visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Bikini depiliacija LYCON vašku – dar lengviau ir patogiau

Bikini depiliacija LYCON vašku – dar lengviau ir patogiau Bikini depiliacija LYCON vašku – dar lengviau ir patogiau

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Vilniaus centre įsikūrusi sveikatos ir grožio oazė „Masažo namai“ pristato naujieną – bikini depiliaciją „LYCON“ vašku.

„PINKINI“ hibridinis vaškas – tobulas formulės „LYCON“ tradicinio vaško ir „LYCOtec“ naujojo vaško mišinys. Naudojant kartu su prieš / po depiliaciniais produktais, tokia depiliacija yra praktiškai neskausminga ir profesionali. „PINKINI“ hibridinis karštasis vaškas pašalina net trumpiausius 1 mm plaukelius. Ši priemonė idealiai tinka net pačiai jautriausiai odai.

Bikini depiliacija „PINKINI“ produktais susideda iš šešių etapų:

  1. Oda nuvaloma su „PINKINI“ odos valikliu su alijošiumi ir hamamelių hidrolatu. Jis puikiai pašalina nuo odos visus nešvarumus, kremą, prakaitą. Naudojamas prieš depiliaciją, kad neužsikimštų poros. Ramina ir dezinfekuoja odą.
  2. Oda ištepama „PINKINI“ priešdepiliaciniu aliejumi su bisabololu ir medetkų ekstraktu. Jis ramina odą, sukuria barjerą tarp odos ir vaško, apsaugo nuo vaško prilipimo prie odos ir užtikrina, kad vaškas sugriebs tik plaukelius taip apsaugodamas ją nuo bet kokio sudirginimo depiliacijos metu. Užtikrina švelnią ir mažiau skausmingą depiliaciją.
  3. „PINKINI“ karštuoju vašku su argano aliejumi, kalendra ir ramunėlių ekstraktu atliekama depiliacija. Po depiliacijos oda išlieka nesudirgusi, o rezultatu džiaugsitės ilgesnį laiką.
  4. Oda ištepama „PINKINI“ odos valikliu su alijošiumi ir hamamelių hidrolatu. Po depiliacijos jis puikiai uždaro atvertas poras. Ramina ir dezinfekuoja odą.
  5. Oda nupurškiama „INGROWN-X-lt SULUTION“ purškikliu nuo plaukų įaugimo su salicilio ir pieno rūgštimis, alantoinu ir arnika. Odos valiklis ir surškiklis nuramina odą bei padeda sumažinti plaukelių įaugimo galimybę, sumažina raudonas dėmeles ir skatina odos atsinaujinimą.
  6. Oda ištepama „PINKINI raminančiu losjonu su Tazmano uogų ir ramunėlių ekstraktais. Lengvas ir gaivinantis losjonas ramina, drėkina ir apsaugo odą nuo sudirgimų.

„Masažo namuose“ dirba kvalifikuoti, ilgametę patirtį įgiję ir medicininį išsilavinimą turintys grožio puoselėjimo specialistai. Darbuotojai nuolat tobulinasi savo srityje bei gilina žinias siekdami geriausių rezultatų. Kiekvienam apsilankiusiam masažo klinikoje yra skiriamas išskirtinis dėmesys: atliekamos grožio procedūros, suteikiama asmeninė konsultacija,  paskiriama individuali gydymo metodika. „Masažo namai“ Jums gali pasiūlyti gydomuosius, anticeliulitinius, atpalaiduojančius, sportinius arba aromatinius masažus.

Visa „Masažo namuose“ naudojama įranga bei priemonės yra aukštos kokybės, moksliškai patikrintos bei sertifikuotos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus