visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų balinimas – efektyviai, saugiai ir greitai

Dantų balinimas – efektyviai, saugiai ir greitai Dantų balinimas – efektyviai, saugiai ir greitai

Odontologijos klinika R.V.L., UAB

Graži ir sveika šypsena atlieka svarbu vaidmenį kiekvienoje mūsų gyvenimo srityje. Balti dantys mums suteikia didesnio pasitikėjimo savimi ir žavesio. Deja, daugelis veiksnių turi įtakos dantų spalvos pokyčiams. Tai gali būti paveldimumas ar amžius, kuomet keičiasi danties struktūra – dentino storis didėja, jo spalva tampa geltonesnė. Taip pat maistas ir gėrimai, žalingi įpročiai, spindulinis gydymas, chemoterapija, tetraciklinas, antihistaminianiai vaistai, antidepresantai, geležies turintys medikamentai, prasta burnos higiena ir daugelis kitų priežasčių dėl kurių prarandamas natūralus dantų baltumas. Todėl nenuostabu, kad dantų balinimas yra viena populiariausių dantų gražinimo procedūrų visame pasaulyje.

Visiems, kurie nori džiaugtis balta šypsena - odontologijos klinikos „R.V.L.“ gydytojai saugiai ir greitai išbalins Jūsų dantis iki maksimalaus baltumo. „R.V.L.“ klinikoje yra naudojamos tik moderniausios priemonės - dantų balinimas atliekamas dviem būdais - lazeriu arba „Zoom“ sistema.

Dantų balinimas atliekamas odontologo kabinete, todėl pacientas gali jaustis užtikrintas, kad procedūra yra saugi ir atliekama atsižvelgiant į individualią kiekvieno paciento burnos būklę. Siekiant dar geresnių rezultatų, pacientas gali papildomai balintis namuose su burnos higienisto priežiūra. Profesionali balinimo sistema užtikrina veiksmingą ir saugų dantų balinimo būdą, ilgalaikius rezultatus. Be to, „R.V.L.“ naudojamuose profesionaliuose balinimo geliuose yra kalcio jonų, kurie stiprina dantis, užpildo dantų paviršiaus mikroskopinius defektus, padidina emalio lygumą ir blizgesį.

Profesionalaus balinimo metu danties struktūra išlieka nepakitusi, o pigmentinės dalelės tampa šviesesnės. Nepažeidžiama emalio struktūra, nes gelio pH yra neutralus ir naudojimo metu nesusidaro temperatūros pokyčiai. Kalcio jonai stiprina danties struktūrą. Nesukelia pažeidimų ir gilesniuose danties audiniuose, tik gali pasireikšti laikinas dantų jautrumas. Balinimo metu minkštieji audiniai yra izoliuojami ir apsaugomi nuo sudirginimo ar nudeginimo.

Profesionalaus dantų balinimo metu yra pasiekiami ilgai išliekantys rezultatai, kurių ilgalaikiškumas priklauso nuo paciento gyvenimo stiliaus, mitybos, burnos higienos įpročių.

Dantų balinimas

Odontologijos klinika „R.V.L.“ - puikus pasirinkimas, nes:

Viena iš didžiausių bei moderniausių  odontologinių klinikų, dirbanti Panevėžio ir Vilniaus miestuose.

Dirba profesionali, ilgametę patirtį turinti komanda.

Įrengta absoliučiai visa naujausia odontologinė diagnostinė aparatūra.

Visas odontologinės paslaugos suteikiamos vienoje vietoje.

Odontologijos klinikoje dirba visų sričių specialistai.

Įmonė jau 10 metų turi sutartį su TLK.

Dirbama su pačiomis naujausiomis, aukščiausios kokybės medžiagomis.

Kabinetai aprūpinti naujausia odontologine įranga, kuri užtikrina aukščiausios kokybės procedūras ir suteikia pacientui patogumą bei saugumą.

Patalpose yra įsikūrusi dantų technikų laboratorija.

Pacientas - svarbiausias asmuo.

Garantuojama aukšta teikiamų paslaugų kokybė.

Patogi atsiskaitymo sistema.

Dirbama ne kiekybei, o kokybei.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus