visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantacija – inovatyvūs sprendimai Jūsų šypsenai

Dantų implantacija – inovatyvūs sprendimai Jūsų šypsenai Dantų implantacija – inovatyvūs sprendimai Jūsų šypsenai

PRODENTAS, UAB

www.prodentas.lt

Dantų implantacija – pagalba šypsenoms, netekusioms vieno ar kelių dantų. Praradus dantį ar kelis, būtina pasirūpinti kuo skubesniu jų atstatymu, dėl svarbių priežasčių: dėl atsiradusio dantų tarpo link palaipsniui ims slinkti kaimyniniai dantys. Taip pat dėl suprastėjusio sąkandžio pasidarys sunkiau kramtyti, tinkamai valytis dantis, taip pat gali prasidėti galvos skausmai. Atsiradęs tarpas ir dantų poslinkiai, be abejo, ims kenkti šypsenos grožiui. Negaudamas įprasto krūvio, prarasto danties vietoje ims „tirpti“ žandikaulis. Dėl to ilgainiui pasikeis veido forma, žmogus per anksti susens.

Kaune įkurta estetinės odontologijos klinika „ProDentas“ Jums siūlo greitą, ilgaamžį ir neskausmingą sprendimą – prarastų dantų atstatymą „Straumann“ implantais. „Straumann“ kompanijos implantai yra vieni iš rinkos lyderių, kuria tiria ir kuria dantų implantus, instrumentus ir regeneracines medžiagas. Implantai tiekiami į daugiau nei 70 šalių. Kompanija turi daugiau nei 30 metų implantų gaminimo patirtį. Dantų implantai ir jų komponentai yra gaminami Šveicarijoje ir JAV.

„Straumann“ – vieni iš labiausiai moksliškai pagrįstų, dokumentuotų dantų implantų sistemų pasaulyje. Implantai pasižymi itin aukštu prigijimu – neprigyja tik 1-2 implantai iš 400. Jie tinka ir itin sudėtingiems atvejams. Implantams suteikiama ilgalaikė garantija. „Straumann“ patentuotas „SLACTIVE paviršius leidžia protezuoti ant šių implantų gerokai greičiau nei įprastai.

Dantų implantacijos privalumai

Estetika. Danties implantas nesiskiria nuo natūralaus danties ir tvirtai bei saugiai laikosi Jūsų žandikaulyje. Dantų implantai leidžia drąsiai ir be varginančių kompleksų kalbėti, valgyti ir juoktis.

Funkcionalumas. Implantai nejuda burnoje ir atstato natūralias sąkandžio bei kramtymo funkcijas.

Dantų išsaugojimas. Implantavimo procedūros metu išvengiama dantų šlifavimo, o implanto konstrukcijai nereikia kitų dantų atramos. Todėl natūralūs Jūsų dantys yra visiškai apsaugomi.

Apsauga nuo kaulo nykimo ir dantenų atsitraukimo nuo danties (recesija). Kai implantas integruojamas į kaulą, kramtymo metu susidaro natūrali apkrova žandikauliui. Tai padeda apsaugoti kaulą nuo tirpimo bei išvengti dantenų recesijos.

Prisitaikymas prie individualaus organizmo. Dantų implantai yra pagaminti iš biologiškai suderintų medžiagų. Todėl organizmas implantus lengvai toleruoja, o Jūsų nevargina nemalonios alerginės reakcijos.

Stabilumas. Dantų implantai funkcionuoja kaip stabili atrama įvairiems protezavimo sprendimams: vainikėliams, tiltams, žandikaulio plokštelėms.

Higiena. Kasdienė dantų implantų priežiūra nesukelia papildomų burnos higienos rūpesčių.

Ilgaamžiškumas. Dantų implantai garantuoja ilgalaikį sveikos ir estetiškos šypsenos rezultatą. Implanto ilgaamžiškumą lemia gausybė faktorių, susijusių su pacientu: asmeninė burnos higiena, reguliarūs vizitai pas burnos higienos specialistą, individualios paciento organizmo savybės (atsparumas infekcijoms, netaisyklingas sąkandis), paciento įpročiai (rūkymas, dantų griežimas naktimis) ir kita.

Patikimumas. Implantacija yra vienas pažangiausių ir sėkmingiausių gydymo metodų šiuolaikinėje odontologijoje. Sėkmingu implantacijos rezultatu džiaugiasi vidutiniškai 95%-98% pacientų.

Dantų implantavimo procedūros eiga

Sterilioje aplinkoje, atlikus vietinę nejautrą, danties implantas įsriegiamas į žandikaulio kaulą.

Po 10-14 dienų pacientas paskiriamas apžiūros-konsultacijos vizitas, kurio metu išimami siūlai. Implantas paliekamas įaugti į kaulą. Įaugimo trukmė 3-6 mėnesiai.

Implantui įaugus, taikant vietinę nejautrą, atidengiama implanto viršūnė ir prisukama dantenas formuojanti gyjimo galvutė.

Gaminamas individualus danties vainikėlis.

Estetinės odontologijos klinikoje „ProDentas“ konsultacija (būtina panoraminė rentgenograma) yra nemokama!

Profesionaliai. Progresyviai. Produktyviai. Tokiomis vertybėmis grįsta estetinės odontologijos klinikos „ProDentas“ veikla. Klinikoje dirba patyrę „šypsenos architektūros“ profesionalai, kurie rūpinasi, kad šypsena būtų ne tik sveika, bet ir estetiškai patraukli. Juk Jūsų šypsena verta žymiai daugiau nei dantys be skausmo ir dantenos be kraujo – tai Jūsų vizitinė kortelė, kurią su savimi nešiojatės kiekvieną dieną.

Tradicinės dantų gydymo paslaugos užtikrina sveikos šypsenos pamatą. „ProDentas“ specialistai žengia dar toliau. „Šypsenos architektūra“ pagrįsta išskirtiniu dėmesiu estetiniams gražios šypsenos sprendimams ir 20 metų unikalios šypsenų atnaujinimo patirties. Klinikoje taikomi progresyvūs „šypsenos architektūros“ metodai leidžia maksimaliai sutrumpinti gydymo laikotarpį, sumažinti kainą ir teikti profesionalias konsultacijas internetu.

ProFesionalumas. 20 metų unikalios patirties rinkoje, Lietuvoje pripažintos gydytojos-odontologės, „ProDentas“ vadovės Sigitos Morkuvienės reputacija ir nuolatinis komandos tobulėjimas JAV, Vokietijos, Suomijos, Prancūzijos, Šveicarijos, Italijos, Belgijos, Lichtenšteino, Anglijos, Ukrainos, Lietuvos mokymo centruose, narystė AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) ir  ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry).

ProGresyvumas. inovatyvios estetinio šypsenos atnaujinimo programos, leidžiančios efektyviai sutrumpinti gydymo laiką ir eliminuoti nemalonius pojūčius. Moderni įranga: „KAVO DIAGNODENT“ diagnostinis lazeris, „QUICKLASE“ lazeris, CARL ZEISS“ mikroskopas, „KODAK 8000“ panoraminis rentgeno aparatas, „RVG 6500“ skaitmeninė rentgenografija, „SIRONA“, ir aukščiausios kokybės sertifikuotos medžiagos estetiškai ir ilgaamžei Jūsų šypsenai.

ProDuktyvumas. Jūsų patogumui visos profesionalios odontologijos paslaugos teikiamos vienoje vietoje, o klinika turi du filialus. Todėl galite pasirinkti Jums patogesnę lokaciją. Laiko stokojantiems klientams siūlomos vieno vizito programos, kurių metu atliekama 4-8 dantų estetinė restauracija. „ProDentas“ rūpinasi lanksčiomis ir šypsenai draugiškomis paslaugų apmokėjimo galimybėmis. Kad Jūsų „šypsenos architektūros“ formavimo procesas vyktų greitai, produktyviai ir be priekaištų, o Jūs džiaugtumėtės estetiška ir tvaria šypsena.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus