visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų atkūrimo paslaugos odontologijos klinikoje ANGITIA Kaune

Dantų atkūrimo paslaugos odontologijos klinikoje ANGITIA Kaune Dantų atkūrimo paslaugos odontologijos klinikoje ANGITIA Kaune

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Kada paskutinį kartą lankėtės pas odontologą? Per tą laiką jau galbūt pradėjo formuotis dar nepastebimas dantų ėduonis (kariesas). Galbūt ėmė kauptis nebūtinai „plika akimi“ matomi, bet ženkliai pavojingesni po dantenomis arba tarpdančiuose dantų akmenys.

Laiku negydomo dantų ėduonies  ir nepašalintų dantų akmenų rezultatas – pulpitas, gingivitas, parodontitas ir prarasti dantys. Dantų netekti galima staiga ir netikėtai. Tokie negrįžtami praradimai gresia užmiršus save, nors prevencija visai paprasta – bent kartą per metus prisiminti profilaktinę odontologo apžiūrą ir burnos higieną.

Dantų ėduonis ir dantų akmenys nesirenka žmogaus amžiaus, jie renkasi sąlygas: ilgiau užsibuvusius tarpdančiuose maisto likučius, minkštas dantų apnašas su begale bakterijų. Visa tai burnos seilių aplinkoje garantuos pavojingas dantų akmenų sankaupas.

Išplitę dantų akmenys po dantenomis ir susikaupę tarpdančiuose kelia realią grėsmę. Jie – tarsi uždelsto veikimo bomba, galinti likviduoti po keletą dantų išsyk.

Dantų atkūrimo paslaugos odontologijos klinikoje ANGITIA Kaune

Negydomas dantų ėduonis ardo dantis lėtai iki visiško jų praradimo   

Įsidėmėtina, kad dėl dantų akmenų sukeltų dantenų ligų dantys atsipalaiduoja. Šis procesas yra negrįžtamas – suaugusiųjų žmonių klibantys dantys nenustoja klibėti, todėl nesugydomus dantis tenka išrauti. Po to nauji dantys, suprantama, neatauga, tad juos tenka implantuoti arba protezuoti.

Dantų atkūrimo paslaugos odontologijos klinikoje ANGITIA Kaune

Aukštos kokybės dantų implantai

Žmogaus dantys – nuosavi ar dirbtiniai – yra labai svarbi gyvenimo kokybės dalis. Todėl svarbu pasirinkti tik kokybiškus dantų implantus bei vainikėlius ir nerizikuoti savo sveikata.

Dantų implantų kaip ir bet kurių kitų produktų, šiais laikais yra ir labai kokybiškų, ir nekokybiškų. Siūlome peržvelgti esminius dantų implantų pasirinkimo kriterijus , kurie padėtų neapsirikti ir netapatinti įvairių gamintojų dantų implantų su „implantais apskritai“.

Odontologijos klinika „Angitia“ klinika nuo 2002 m. sėkmingai atstovauja vienam kokybiškiausių dantų implantų gamintojo ženklui „Nobel Biocare“. Šio ženklo dantų implantai turi viso gyvenimo garantiją. Odontologijos specialistai gydo bei atkuria dantis visais būdais aukščiausios kokybės medžiagomis. „Nobel Biocare“ ženklo implantų gamintojas yra sukūręs unikalias, patentuotas dantų implantavimo metodikas bei kitas dantų implantų išskirtinės kokybės dalis.

„Nobel Biocare“ vainikėliai ir implantavimo sistemos:

  • Unikalūs cirkonio dantų vainikėliai „Nobel Procera“ – tai monoblokas iš standartiškai naudojamų trijų detalių: 1) danties vainikėlio bazinė dalis, 2) – vainikėlio apdaila, 3) – vainikėlio atrama.
  • Unikali „Nobel Biocare On1“ sistema, apsauganti dantenas nuo galimo jų sudirginimo protezavimo metu, kai imami atspaudai, matuojami ir prisukami pagaminti dantys. Ši pacientų komfortui sukurta „ON1“ sistema pristatyta 2016 m. birželio mėn. Niujorke, o liepos mėn. jau pradėta taikyti „Angitia“ klinikos pacientams.
  • Pažangių „Nobel Biocare“ sukurtų dantų implantavimo metodikų yra daugiau: „Visi ant 4“ („All-On-4“) – viso žandikaulio lanko dantų karūnėlės tvirtinamos ant keturių implantų, sutaupančios pinigus ir laiką; ilgieji, arba skruostiniai, dantų implantai „Zygoma“; unikalios žandikaulio kaulo priauginimo metodikos ir kt.

Dantų atkūrimo paslaugos odontologijos klinikoje ANGITIA Kaune

Visas šiuolaikinės odontologijos naujoves, ypač skaitmenines, sėkmingai savo pacientams taiko Kaune įsikūrusi odontologijos klinika „Angitia“. Patyrę klinikos odontologai dirba su naujausiais „Nobel Biocare“ produktais, su nuolat tobulinamomis dantų implantavimo metodikomis ir visomis sudedamosiomis dantų implantų dalimis. Klinikoje paslaugas siūlo gydytojai, kurie dirba su naujausia įranga ir naudoja tarptautinių organizacijų sertifikuotas bei Lietuvoje aprobuotas medžiagas. Ilgalaikė darbo patirtis leido sukaupti viską, kas geriausia ir reikalingiausia tam, kad klinikos pacientai vėl džiaugtųsi plačiomis šypsenomis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus