visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantavimas - greitas ir neskausmingas sprendimas

Dantų implantai puikus, greitas ir neskausmingas sprendimas Dantų implantai puikus, greitas ir neskausmingas sprendimas

Odontologijos klinika R.V.L., UAB

Danties netekimas gali turėti stiprias pasekmes - ne tik prastesnę estetinę išvaizdą, bet gali atsirasti kompleksai, susikaustymas. Laimei, šiuolaikinės technologijos padeda to išvengti! Dantų implantavimas - modernus būdas atgauti prarastus dantis ar dantų eilę. Implantas burnoje sukuria natūralumo jausmą, bei mažai kuo skiriasi nuo tikrų dantų!

Vienoje iš didžiausių Panevėžio odontologinių klinikų UAB „R. V. L.“ įkurtoje 2007 metais, bei turinčioje savo filialą Vilniaus mieste teikiamos dantų implantavimo paslaugos, reikalingos siekiant atstatyti dantų struktūrą (dantų eilių defektus). Šiandien dienai dantų implantai yra puikus ir geriausias sprendimas, užtikrinantis gerus rezultatus.

Dantų implantai - tai titaniniai sraigtai, atstojantys danties šaknį. Jie tarnauja danties protezui pritvirtinti bei kramtymo funkcijai atstatyti. Kaulas po 3-6 mėn. priauga prie implanto paviršiaus ir sudaro tvirtą jungtį.

UAB „R. V. L.“ odontologijos klinikoje implantacijos procedūra yra trumpa ir neskausminga. Vieno implanto įsriegimas trunka 20-30 min. Atliekamas vietinis nuskausminimas. Po savaitės gijimo išimami siūlai. Implantologijoje komplikacijos pasitaiko retai, o visiškai jų išvengti galima nuodugniai ištyrus pacientą, bei parinkus gerą ir tinkamą gydymo planą.

Prieš atliekant implantaciją, pacientas turi užpildyti anketą apie savo sveikatos būklę. Jam yra daroma kompiuterinė rentgeno panoraminė (ortopantomograma) nuotrauka, pagal kurią chirurgas įvertina kaulo kokybinę ir kiekybinę charakteristiką, anatominių darinių (sinuso ...) lokalizaciją. Rentgeno nuotrauka reikalinga ir tam, kad teisingai būtų suplanuotas visas gydymas (taisyklinga implantų padėtis, protezo teisinga konstrukcija).

Prieš implantaciją būtinai reikia atlikti burnos higieną. Švara burnoje turi būti nepriekaištinga. Reikia nepamiršti, kad burnos profilaktinė priežiūra reikalinga du kartus per metus, kad užtikrinti ilgalaikį „danties gyvavimą“.

Dantų implantams gamintojai suteikią garantiją visam gyvenimui (tik implantams). Protezavimo darbams ant implantų „R. V. L“ klinika suteikia vienų metų garantinę priežiūrą.

Implantavimas - moderni ir itin sudėtinga procedūra, kai chirurginiu būdu įstatomas danties šaknies pakaitalas.

Dantų implantavimas

„R. V. L.“ odontologijos klinikoje dantų implantacijas atlieka docentas, medicinos mokslų daktaras, veido žandikaulių chirurgas Algirdas Lukošiūnas, kuris per daugiau nei 10 darbo metų tūkstančiams pacientų pagerino gyvenimo kokybę, leido nevaržomai šypsotis ir suteikė pasitikėjimo savimi. Klinikoje docentas Algirdas Lukošiūnas atlieka šias operacijas: sudėtingų dantų rovimas, sinuso dugno pakėlimo operacijos, dantų implantacija, kaulo bloko persodinimas, implantacija esant daliniam kaulinio audinio trukumui ir kt. Docento ilgametė patirtis ir nepertraukiama specializacija, moksliniai darbai užtikrina pacientui implanto ilgaamžiškumą ir kokybę.

Odontologijos klinikoje „R. V. L.“ ne tik atgausite prarastus dantis, bet ir gerai jausitės dėl burnoje sukurto natūralumo jausmo.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus