visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Beveik 72 proc. lietuvių labiau linkę rinktis produktus ir paslaugas, turinčius jų kokybę žymintį sertifikatą

Pranešimas žiniasklaidai 2016 m. gegužės 10 d. Pranešimas žiniasklaidai 2016 m. gegužės 10 d.

Naujausias tyrimas atskleidė, kad net 71,6 proc. Lietuvos gyventojų labiau linkę pirkti tuos produktus ar paslaugas, kurie yra pelnę „QUDAL – QUality meDAL“ sertifikatą, rodantį aukščiausią gaminio ar paslaugos kokybę.

Tokie duomenys gauti atlikus 2016/2017 metų „QUDAL – QUality meDAL“ rinkos tyrimą, kurio metu buvo apklausti 1200 Lietuvos gyventojų. Tyrimą atliko tarptautinė Šveicarijos sertifikavimo organizacija ICERTIAS.
 
„Šis tyrimas atskleidė, kad didžiajai dalių lietuvių kokybė yra labai svarbi ir jie jos pageidauja visame kame. Apskritai, „QUDAL – QUality meDAL“ įvertinimas vartotojams visame pasaulyje padeda išsirinkti jų gyvenimo kokybę pagerinančius išskirtinius produktus ar paslaugas, o tuo tarpu geriausioms bendrovėms jis padeda pasiekti naujų klientų“, – sako kompanijos direktorius Robertas Slaveckis.

„QUDAL –Quality meDAL“ apdovanojimą ir sertifikatą pelno tos kompanijos, produktai ar paslaugos, kuriuos nepriklausomos rinkos apklausos metu vartotojai, remdamiesi savo asmenine ar jiems artimų žmonių patirtimi, įvardija kaip siūlančius aukščiausią kokybę.

Remiantis šių metų vasarį atlikto naujausio „QUDAL –Quality meDAL“ tyrimo duomenimis, daugiausiai lietuvių balsų kaip kokybiškiausia kompanija, produktas ar paslauga atskirose kategorijose pelnė šie prekės ženklai: „Vytautas“ (gazuoto vandens kategorija), „Ariel“ (skalbimo miltelių kategorija), „Blend a Med“ (dantų pastų kategorija), „Caparol“ (vidaus sienų dažų kategorija), „Cido“ (vaisių sulčių kategorija), „Kėdainių konservai“ (konservuotų daržovių kategorija), „Oho“ (pusryčių dribsnių kategorija), „Galinta“ (ryžių kategorija), „Felix Ketchup“ (kečupo kategorija) „Alita“ (balto vyno kategorija), „Malsena“ (baltųjų miltų kategorija), „Vilniaus margarinas“ (margarino kategorija), „Asus“ (nešiojamų kompiuterių kategorija), „Grite“ (tualetinio popieriaus kategorija), „Biovela“ (saliami dešros kategorija), „Dormeo“ (čiužinių kategorija), „Senukai“ (mažmeninės prekybos tinklo, prekiaujančio namų ir sodo dekoravimo ir atnaujinimo prekėmis kategorija, bei namų apyvokos prietaisų ir buitinės technikos parduotuvės arba mažmeninės prekybos tinklo kategorija), „Pieno žvaigždės“ (pieno kategorija), Kauno „Žalgiris“ (geriausio sporto klubo kategorija), „Samsung“ (mobiliųjų telefonų kategorija) ir kt.

Beveik 72 proc. lietuvių labiau linkę rinktis produktus ir paslaugas, turinčius jų kokybę žymintį sertifikatąApie tarptautinę organizaciją ICERTIAS

ICERTIAS yra privati, politiškai nepriklausoma tarptautinė rinkos tyrimų ir sertifikavimo organizacija, kuri suranda, sertifikuoja ir apdovanoja kokybiškiausias konkrečioje rinkoje esančias kompanijas, produktus ar paslaugas bei taip kokybės ieškantiems vartotojams padeda priimti sprendimą, kurias prekes ar paslaugas rinktis.

ICERTIAS – tai vartotojų balsas.

Organizacijos ICERTIAS sertifikavimo programos „Best Buy Award“, „QUDAL – QUality meDAL“ (Kokybės medalis) ir „Customers‘ Friend“ („Vartotojų bičiulis“) yra vykdomos daugiau kaip 40-yje šalių penkiuose žemynuose.

ICERTIAS buvo įkurta 2011 m. Šveicarijoje. Kompanija registruota Ciuriche, pavadinimu „ICERTIAS – International Certification Association GmbH“

Daugiau informacijos www.icertias.com

Kontaktai:
ICERTIAS („International Certification Association GmbH“)
Feldeggstrasse 23, 8008 Ciurichas, Šveicarija
T. +41 43 544 44 20
F. +41 43 544 44 21
www.icertias.com

www.qudal.com

certificaton(eta)icertias.org

Apklausa atskleidė, kad 72% lietuvių labiau linkę rinktis produktus ir paslaugas, turinčius QUDAL sertifikatą

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus