visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Betranšėjiniai darbai: Nauja požeminių tinklų statyba

Betranšėjiniai darbai: Nauja požeminių tinklų statyba Betranšėjiniai darbai: Nauja požeminių tinklų statyba

POŽEMINĖS LINIJOS, UAB (POLI)

www.poli.lt

Nuo 2002 metų sėkmingai dirbanti UAB „Požeminės linijos“ specializuojasi inžinerinių tinklų statyboje ir renovacijoje. Įmonė siekdama tenkinti klientų poreikius, saugoti aplinką ir darbuotojų sveikatą bei sustiprinti savo pozicijas rinkoje, yra įdiegusi Kokybės, aplinkosaugos, darbuotojų saugos ir sveikatos vadybos sistemą pagal LST EN ISO 9001:2008, LST EN ISO 14001:2005, BS OHSAS 18001:2007 standartus.

Betranšėjinius darbus įmonė atlieka nuo pat jos įkūrimo dienos ir nuolat įsisavina naujas technologijas. Įmonės darbuotojų kvalifikacija ir turimas technikos parkas leidžia parinkti tinkamiausias technologijas bet kokio sudėtingumo projektams , kad jie būtų įgyvendinti laiku, mažiausiomis sąnaudomis, kuo mažiau veikiant gamtą bei jau suformuotą infrastruktūrą.

Nauja inžinerinių tinklų statyba

horizontalus-valdomas-grezimas

Horizontalus valdomas gręžimas: Dažniausiai naudojamas įrengiant nesavitakinius inžinerinius tinklus po antžeminiais statiniais, keliais ir geležinkelio bėgiais, po upėmis ir kitais vandens telkiniais. Horizontalaus gręžimo įrenginiais klojami polietileniniai, plieniniai arba specialūs ketiniai vamzdžiai.

mikrotuneliu-irengimas

Mikrotunelių įrengimas: Dažniausiai naudojama savitakinių linijų statyboje arba įrengiant praeinamus kolektorius inžineriniams tinklams.  Metodas taikomas, kai dėl infrastruktūrinių ar geologinių veiksnių yra labai sudėtingos sąlygos ir reikalingas ypatingas tikslumas. Mikrotunelio gręžimo įrenginiais klojami specialūs plieniniai, polimerbetoniai, stiklo pluošto ar keramikiniai vamzdžiai. Mikrotuneliavimo metodu galima kloti vamzdžius nuo 200 mm skersmens iki 2000 mm ir daugiau.

vamzdziu-kalimas

Vamzdžių kalimas: Naudojama įvairių inžinerinių tinklų plieniniams dėklams įrengti po keliais, geležinkeliais, pylimais.  Pneumatiniais vamzdžių kalimo įrenginiais klojami 200 – 1400mm skersmens plieniniai vamzdžiai.

vamzdziu-stumimas

Vamzdžių stūmimas: Naudojama įvairių inžinerinių tinklų plieniniams dėklams įrengti po keliais, geležinkeliais, pylimais. Hidrauliniais vamzdžių stūmimo įrenginiais klojami plieniniai 300 – 1400mm skersmens vamzdžiai.

Stipri kvalifikuotų darbuotojų komanda, kasmetinės investicijos į pažangiausių betranšėjinių technologijų įsisavinimą, aukšta darbų kokybė, kūrybingi sprendimai – tai yra dėl ko įmonė tapo pripažinta inžinerinių tinklų statybos lydere ir patikima partnere.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus