visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Buhalterinės apskaitos paslaugos Marijampolėje ir visoje Lietuvoje

Buhalterinės apskaitos paslaugos Marijampolėje ir visoje Lietuvoje Buhalterinės apskaitos paslaugos Marijampolėje ir visoje Lietuvoje

FINMEDA, UAB

UAB „Finmeda“ teikia buhalterinės apskaitos paslaugas nuo pirminių dokumentų iki metinės finansinės atskaitomybės sudarymo. Buhalterijos paslaugos yra teikiamos mažoms, bei vidutinėms įmonėms ir fiziniams asmenims. Taip pat „Finmeda“ teikia Vyr. buhalterio (finansininko) paslaugą, įmonėms, kurios turi apskaitininką. Bendrovė atstovauja klientus mokesčius administruojančiose institucijose, konsultuoja įvairiais mokestiniais klausimais padeda sukurti, ar patobulinti įmonių buhalterinės apskaitos tvarkymo modelį.

„Finmeda“ teikiamos paslaugos:

Kasdienės buhalterijos apskaitos vedimas (pirminių dokumentų, grynųjų pinigų, avansinės apyskaitos apskaita, kasos knygų registravimas, pirkimo ir pardavimo sąskaitų registravimas, reprezentacinių išlaidų nurašymo aktų rengimas, ilgalaikio turto apskaita, balanso ir deklaracijų rengimas, mokesčių ir įmokų apskaičiavimas, ūkio operacijų koordinavimas, debitorių ir kreditorių įsiskolinimų kontrolė).

Sandėlio apskaita, inventorizacijos dokumentai.

Mokesčių apskaitos pateikimas ir klientų atstovavimas VMI, VSDFV, Statistikos departamentui, Muitinės departamentui ir kitoms valstybinėms institucijoms.

Vyr. buhalterio (finansininko) paslauga.

Apleistos buhalterijos tvarkymas.

Įmonės dokumentų tvarkymas, saugojimas ir archyvavimas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus