visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Belaidis WIFI durų skambutis – išmaniosios technologijos jūsų namų saugumui

Belaidis WIFI durų skambutis – išmaniosios technologijos jūsų namų saugumui Belaidis WIFI durų skambutis – išmaniosios technologijos jūsų namų saugumui

AUDIONAS, UAB

UAB „Audionas“ – ilgametę patirtį patalpų apsaugos ir vaizdo stebėjimo srityse turinti įmonė. Specialistai ne tik įrengia, bet ir konsultuoja renkantis vaizdo stebėjimo, apsaugines sistemas, gaisrines signalizacijas. Norintiems optimaliai rūpintis savo namų saugumu net ir nesant namuose, įmonė pristato WIFI belaidį durų skambutį.

Belaidis WIFI durų skambutis – išmaniosios technologijos jūsų namų saugumui

Belaidis WIFI durų skambutis jungiamas į Jūsų WIFI, į telefoną įdiegiama programėlė. Sistema veikia taip: kam nors paspaudus durų mygtuką, jums išmaniajame telefone skamba video skambutis. Tokio durų skambučio privalumas – būdami bet kurioje vietoje, galėsite žinoti, kas jus aplankė.

Per ilgus darbo metus sukaupta patirtis UAB „Audionas“ specialistams leidžia klientui pasiūlyti tinkamiausius sprendimus apsaugos ir vaizdo stebėjimo srityse. „Audionas“ bendradarbiauja su instaliuotojais, dirbančiais įvairiuose Lietuvos miestuose, taigi įmonė savo paslaugas gali pasiūlyti visoje Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus