visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Daivos ir Rimo Degučių sodyba prie Strėvos upės – ideali vieta šventėms ir poilsiui

Daivos ir Rimo Degučių sodyba prie Strėvos upės – ideali vieta šventėms ir poilsiui Daivos ir Rimo Degučių sodyba prie Strėvos upės – ideali vieta šventėms ir poilsiui

Daivos ir Rimo Degučių sodybos „Degučių sodyba“ bei „Degučių slėnis“ įkurtos Kaišiadorių rajone. Vaizdingoje Strėvos upelio slėnio kaimynystėje įrengtos sodybos susilieja su nuostabia gamta. Čia tikrai pabėgsite nuo kasdienybės šurmulio, rasite ramybę, laisvę ir poilsį, malonų bei kokybišką aptarnavimą.

Degučių sodybose galite praleisti atostogas ar laisvadienius, organizuoti įvairias šventes, vestuves, krikštynas, klasės susitikimus, pobūvius, švęsti gimtadienius, organizuoti seminarus, konferencijas, teminius vakarėlius. Laukiami ir baidarių iškylų ar tiesiog ramaus poilsio gamtoje mėgėjai. Patogi nakvynė, estetiška šventės vieta, erdvi banketų ir seminarų salė, skanus maistas, iškylos baidarėmis Strėvos upe, pirtis, išpuoselėtas didelis kiemas su vaikų žaidimų aikštele ir dar daugiau Jūsų poilsiui.

„Degučių sodyba“ gali apgyvendinti 80 svečių. O jei Jūsų šventėje dalyvaus daugiau žmonių – jiems tikrai patiks šalia esantis svečių namelis.

Degučių sodyba

Sodybos įkūrėjai Daiva ir Rimas Degučiai taip pat kviečia aplankyti ir naująją sodybą „Degučių slėnis“. Norinčių atsipūsti nuo miesto triukšmo ir atstatyti jėgas, laukia pirties malonumai, kuri skambant atpalaiduojančiai muzikai ir šviečiant romantiškam apšvietimui pamiršite visus rūpesčius. Poilsiui įrengta didelė terasa, jaukūs kambariai nakvynei. Tai vieta, kurioje galėsite pabraidyti po svajonių pievą, pasivaikščioti po didelį sodą, spragsint nakties laužo liepsnai atrasti savo svajonių žvaigždę ar tiesiog pasvajoti... Visa tai – sodyboje „Degučių slėnis“!

Degučių sodyba

Jus visada maloniai priims šeimininkai, kurie visada stengiasi sutekti sodybai jaukią atmosferą. Svečiai gali užsisakyti ir šventinę arba turistinę vakarienę pagal išankstinį suderintą meniu. Teikiamos transporto paslaugos.

Degučių sodyba


Aktyvaus poilsio mėgėjams, Daiva ir Rimas Degučiai siūlo 1 – 3 dienų žygius baidarėmis Strėvos upe. Vietomis ekstremali Strėvos upė priverčia išvirsti iš baidarės ir palieka ilgai gerus prisiminimus ir didelius įspūdžius.

Patyrusi „Liutonių baidarių centro“, įkurto šalia „Degučių sodybos“, komanda organizuoja iškylas baidarėmis ir nedidelėms kompanijoms, ir didesnėms nei 50 žmonių grupėms. „Liutonių baidarių centre“ išsinuomosite stabilias, greitas, lengvai valdomas, manevringas ir laiko išbandytas baidares. Iškylaujantys  gali apsigyventi, ne tik „Degučių sodyboje“, „Degučių slėnyje“, bet ir „Liutonių baidarių centro“ kambariuose arba 12 vietų poilsio namelyje. Jūsų poilsiui paruošta banketų ir mokymų salės, mini virtuvė, persirengimo kambarys, WC, dušas, erdvus kiemas.

„Liutonių baidarių centras“ – ne tik baidarių sporto mėgėjams. Tai puiki vieta poilsiui, nedidelėms šventėms, seminarams ar konferencijoms iki 20 žmonių.

Degučių sodyba

Mėgstantys iškylas, gali rinktis įrengtą stovyklavietę ant Strėvos upės kranto. Tai puiki vieta stovyklauti su palapinėmis plaukiantiems baidarėmis, žvejoti, maudytis upėje. Iki stovyklavietės galima privažiuoti automobiliu, taip pat patogu išsilaipinti atplaukus baidarėmis, permiegoti ir kitą dieną plaukti toliau. Stovyklavietės pievoje galima žaisti tinklinį, krepšinį, futbolą. Įrengtos 4 pavėsinės ir lauko stalai su suolais, laužavietė, šašlykinė, lauko WC.

Degučių sodyba

Daugiau nei penkiolikos metų patirtis, nuoširdus rūpestis ir gamtos prieglobstis vieniems gali virsti į nepamirštamus nuotykius plaukiant baidarėmis Strėvos upe, kitiems – į jaukią šeimos ar pašėlusią draugų šventę, o tretiems – tiesiog tyliu ir ramiu poilsiu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus