visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Cirkuliacinis siurblys MAGNA3 - daugiau nei A siurblys

Cirkuliacinis siurblys MAGNA3 - daugiau nei A siurblys Cirkuliacinis siurblys MAGNA3 - daugiau nei A siurblys

ONNINEN, UAB

Cirkuliacinis siurblys MAGNA3 - daugiau nei A siurblys. Jei ieškote didžiausio rinkoje efektyvumo, išmanaus produkto ir tikrai pilno asortimento, daugiau galite nebeieškoti - TAI MAGNA3. Įmonė UAB „Onninen“ savo klientams siūlo pilną asortimentą „Grundfos“ išmanių, didelio efektyvumo cirkuliacinių siurblių, tinkamų šildymo, vėsinimo, gruntinių šilumos siurblių ir buitinio karšto vandens sistemoms.

Patikima inovacija
MAGNA3 cirkuliaciniai siurbliai yra pagrįsti gerai išbandyta ir pasiteisinusia MAGNA technologija bei mūsų elektroninių siurblių gamybos patirtimi. MAGNA, kaip ir anksčiau, turi nuolatinio magneto variklį, AUTOADAPT funkciją ir integruotą dažnio keitiklį, tačiau naujuosiuose MAGNA3 atsirado ir naujų revoliucinių technologijų. Todėl MAGNA3 dabar yra moderniausias išmaniųjų technologijų gaminys, išlaikęs neprilygstamą „Grundfos“ patikimumą.

PILNAS ASORTIMENTAS – tobulas poreikių atitikimas ir mažos viso tarnavimo laiko sąnaudos
GERIAUSIAS EFEKTYVUMAS RINKOJE – minimizuojamos energijos sąnaudos
DIDELIS IŠMANUMAS – mažesnės investicijos ir pilna jūsų sistemos kontrolė
PAPRASTAS ĮRENGIMAS – pagrįstas 40 metų patirtimi ir milijonu bandymų valandų
PAPRASTAS ĮRENGIMAS – reikia mažiau pastangų ir laiko

AUKŠČIAUSI STANDARTAI, PUIKIAUSI REZULTATAI
Pasirinkimo galimybės? MAGNA3 asortimentas tikrai didelis – daugiau kaip 150 skirtingų ketinių ir nerūdijančio plieno pavienių ir sudvejintų siurblių modelių. Didžiausias sudvejintas siurblys gali užtikrinti 18 m slėgio aukštį ir 70 m3/h debitą. Taigi, galite pasirinkti bet kokiai šildymo ar oro kondicionavimo sistemai tiksliai tinkantį siurblį.

Išmanus siurblys
MAGNA3 suteikia naujų galimybių, nes turi du papildomus išmanaus valdymo režimus, optimizuotą ryšio su pastato valdymo sistema sąsają ir integruotą energijos skaitiklį. Šis išmanus siurblys netgi leidžia sumažinti balansavimo vožtuvų skaičių sistemoje.

Didžiausias efektyvumas
Trumpai: MAGNA3 yra pats efektyviausias cirkuliacinis siurblys iš šiuo metu siūlomų rinkoje. Išsamiau: energijos vartojimo efektyvumo koeficientas (EVEK) yra žymiai mažesnis už EuP nustatytą etaloną, sutaupoma iki 75% energijos lyginant su tipiniais cirkuliaciniais siurbliais, todėl investicijų grąža bus neįtikėtinai greita. Savaime suprantama, EuP reikalavimai ne tik tenkinami, bet ir gerokai viršijami.

Patikimumas nuo A iki Z
„Grundfos“ į bandymus nežiūri formaliai. Turėdami 40 metų elektroninių siurblių gamybos patirtį ir milijoną valandų bandę MAGNA3 ekstremaliomis sąlygomis, įskaitant kintančio slėgio bandymus, didelio drėgnumo bandymus, aukštos ir žemos temperatūros bandymus, esame tikri, kad šis siurblys tarnaus jums daug metų.

ismanus-siurblys5

EFEKTYVUMAS DĖL PLATAUS ASORTIMENTO
Pilnas asortimentas reiškia, kad siurblys tiksliai atitiks poreikius. Išplėstame MAGNA3 asortimente yra daugiau kaip 150 pavienių ir
sudvejintų siurblių iš ketaus arba nerūdijančio plieno. Didžiausias galimas slėgio aukštis siekia 18 m, o didžiausias debitas – 70 m3/h. Tai reiškia, kad dabar bet kuriam darbo taškui žymiai lengviau pasirinkti tinkamo dydžio siurblį ir kartu optimizuoti įsigijimo kainą bei energijos sąnaudas.

MAGNA nuolat tobulėja
„Grundfos“ ir toliau diktuoja cirkuliacinių siurblių technologijų tendencijas ir yra akivaizdus pasirinkimas, jei ieškote efektyviausiai energiją vartojančių sprendimų ir greitos investicijų grąžos. Kad pasiekti iki tol nematytą MAGNA3 energijos vartojimo efektyvumą, gamintojai dar labiau optimizavo hidraulinę siurblio dalį, „Grundfos“ pritaikė savo patentuotą diferencinio slėgio jutiklį, panaudojo kompozitinių medžiagų rotoriaus kamerą ir kompaktišką, energijos nuostolius variklyje minimizuojantį statorių. Gavosi labai efektyvus, dar ilgai nepasensiantis cirkuliacinis siurblys, kurio EVEK vertė yra tokia, kad lyginant su ja net griežti 2015 metais įsigaliosiantys EuP reikalavimai jau dabar atrodo pasenę.

Universalus siurblys
Kaip ir ankstesnės kartos MAGNA siurbliai, MAGNA3 puikiai tinka ir šildymo, ir vėsinimo sistemoms, ir buitinio karšto vandens cirkuliacijos sistemoms. Jis gali cirkuliuoti iki –10 °C temperatūros skysčius, todėl tinka ir sudėtingiems pramoniniams sprendimams, ir gruntinėms šilumos siurblių sistemoms. Dar daugiau, galima skysčio temperatūra (nuo –10°C iki +110 °C) dabar jau nepriklauso nuo aplinkos temperatūros (nuo 0 °C iki +40 °C). Taigi, kai jūsų projekte reikalingas šildymas arba vėsinimas, MAGNA3 yra siurblys, kurio jums reikia.

Atnaujinkite ir taupykite pinigus
Ar žinote, kad atnaujinus siurblių sistemą, energijos sąnaudos gali sumažėti net 80%? „Grundfos“ gali pasiūlyti kelis sistemų atnaujinimo variantus priklausomai nuo jūsų jau turimos siurblių sistemos būklės.

„Grundfos Blueflux®“ – tai garantija jums
„Grundfos Blueflux®“ ženklas yra garantija jums, kad MAGNA3 turi efektyviausiai energiją vartojantį variklį, kokį tik šiuo metu galima gauti. „Grundfos Blueflux®“ varikliai yra sukonstruoti taip, kad iki 60 % sumažintų energijos suvartojimą ir kartu CO2 emisijas bei eksploatavimo sąnaudas.

PRISTATOME: JŪSŲ TOBULAS VALDYMO REŽIMAS
Išmanus valdymas leidžia taupyti laiką ir energiją

valdymo-rezimas3
MAGNA3 leidžia rinktis įvairius šiuolaikiniuose cirkuliaciniuose siurbliuose naudojamus valdymo režimus, tačiau išmanieji režimai – AUTOADAPT ir FlowADAPT – yra tai, ko konkurentai jums negali pasiūlyti. Be to, su visais MAGNA3 valdymo režimais galima naudoti FlowLIMIT bei automatinio naktinio režimo funkcijas.

valdymo-rezimas4

Cirkuliacijos sistemose naudojamas proporcinio slėgio režimas. Siurblys nuolat koreguoja savo apsukas pagal kintančius debito poreikius. AUTOADAPT funkcija nuolat koreguoja proporcinio slėgio kreivę ir automatiškai parenka efektyvesnę, visiškai nedarant įtakos komforto lygiui. Naudojant šią jau gamykloje įjungtą funkciją, 80% sistemų nereikia jokių papildomų nustatymų keitimų

FLOWADAPT yra AUTOADAPT ir FLOWLIMIT derinys.
MAGNA3 nuolat seka debitą ir užtikrina, kad jis neviršytų nustatytos ribinės vertės. Tampa nereikalingas atskiras balansavimo vožtuvas. Pastovaus slėgio režimas naudojamas kintamo debito sistemose, kuriose yra labai mažas slėgio kritimas, ir atvirose sistemose, kur slėgio kritimas vamzdyje priklauso nuo statinio slėgio aukščio. Pastovios temperatūros režimas naudojamas kintamo debito sistemose, kuriose tam tikroje sistemos vietoje reikia palaikyti pastovią temperatūrą. Debitą valdo siurblys ir valdymo vožtuvai tampa nereikalingi.
Pastovios kreivės režimas naudojamas, kai reikia pastovaus debito ir slėgio aukščio. Reikalingas darbo taškas nustatomas siurblyje, todėl tokiose situacijose paprastai naudojami balansavimo vožtuvai tampa nereikalingi.

IŠMANŪS SPRENDIMAI
Sukurti integravimui į pastato valdymo sistemą
Papildomi CIM moduliai palaiko visus labiausiai paplitusius pramoninių tinklų standartus, todėl MAGNA3 siurbliai gali būti lengvai integruoti į pastato valdymo sistemą.

Šilumos skaitiklis
MAGNA3 siurbliai turi integruotą šilumos skaitiklį, kuris gali sekti šilumos energijos paskirstymą ir vartojimą, kad būtų išvengta didelių sąskaitų už energiją dėl sistemos išsibalansavimo. Šilumos skaitiklio tikslumas yra nuo +/-1 % iki +/-10%, priklausomai nuo
darbo taško; naudodami šį skaitiklį sutaupysite, nes sistemoje nereikės atskiro energijos matavimo prietaiso.

Mažesnis balansavo vožtuvų poreikis
Naujoji FlowLIMIT funkcija ir FlowADAPT režimas leidžia MAGNA3 siurbliui nustatyti maksimalų debitą. Siurblys nuolat seka debitą ir užtikrina, kad esant stabilioms sąlygoms būtų neviršytas nustatytas maksimalus debitas. Tai sumažina sistemos išsibalansavimo pavojų, reikia mažiau balansavimo vožtuvų ir pagerėja bendras energijos vartojimo efektyvumas. Kad būtų laikomasi debito apribojimo, siurblys sumažina savo našumą iki nustatytos kontrolinės vertės, o tai stipriai sumažina siurblio naudojamą galią.

Belaidis ryšys tarp dviejų pavienių siurblių
MAGNA3 siurbliuose panaudota belaidžio ryšio technologija, leidžianti vienam MAGNA3 siurbliui palaikyti ryšį su kitu MAGNA3 siurbliu. Naudojantis integruotu vedliu ryšys tarp dviejų lygiagrečiai sujungtų siurblių nustatomas greitai ir lengvai. Tada du siurbliai valdomi kartu ir gali dirbti pakopiniu režimu, darbo pakaitomis režimu arba rezervinio siurblio režimu.

siurblys-silumos-skaitiklis1

magna3-iejimai-isejimai2

 

Daugiau įėjimų ir išėjimų integravimui į sistemas
MAGNA3 įėjimai ir išėjimai, pridėjus papildomą relę ir analoginį įėjimą, kuriuos galima laisvai konfigūruoti, užtikrina geresnį siurblio sekimą ir optimalų valdymą.

MAGNA3 įėjimai ir išėjimai
1. analoginis įėjimas (0-10V/4-20mA) diferencinio slėgio jutikliui, pastovios temperatūros palaikymui, šilumos energijos matavimui arba išorinei kontrolinės vertės korekcijai

2. relių išėjimai, kuriuos galima sukonfigūruoti aliarmo, parengties arba darbo signalizavimui

3. skaitmeniniai įėjimai išoriniam paleidimui / sustabdymui, maks. kreivės ir min. kreivės režimo įjungimui

Paprastas optimizavimas
Inovacinis trimatis darbinių būsenų žurnalas ir darbo taško istorijos kreivė leidžia paprastai ir tikslai atlikti optimizavimą. Šios dvi naujos funkcijos pateikia išsamią informaciją apie siurblio darbą nuo pat jo įrengimo dienos bei duomenis apie buvusias darbo sąlygas, pvz., vidutinę temperatūrą ir naudojamą galią. Naudojantis šiais duomenimis lengva rasti optimalų siurblį keitimui, patobulinti optimizavimo planą ar išsiaiškinti sutrikimus.

Priedai
Grundfos GO
„Grundfos GO“ suteikia galimybę siurblius valdyti patogiu rankoje laikomi prietaisu ir turėti prieigą prie „Grundfos“ internetinių įrankių.

CIM moduliai
Jungimui į pastato valdymo sistemą gali būti naudojami CIM moduliai, dirbantys šiais pramoninio ryšio protokolais: LON, Profibus, Modbus, SMS/GSM/GPRS, BACnet. Taip pat galimas GENIbus protokolas.

Izoliaciniai kevalai vėsinimo sistemoms
Izoliaciniai kevalai laidžia išvengti kondensacijos ir korozijos oro kondensavimo ir gruntinių šilumos siurblių sistemose.

Patikimų siurblių kartos
Mechaninė MAGNA3 siurblių dalis – tai jau trečia karta, sukurta naudojantis 40 metų „Grundfos“ patirtimi, o nauja pati save sauganti siurblių elektronika patvirtina, kad vis dar esame elektroninių siurblių inovacijų priešakyje.

Milijonas valandų badymų
„Grundfos“ tiki, kad išsamūs bandymai yra būtini. MAGNA3 „atkentėjo“ daugiau kaip milijoną valandų bandymų ekstremaliomis sąlygomis, įskaitant kintančio slėgio bandymus, didelio drėgnumo bandymus, aukštos ir žemos temperatūros bandymus.

MAGNA 3
Siūlome pilną asortimentą MAGNA3 siurblių, kurie išsiskiria neprilygstamu efektyvumu ir bet kokius jūsų poreikius patenkinsiančiomis išmaniomis technologijomis, ir kartu pripažintą „Grundfos“ patikimumą, pagrįstą 65 metų siurblių gamybos patirtimi. (GRUNDFO S Pumps Baltic www.grundfos.lt)

Apie UAB „Onninen“

Onninen - tai santechnikos ir šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo, pramonės, apšvietimo ir elektrotechnikos, telekomunikacinės įrangos didmeninės prekybos įmonė. Onninen - šeimos valdoma įmonė, dirbanti su pramonės sritimi nuo 1913 metų. Šiuo metu Onninen veikia 8 valstybėse: Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Rusijoje, Lenkijoje, Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje. Savo veiklą Baltijos šalyse Onninen pradėjo 1992 metais atidarydama padalinį Taline. Latvijoje Onninen buvo įsteigta 1994 m., o Lietuvoje – 1995 m.

Onninen klientai – tai elektrotechnikos ir apšvietimo, santechnikos ir šildymo, telekomunikacijų, bei vėdinimo ir oro kondicionavimo sektoriuose dirbantys rangovai bei mažmenininkai. Baltijos šalyse, techninių sistemų srityje, esame pirmoji įmonė, kuri su savo prekių užsakymo, logistikos ir prekybos sistema “suardė” valstybines sienas, pasiūlydama daugiau nei 200 000 pavadinimų prekių asortimentą.

Tuo atveju, jei pageidaujamų prekių vietiniame sandėlyje nėra, prekės užsakomos iš kaimyninių sandėlių Rygoje, Taline, Suomijoje arba tiesiai iš gamintojų ir yra pristatomos klientui į Onninen sandėlius arba kliento nurodytu adresu. 

Prekes mums tiekia daugiau nei 2000 gamintojų iš viso pasaulio, tokie, kaip Wavin, Danfoss, Henco, Gustavberg, Oras, Naval, Technibel, Philips, Moeller, Meka, Schneider Electric, Petitjean, Tyco, Ensto, Obo Betterman, Jansen, Outokumpu, ADC, Nexans ir kt.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus