visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Bituminės čerpės Icopal - tai tavo namo stogas ...

Bituminės čerpės Icopal - tai tavo namo stogas ... Bituminės čerpės Icopal - tai tavo namo stogas ...

ICOPAL, UAB

ICOPAL – tai stogas be rūpesčių. ICOPAL jau daugelį metų yra lyderis pasaulyje, gaminantis stogo dangas ir vandeniui nepralaidžias medžiagas, užima pirmaujančias pozicijas Europos rinkoje.

Bituminės čerpelės: tūkstantmetė istorija

Net patys seniausi kultūros paminklai byloja apie bitumo atsiradimą, kuris šlovinamas už jo lankstumą, tvirtumą ir vandens nepraleidžiamumą. „… ir pasakė vienas kitam: pagaminsime plytų ir išdegsime ugnimi. Ir tapo plytos vietoj akmenų, žemės derva vietoj kalkių.“ (Būtis, X skyrius, 3 posmas) Šie žodžiai įrodo, kad bitumas („žemės derva”), į kurio sudėtį įeina ir nafta, ir kitos natūralios medžiagos – tai viena iš seniausių statybinių medžiagų žmonijos istorijoje. Praėjus 5 tūkstančiams metų bitumas tapo plačiausiai naudojama stogo dangos medžiaga. Pradedant pirmuoju patentu, išduotu 1863 m. JAV, atsiradęs Europoje 1860 m. ir iki šių dienų – kiekvienais metais. Europoje milijonai kvadratinių metrų stogų dengiama bitumine čerpe.

Bituminės čerpės Icopal - tai tavo namo stogas ...

Kas yra Bitumas?

• Turtinga spalvų ir šešėlių paletė;

• Čerpelių formų įvairovė;

• Lanksti ir gerai priglundanti medžiaga.

Į čerpių sudėtį įeina bitumas, stiklo audinys armavimui, akmens barstalo sluoksnis ir priedai, kurie apsaugo nuo įvairių išorinių faktorių. Dėl medžiagos spalvų ir formų įvairovės, bitumui būdingo lankstumo, su šiomis čerpelėmis galima realizuoti pačias drąsiausias architekto fantazijas ir neįprastus namų savininkų norus.

Bituminės čerpės Icopal - tai tavo namo stogas ...



Bituminės dangos gali atlaikyti pačius didžiausius temperatūrinius svyravimus, tuo pačiu išlaikyti savo plastiškumą, formą ir išorinį vaizdą. Dėl sluoksniais klojamos dangos, kiekviena tvirtinimo vieta uždengiama kito klojamo sluoksnio, o specialus savaime limpantis bitumas priklijuoja čerpeles prie stogo pagrindo. Net stiprūs vėjo gūsiai negali sugadinti stogo – jos namui suteikia saugumą ir jaukumą.

Bituminės čerpės Icopal - tai tavo namo stogas ...


Icopal Plano – aukštos kokybės bituminės čerpės

Icopal Plano – tai bituminės čerpelės, kurios pasižymi tvirta daugiasluoksne struktūra ir paprastu montavimu. Šios dangos visuomet patikimai apsaugo Jūsų namo stogą. Icopal Plano elastiška daugiasluoksnė struktūra kartu su pabarstu, suteikiančiu stogo dangai išbaigtumo vaizdą, efektyviai izoliuoja visus iš išorės sklindančius lietaus ar krušos garsus. Dėl sluoksniais klojamos dangos kiekviena tvirtinimo vieta uždengiama kitu klojamu sluoksniu, o specialus savaime limpantis bitumas suformuoja vientisą stogo dangą. Net stiprus vėjas negali pakenkti Jūsų stogui. Icopal Plano suteikia visapusišką komfortą.

Bitumines čerpeles galima naudoti ne tik naujų namų stogams, bet ir remontuojant esamą stogo dangą. Jos ypač tinka sudėtingos konstrukcijos ir didelio ploto stogams, kai yra įvairių nuolydžių. Čerpeles lengva pjaustyti ir stogui suteikti įvairias formas: palėpių langams, bokšteliams, karnizams ir kitiems sudėtingiems paviršiams.

ICOPAL bituminių čerpelių pagrindiniai privalumai: hermetiška, nepralaidi lietui, sniegui ir dulkėms, atspari šalčiui, atspari krušai ir šlapdribai, labai atspari vėjui, atspari temperatūros svyravimams, sunkiai užsiliepsnojanti, ilgaamžė, stabili spalva, apsauga nuo pelėsių, kerpių, vandens augalų apaugimo.

Bituminės čerpės Icopal - tai tavo namo stogas ...

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus