visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Čirvinių blynų keptuvė ir Grybukų keptuvė – MIGIRIS naujienos šeimininkėms

Čirvinių blynų keptuvė ir „Grybukų“ keptuvė - MIGIRIS naujienos šeimininkėms Čirvinių blynų keptuvė ir „Grybukų“ keptuvė - MIGIRIS naujienos šeimininkėms

MIGIRIS, UAB

www.migiris.lt

Jei Jus aplanko vaikystės prisiminimai... Kvapai, skoniai, vaizdai... gal prisimenate Čirvinius blynus ir mamą, stovinčią prie viryklės ir vartančią seną gerą čirvinių blynų keptuvę. Ar atsimenat tokią? Čirvinių blynų keptuvės korpusas pagamintas iš aukščiausios kokybės aliuminio lydinio.

Keptuvė yra tvirta, stabili, nepaprastai patvari, ilgaamžė, atspari korozijai bei  itin aukštoms temperatūroms ir jų pokyčiams. Keptuvės korpusas optimaliai perduoda karštį,  leidžianti greitą ir tolygų šilumos pasiskirstymą visoje keptuvėje. Todėl čirvinių blynų keptuvės korpusas tolygiai įkaista ir idealiai tinka traškių ir skrudintų blynų kepimui. Kepami blynai keptuvėje nesvyla, o kepa tolygiai. Iškepti čirviniai blynai pasižymi itin geru skoniu yra mėgstami tiek vaikų, tiek suaugusių žmonių.

Ši geriausiais pirkėjų atsiliepimais įvertinta čirvinių blynų keptuvė išpildo visus tokioms keptuvėms keliamus reikalavimus.

Čirvinių blynų keptuvės techninės charakteristikos:keptuves-technines-charakteristikos

Keptuvė pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Medžiaga: aliuminis.

Išmatavimai: 41,5 cm x 18 cm x 3,5 cm.

Svoris: 1,2 kg.

 

cirviniu-blynu-keptuve

„Grybukų“ keptuvė primins kepamus grybukus didžiosioms šeimos šventėms – artimųjų vestuvėms, krikštynoms ar jubiliejams. Kuomet namuose pasklisdavo salstelėjęs kepinių aromatas, prie langų viliodavęs ir kiemo vaikus. Kas jaučia nostalgiją šiems skanėstams, kuriuos kepė mama ar močiutė, puiki galimybė įsigyti Lietuvoje pagamintą „Grybukų“ keptuvę ir savo šeimą pradžiuginti naminiais saldumynais.

„Grybukų“ keptuvės techninės charakteristikos:keptuves-technines-charakteristikos

Keptuvė pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Medžiaga: aliuminis.

Išmatavimai: 42 cm x 18 cm x 5 cm.

Svoris: 2,1 kg.

 

grybuku-keptuve

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus