visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantai VISI ANT 4 – patikimas sprendimas dantų atkūrimui

Dantų implantai VISI ANT 4 – patikimas sprendimas dantų atkūrimui Dantų implantai VISI ANT 4 – patikimas sprendimas dantų atkūrimui

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

2017-ųjų metų pabaigoje Kauno odontologijos klinikos „Angitia“ vadovas, patyręs odontologas – implantologas daktaras Mindaugas Gaučys sugrįžo iš Paulo Malo „Visi ant 4“ mokymo kursų, vykusių Lisabonoje MALO klinikos mokymo centre. Švediškų dantų implantų „Visi ant 4“ sistema – tai plačiai žinomas ir visame pasaulyje taikomas dantų implantavimo į bedančius žandikaulius sprendimas – užtenka vienos dienos, ir žmogus jau gali turėti stabilius, nenuimamus laikinus dantis, galinčius sėkmingai tarnauti keletą metų.

Dantų implantai VISI ANT 4

„Visi ant 4“ bedančių žandikaulių dantų implantavimo metodika savo laiku, – apie 1990-uosius metus, – sukėlė visame pasaulyje pripažintą atkuriamosios dantų implantologijos revoliuciją (primename, kad tarp pirmosios 50-ies pasaulio odontologų grupės, parengtos dirbti su beprecedente švediška apatinio žandikaulio dantų atkūrimo ant 3-jų implantų metodika taip pat buvo pakviestas ir sertifikuotas „Angitia“ klinikos daktaras Mindaugas Gaučys).

 „Visi ant 4“ – viso bedančio žandikaulio dantų implantavimo ant 4 dantų implantų metodiką, – vieną iš daugelio prof. Paulo Malo svarbių odontologijos išradimų, – klinika „Angitia“ pradėjo taikyti viena pirmųjų Lietuvoje nuo 2006 m. ir šiuo būdu sėkmingai implantuoja iki šiol.

Iš pradžių dauguma pasaulio bei Lietuvos implantologų žiūrėjo skeptiškai į „Visi ant 4“ metodiką, ženkliai pranašesnę už kiekvieno danties tvirtinimą ant atskiro implanto. Ir tik po 25 metų pagal šios pirmosios pasaulyje sukurtos dantų implantavimo švediškais dantų implantais metodikos pavyzdį panašius implantavimo metodus pradėjo siūlyti ir kiti dantų implantų gamintojai.

Dantų implantai VISI ANT 4

  • Tačiau tik originali „Visi ant 4“ metodika su švediškais dantų implantais yra visapusiškai ištirta ir dokumentuota MALO klinikoje nuo 1990 m.
  • „Visi ant 4“ bedančių žandikaulių implantavimo metodas kartu su prekės ženklu kaip visiškai patikrintas ir veikiantis pasauliui pristatytas nuo 1998 m.
  • 2001-2011 m., – lygiai 10 metų, – vyko kontroliuojami apatinio žandikaulio medicininiai tyrimai, ir gauti geri rezultatai patvirtino šio metodo sėkmingą praktinį pritaikymą. Dantų implantai „Visi ant 4“ nesulūžo, neiškrito, – žmonės su tais dantimis normaliai gyveno ir dirbo.
  • Viršutinio žandikaulio tyrimai vyko 5 metus, ir taip pat gauti puikūs rezultatai.
  • 2015 m. jau buvo atlikti 34 klinikiniai kontroliuojami tyrimai, kuriuose dalyvavo daugiau nei 2000 pacientų.

Tokia „Visi ant 4“ dantų implantavimo metodikos patikimumo istorija, kurios rezultatu 2016 m. jau džiaugėsi daugiau nei 100 000 pacientų visame pasaulyje, o pagal griežtą mokslinių tyrimų protokolą toliau atkuriami abiejų žandikaulių dantys ir sugrąžinamas gyvenimo džiaugsmas kitiems tūkstančiams žmonių.

Specialiajame protokole griežtai apibrėžta, kaip įsriegiami dantų implantai, kaip tvirtinami vainikėliai, kokios naudojamos detalės, kokiu dažnumu turi atvykti pacientas patikrai, kurios metu fotografuojama žandikaulio būklė ir pan. Tai mokslinę vertę turintis MALO klinikos tyrimų protokolas, kurio duomenys naudojami oficialiai statistikai.

Būtent šių mokslinių kontroliuojamų 34 -ių klinikinių tyrimų su 2000 pacientų per 10 metų gautas „Visi ant 4“ aukštas sėkmės procentas: apatinio žandikaulio – 98,1%, viršutinio – 98%.

Moksliniai tyrimai MALO klinikoje vyksta nuolat ir su naujausiais jų rezultatais supažindinami viso pasaulio aukštos kvalifikacijos odontologai – implantologai, dirbantys su originaliais švediškais dantų implantais ir originalia „Visi ant 4“ dantų implantavimo metodika.

Džiugu, kad pasaulinio garso dantų implantų išradėjas MALO klinikos steigėjas prof. Paulo Malo dalijasi ypatingai vertingomis žiniomis bei patirtimi ir su Kauno odontologijos klinikos „Angitia“ vadovu. Tai viena priežasčių, dėl kurių „Angitia“ klinikos pacientams užtikrinama labai aukšto lygio dantų implantavimo kokybė su viso gyvenimo dantų implantų garantija. Kita Kokybiškų „Angitia“ klinikos dantų implantavimo priežastis – daktaro implantologo kruopštumas, profesionalumas ir patyrusios, precizišku tikslumu atliekančios šį atsakingą darbą rankos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus