visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Belaidė signalizacija namams – Molektra

Belaidė signalizacija namams – Molektra Belaidė signalizacija namams – Molektra

MOLEKTRA, UAB

www.molektra.lt

Taip jau kartais būna, jog nepavyksta apie viską pagalvoti. Ypač statant ar remontuojant būstą. Visko tiek daug reikia apmąstyti: rozečių bei jungiklių montavimo vietas, jų kiekį, kaip geriausiai apšiltinti sienas, kaip tinkamai suprojektuoti vėdinimo sistemą, kokia spalva dažyti sienas... Galima vardinti ir vardinti. Tokiame vargų sūkuryje galime ir nepagalvoti apie apsauginę signalizaciją.

Žmonės neretai elektros instaliaciją pamiršta ar dėl tam tikrų aplinkybių jos neišvedžioja!

Nusipirkus naują, renovuotą butą, namą ar kitą patalpą taip pat neretai pasitaiko situacijų, kuomet į „komplektą“ nebūna pridėta apsauginė – priešgaisrinė signalizacija. Namai nauji, ant sienų kabančių laidų tikrai nesinori. Tad ką daryti? Visais aukščiau išvardintais ir kitais atvejais Jus gelbsti ir saugumo jausmą „dovanoja“ belaidė signalizacija!

Belaidės apsaugos sistemos – geriausias pasirinkimas tose patalpose, kuriose nėra fizinės galimybės (arba nenorima) tiesti kabelius. Šiais laikais belaidės sistemos siūlo platų įvairių įtaisų pasirinkimą: nuo magnetokontaktinių durų bei judesio jutiklių iki laidais nesusietų sirenų, dūmų ar anglies monoksido daviklių.

Naujausios žinomų gamintojų belaidės sistemos jau yra pritaikytos beveik visų tipų namams, butams ir net toms patalpoms, kurios anksčiau buvo tinkamos tik laidiniams sprendimams. Optimizuotas apsaugos įtaisų energijos panaudojimas prailgina baterijų gyvavimo laiką iki 5-8 metų, tad nerimauti, jog privalėsite dažnai jas keisti – neverta. Taip pat pritaikytos naujausios technologijos, kurios užtikrina ryšį tarp belaidės signalizacijos komponentų net iki 2 km atstumo.

Belaidės įrangos montavimo darbai užtrunka žymiai trumpiau ir juos atlikti yra paprasčiau, tad yra sutaupoma daug laiko ir pinigų. Ją taip pat lengva demontuoti, todėl sugalvojus pakeisti gyvenamąją vietą ar biurą, apsauginę signalizaciją galite lengvai pasiimti su savimi.

Belaidės apsaugos sistemos – tai puikus būdas pajusti saugumo jausmą!

Daugiau informacijos:

Tel: +370 618 00873
El.paštas: info[eta]molektra.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus