visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Biokuro katilai UT – ekologiškumo ir ilgaamžiškumo garantija

Biokuro katilai UT – ekologiškumo ir ilgaamžiškumo garantija Biokuro katilai UT – ekologiškumo ir ilgaamžiškumo garantija

UT KATILAI, UAB

UAB „UT KATILAI“ dirba pramoninių vandens šildymo katilų gamyboje ir kartu su partneriais atlieka katilinių montavimo bei projektavimo darbus.

UT katilai skirti gamybinėms, buitinėms, administracinėms, taip pat mokyklų, darželių ir kitos paskirties patalpoms šildyti, kuriose įrengtos centrinio šildymo sistemos. Apšildomų patalpų plotas – 300-20000 m2. Galima rinktis katilus kūrenamus kietu kuru, ar tai būtų malkos, pjuvenų briketai, granulės, akmens anglis ar kitos medžiagos kūrenimui.

Įmonė „UT KATILAI“ gamina katilus, kurie ne tik gerai atlieka savo pagrindinę šildymo funkciją, bet naudoja ne iškastinius, o atsinaujinančius išteklius. Todėl didžiausią dėmesį įmonė skiria biokurą naudojantiems katilams, kurių galia svyruoja nuo 50 iki 2000 kW.

UT katilai yra patvirtinti Europos Sąjungos sertifikatais. Įmonė siekia atitikti ekologinius reikalavimus, siekia didesnio efektyvumo bei taupumo. Biokuro katilai pasižymi didesniu efektyvumu, naudoja mažiau biokuro, išskiria mažiau emisijų ir jų kūrenimui galima naudoti žymiai drėgnesnį biokurą, o tai mažina pačio kuro paruošimui sunaudojamą energijos kiekį.

UT biokuro katilai tarnauja apie 15 metų. UT katilai yra patikimi ir kokybiški. Jie pasižymi paprasta konstrukcija ir būtinomis funkcijomis, todėl tarnauja ilgesnį laiką ir juos kur kas lengviau prižiūrėti.

UAB „UT katilai“ – pramoninių vandens šildymo katilų patikimumo ir ilgaamžiškumo lyderiai Lietuvoje, teikiantys integruotus šilumos sistemų sprendimus iš vienų rankų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus