visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Betono poliravimo sistema Concria TrowelPolish – kodėl verta rinktis?

Betono poliravimo sistema Concria TrowelPolish – kodėl verta rinktis? Betono poliravimo sistema Concria TrowelPolish – kodėl verta rinktis?

STOTRAS, UAB

www.stotras.lt

UAB „Stotras“ pristato „Concria“ žemesnės kainos alternatyvą tradiciniams šlifavimo ir poliravimo įrenginiams, naudojant turimą įrangą pagal greitą 6 žingsnių „Concria TrowelPolish“ sistemą. „Concria TrowelPolish“ sistema yra nebrangiai kainuojanti ir kokybiška betono poliravimo alternatyva tradiciniams šlifavimo ir poliravimo metodams. Unikalūs „Concria“ diskai tvirtinami prie nebrangiai kainuojančių tvirtinimo padų ir po švelninamuoju disku, paverčiančiu įrenginį tikra betono šlifavimo ir poliravimo mašina. „Concria“ sistema taip pat gali būti naudojama su bet kuria standartine lėtaeige valymo mašina ir šlifuokliais.

Kaip veikia „Concria TrowelPolish“ betono poliravimo sistema?

„Concria TrowelPolish“ sistema gali būti naudojama atskleisti vadinamajam „druskos ir pipirų“ paviršiui ir lygiai nupoliruoti. Šios sistemos kaina yra gerokai mažesnė, nes rangovams nebereikia atsivežti ar nuomotis brangių bei didelių betono šlifavimo ir poliravimo įrenginių bei dulkių siurblių. Aukštos įtampos energija ir sunkieji elektros laidai taip pat nebėra reikalingi.

Naudojant „Concria TrowelPolish“ sistemą, su dviejų galvučių vairuojamu švelninamuoju disku, rangovas per vieną darbo dieną gali nupoliruoti iki 2000 kvadratinių metrų betono. Ilgaamžiai „Concria“ diskai gali būti naudojami nuimti kietėjančioms medžiagoms, padangų žymėms ir trūkinėjančias perrišas nuo betono paviršiaus. Be to, „Concria TrowelPolish“ veikia daug greičiau nei tradicinės betono poliravimo priemonės, o tai sumažina darbo valandų poreikį.

Kas gali naudotis „Concria TrowelPolish“ sistema?

Grindų apdailininkai, betono rangovai, betoną šlifuojančios ir poliruojančios įmonės; bet kas, kas nori pateikti nebrangų betono poliravimo pasiūlymą, gali naudotis „Concria“. „Concria“ sistema įmonėms, kurios nesiūlo betono poliravimo paslaugų, leidžia minimaliomis sąnaudomis paįvairinti savo veiklą. Įmonėms, kurios jau užsiima betono šlifavimu ir poliravimu, „Concria“ sistema leidžia sumažinti medžiagų, įrangos ir atlyginimų darbuotojams sąnaudas.

Ko reikia naudojantis „Concria TrowelPolish“?

  • Švelninamojo disko, standartinės lėtaeigės valymo mašinos.
  • „Concria“ šlifavimo diskų, pagal 1-6 žingsnius.
  • Tvirtinimo padų.
  • „Concria“ patvirtintų ličio tankintojo ir apsauginio sluoksnio (C2 hard, C2 super hard ir C2 seal pagal poreikį).

 Betono poliravimo sistema

„Concria TrowelPolish“ sistemos pranašumai:

  • Naudokitės turima įranga. Nėra reikalo atsivežti brangios, aukštos įtampos betono šlifavimo įrangos. „Concria“ sistema švelninamuosius diskus, standartines lėtaeiges valymo mašinas ir net šlifavimo mašinas paverčia betono šlifavimo ir poliravimo mašinomis. Gilus valymas, honingavimas ir poliravimas gali būti atliekami kartu, statybos proceso metu.
  • Itin greitas poliravimo procesas. Statybos darbų grafikai šiais laikais yra labai įtempti, kartais nepaliekantys pakankamai laiko tradiciniam šlifavimui bei poliravimui. „Concria TrowelPolish“ rangovams leidžia apdoroti daugiau nei 10000 kvadratinių pėdų poliruoto betono vos per vieną dieną bei vos vienu naudojimu.
  • Taupykite laiką ir pinigus. „Concria“ yra greita, lengvai naudojama ir nereikalauja didelių investicijų. Su „Concria TrowelPolish“ grindys gali būti apdirbamos, naudojantis turima įranga, išbraukiant poreikį įsigyti brangias šlifavimo ir poliravimo mašinas. Geri darbo rezultatai per mažiau darbo valandų leidžia rangovui statybų metu taupyti brangų laiką.
  • Valymai statybų metu. Betono paviršiai statybų metu yra ne tik naudojami, bet ir sugadinami. „Concria“ sistema galima išvalyti kietėjančias medžiagas, trūkinėjančias perrišas ir padangų žymes nuo betono paviršiaus nekeičiant statybų grafiko tvarkos.
  • Didesnis atsparumas dilimui. Grindys, nupoliruotos su „Concria“ sistema, tampa stipriomis, lygiomis ir ilgai išliekančiomis. ASTM bandymų rezultatai parodė, kad „Concria TrowelPolish“ naudojama kartu su ličio betono tankintojais, paviršiaus kietumą padidina iki 500%, palyginus su neapdorotu bei plienine įranga apdirbtu betonu.
  • Dulkėjimo panaikinimas. Naudojama kartu su ličio betono tankintoju, „Concria“ sistema panaikina mikroskopinį paviršiaus šiurkštumą, sukurdama tvirtą, lygų ir visai nedulkantį betono paviršių.
  • Daug priežiūros nereikalaujančios grindys. Kietos, lygios ir atsparios dilimui grindys „Concria TrowelPolish“ dėka yra daug paprasčiau valomos. Nuo „Concria“ grindų paprasta nuimti padangų žymes, purvą ir batų žymes.
  • Ekonomiška sistema. „Concria“ pasiekė aukštus rezultatus LEED bandymuose, kuriant švarias ir žvilgančias naujas grindis. Ryškus žvilgesys padidins aplinkos apšvietimą, sumažindamas naudotojo sąskaitas už energiją. Be to, pavojingos cheminės medžiagos nėra naudojamos poliravimo proceso metu.
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus