visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Bijūnų puokštė – puošnios gėlės įvairioms progoms

Bijūnų puokštė – puošnios gėlės įvairioms progoms Bijūnų puokštė – puošnios gėlės įvairioms progoms

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Bijūnai Lietuvoje gerai žinomos gėlės, dažnai jos auginamos darželiuose, šalia namų gėlynuose. Šios rūšies gėlės yra labai įvairios, vienspalvės ar margaspalvės, todėl bijūnų puokštė gali būti ir tradicinė, ir prabangi.

Populiariausios bijūnų rūšys

Ši gėlė simbolizuoja romantiką, laimę, sėkmę, garbę. Visi žinome tradicinius bijūnus, kuriuos galime pamatyti kaimuose, prie senelių namų, tačiau šiuo metu ši rūšis išgyvena savo šlovės viršūnę dėl atsiradusių naujų veislių. Viena iš jų – rožiniai bijūnai, kuriuos XX amžiaus pradžioje išvedė selekcininkas Davidas Austinas. Rožinių bijūnų puokštė atrodys romantiškai ir stilingai jaunosios rankose vestuvių šventėje, stalo dekoracijose. Ji papuoš namus ir žavės savo karališka išvaizda bei subtiliu kvapu.

Taip pat įspūdingos ir nekasdieniškos bijūnų rūšys yra:

  • Geltonžiedžiai bijūnai: Paeonia lactiflora „Gold Mind“, Paeonia Itoh „Garden Treasure“.
  • Dvispalvis bijūnas Paeonia Itoh „All Tath Jazz“ – tai pusiau pilnaviduris žiedas, kurio vidurys tamsus, o išorėje lapeliai šviesėja ir jų kraštuose lieka tamsūs dryželiai.
  • Puošnusis bijūnas „Candy Stripes“ pasižymi karpytais margais, dviejų spalvų žiedlapiais.

Bijūnų puokštė gimtadieniui ar Motinos dienai

Šiais laikais bijūnai tapo gan madingos vestuvių gėlės, naudojamos tiek vestuvinėse puokštėse, tiek dekoracijose. Dėl spalvų bei rūšių įvairovės jos gali patenkinti išskirtinius jaunosios pageidavimus dėl spalvų gamos ar žiedų dydžio, formos. Bijūnų puokštė tinka ne tik šiai šventei, bet ir gimtadieniui, jubiliejui, Motinos dienai.
Vilniuje šias puošnias gėles galima užsakyti parduotuvėje „Flower Shop“, kurią rasite Vilniaus g. 10, Etmonų g. 1 bei Gamyklos g. 26 Rudaminoje. Gėlių parduotuvėje dirba patyrusi floristė, kuri patars, kokios gėlės tinka jūsų mylimam žmogui, tam tikrai progai. Padarius užsakymą gėlės gali būti pristatytos nemokamai jūsų nurodytu adresu Vilniaus mieste.

Bijūnų puokštę taip pat galite užsakyti internetu flowershop.lt. Jums nereikės išeiti iš namų, internete rasite net kelis šių puokščių pavyzdžius:

  • Prabangi avietinių bijūninių rožių puokštė, kurioje sukomponuota daugiau nei 100 žiedų – ryškios avietinės spalvos bijūnai, frezijos ir įvairi žaluma. Ši įspūdinga puokštė pradžiugins jūsų mylimą moterį, žmoną bei suteiks prabangos namams.
  • Rožinių bijūnų puokštė – tai gaivi, pastelinių spalvų puokštė, kurioje rožiniai bijūnai gražiai dera su smulkiažiedžiais augalais bei žaluma.

Tokios gėlės gali tapti namų puošmena bei atgaiva akims. Jas galite padovanoti mylimai moteriai, mamai ar močiutei gimtadienio, Motinos dienos proga.

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus