atsirasti, PH stabilizatorius stabilizuota vandens PH, flokuliantas efektyviai skaidrina vandenį ir pagerina baseino filtravimą.

 

Algicidas dumblių naikinimui

ALGICIDAS „QT 15“ – dumblių naikinimui ir prevencijai

Algicidas priemonė apsaugoti vandenį nuo visų rūšių dumblių formavimosi ir juos sunaikinti. Dumbliai mikroorganizmai, išskiriantys nepageidaujamas organines medžiagas, kurios yra ideali terpė bakterijoms ir grybeliams.

Algicidas šalina visus populiariausius baseinų dumblius ir efektyviai kovoja prieš ilgai išliekančias dumblių nuosėdas, kurių pašalinimas padeda išvengti vėlesnių dumblių augimo proveržių.

Algicidas yra suderinamas su visomis filtravimo sistemomis. Jo efektyvumui neįtakoja pH lygis.

Flokuliantas vandens skaidrinimui

SKYSTAS FLOKULIANTAS – greito veikimo vandens skaidrinimas, flokuliavimas, nešvarumų šalinimas

Flokuliantas yra naudojamas norint pašalinti vandens drumstumą ir atstatyti skaidrumą. Drumzlumo priežastis yra smulkios purvo dalelės, kurios paverčia vandenį neaiškios spalvos, bei gali slėpti įvairias bakterijas ir virusus. Flokuliantas (aliuminio sulfatas) sukuria labai mažas flokules, kurios nusėda ant baseino dugno, kur medžiagos yra išsiurbiamos. Poli-aliuminio chloridai yra skysta aliuminio kristalų forma – skystas flokuliantas, kuris yra naudojamas baseinų vandens valymui.

Pastoviam vandens skaidrumui palaikyti yra būtina tinkama filtravimo sistema ir flokulianto naudojimas, kuris ženkliai padidina dezinfekavimo efektą, pagerina vandens kokybę ir atstato vandens skaidrumą, nes pašalina smulkiausias nešvarumų daleles, dėl kurių vanduo atrodo drumstas ir pilkas.

ph minus granulės

„PH MINUS“ GRANULĖS – vandens PH mažinimas ir kontrolė

Aukštos kokybės greito veikimo priemonė „PH minus“ yra rekomenduojama baseino vandens balansavimui, pH ir bendro šarmingumo lygių žeminimui ir koregavimui. Priemonė mažina baseino vandens PH, neformuoja chloro jonų.

Optimali vandens kokybė yra išlaikoma kontroliuojant pH lygį (idealus vandens PH lygis – nuo 7,0 iki 7,4). Norint gauti geriausius rezultatus, PH lygis turi būti tikrinamas mažiausiai kartą per savaitę. Tinkamas PH balansas užtikrina tinkamą baseino priežiūros medžiagų veikimą ir gerą besimaudančiųjų baseine savijautą. Nuolat palaikant tinkamą pH lygį nereikia didelio dezinfekavimo priemonių kiekio (esant nesubalansuotam pH lygiui, priemonių veiksmingumas sumažėja).

BASEINO VANDENS DEZINFEKCIJA BE CHLORO

Vandens dezinfekavimas aktyviuoju deguonimi – tai švelni alternatyva chlorui.

Bechloriai produktai efektyviai veikia kaip vandens dezinfekcijos ir dumblių prevencijos priemonės dezinfekuoja, skaidrina vandenį, nedirgina odos bei plaukų.

Vandens paruošimui, oksidavimui, šokui naudojami greito veikimo šoko bechloriai produktai. Reguliariai dezinfekcijai palaikyti naudojami lėto veikimo produktai. Kaip ir naudojant chloro pagrindo produktus, rekomenduojama palaikyti tinkamą PH lygį, jei yra poreikis, papildomai naudoti flokuliantą ir algicidą.

 

Skystas aktyvus deguonis

AKTYVUS DAUGIAFUNKCINIS DEGUONIS SU ALGICIDU „OVYTRI“ viskas viename (all in one) – baseino vandens reguliariai dezinfekcijai, „šokui“, oksidacijai, dumblių naikinimui ir skaidrinimui

„Ovytri“ tai aukštos kokybės daugiafunkcinis skystas aktyvus deguonis su algicidu, skirtas nuolatinei baseino ar Spa baseino vandens dezinfekcijai, dumblių prevencijai ir oksidavimui, „šokui“.

„Ovytri“ 100 % natūralus ir ekologiškas produktas, pilnai eliminuojantis chlorą ir jo poreikį. Priemonė efektyviai dezinfekuoja vandenį, sunaikina visus mikrobus, bakterijas ir virusus, šalina grybelį ir panaikina pelėsį. Produktas puikiai tinka vandens oksidacijai ir „šokui“. Aktyvus deguonis „Ovytri“ savyje turi flokuliacinių savybių, todėl vanduo visuomet bus išlaikomas švarus, skaidrus ir tyras. Dėl sudėtyje esančio algicido, „Ovytri“ naikina dumblius ir neleidžia jiems pakartotinai atsirasti, atstato drumstą ar žalią vandenį į normalią būseną.

„Ovytri“ yra ekologiškas produktas be chloro, nepavojingas žmonėms ir supančiai aplinkai. Tai Europoje autorizuotas ir pripažintas dezinfekantas, plačiai naudojamas kaip pagrindinis dezinfekantas komerciniuose baseinuose ir Spa.

 

 

AKTYVUS DEGUONIS SU CHLORU „Ovy Twin 5 in 1“ – vandens dezinfekcija, „šokas“ ir oksidavimas, dumblių prevencija, skaidrinimas ir PH balansavimas

Aukštos kokybės daugiafunkcinis produktas „Ovy Twin 5 in 1“ 5 viename yra sukurtas aktyvaus deguonies ir chloro pagrindu. Ovy Twin 5 in 1“ dėl savo formulės, kuri sujungia deguonio ir chloro savybes yra idealus baseino vandens dezinfekcijai, oksidavimui, „šokui“, dumblių naikinimui ir prevencijai. Priemonė stabilizuoja vandens PH ir skaidrina vandenį

Testeris ph ir chloro lygio nustatymui

VANDENS TESTAVIMO PRIEMONĖS

Baseino vandens PH bei laisvo chloro koncentracijai vandenyje matuoti naudojamas TESTERIS PH ir chloro LYGIO NUSTATYMUI arba juostelės.

Privačiuose baseinuose PH lygį būtina tikrinti 1 2 kartus per savaitę. Vandens rūgštingumas, šarmų pusiausvyra bei laisvo chloro koncentracija vandenyje nustatoma testerio pagalba taip pat naudojamos tabletės „DPD1“ chlorui matuoti ir „Phenol Red“ vandens PH lygiui nustatyti.

Vandens PH turi būti 7.0 – 7.4 ribose.

Chloro koncentracija: 0.5 – 2.0 mg/l (lauko baseinų – 2.0 – 3.0 mg/l).


BASEINŲ PRIEŽIŪROS ATMINTINĖ

Norint užtikrinti pastovų baseino švarumą, skaidrumą ir tyrumą, vandens priežiūrą būtina atlikti vieną kartą per savaitę.

Visišką vandens keitimą rekomenduojama vykdyti kartą per 1 – 2 metus.

Reguliariai baseino priežiūrai reikalingi 5 veiksniai:

Trumpa atmintinė, kaip naudojant „OCEDIS“ baseinų priežiūros priemones, išspręsti vandens problemas galite per maždaug 24 – 48 valandas.

1. pH REGULIAVIMAS

Vandens pH turi būti 7.0 – 7.4 ribos.

1–ną kartą/sav.

Testerio ir Phenol Red tabl. pagalba pasitikrinkite pH lygį.

Priemonių „Ph minus“ arba „Ph plius“ granulių pagalba jį sureguliuokite.

150 g 10 / m3 vandens
2. OKSIDAVIMAS, ŠOKAS

1–mą kartą prileidus baseiną ir kas 15 – 30 dienų

Greito veikimo Di-chloro granulės.

Jei pasirinkote priežiūrą be chloro – skystas aktyvusis deguonis „OvyTry“.

Chloras – 150 g / 10 m3 vandens.

Deguonis – 1 l / 10 m3 vandens.

3. SKAIDRINIMAS 1–ną kartą/sav. Skystas flokuliantas. 200 g / 10 m3 vandens
4. DUMBLIŲ ŠALINIMAS 1–ną kartą/sav. Algicidas.

150 ml / 10 m3 vandens.

Oksidavimas – 300 ml / 10 m3 vandens prasidedant sezonui.

5. REGULIARI DEZINFEKCIJA 1–ną kartą/sav.

Lėto veikimo daugiafunkcinio chloro „Force“ 5 in1 tabletė.

Jei pasirinkote priežiūrą be chloro – skystas aktyvusis deguonis „OvyTry“.

Chloras -1 tabletė (250 g) / 25 m3 vandens.

Deguonis – 1 l / 10 m3 vandens.

Visus baseinų chemijos produktus galite įsigyti čia: https://www.baseinuchemija.com/baseinu-chemija-ocedis

Daugiau informacijos apie produktus: Tel. 8 639 33 900 arba el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus