visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų laminatės iš tiesioginio kompozito COMPONEER – nauja kryptis estetinėje odontologijoje

Dantų laminatės iš tiesioginio kompozito COMPONEER – nauja kryptis estetinėje odontologijoje Dantų laminatės iš tiesioginio kompozito COMPONEER – nauja kryptis estetinėje odontologijoje

PRODENTAS, UAB

www.prodentas.lt

UAB „Prodentas“ - estetinės odontologijos klinika Kaune, taiko įvairius moderniausius metodus dantų funkcijai ir estetikai atkurti. Gydytojai gali pasiūlyti įvairius sprendimus šiuolaikinėje odontologijoje: estetinis plombavimas (plombavimas sluoksniavimo metodu), estetinis protezavimas, bemetalė keramika, greitas dantų teisinimas suaugusiems („Six Month Smiles“), dantų tiesinimas skaidriomis kapomis („Invisalign“), dantų implantacija, dantų balinimas ir kt.

Tiesioginės kompozito laminatės COMPONEER – nauja kryptis estetinėje odontologijoje

UAB „Prodentas“ dantų estetiniam protezavimui taiko porceliano arba kompozitinių laminčių „Componeer“ laminačių metodą. Tiesioginės kompozitinės laminatės „Componeer“ – metodas skirtas šalinti priekinių dantų defektams.

Tiesioginės kompozito laminatės „Componeer“ – tai polimerizuotos ir iš nano-hibridinio kompozito iš anksto pagamintos ypatingai plonos plokštelės. Šis metodas yra tarpinis variantas tarp estetinio plombavimo ir laboratorijose gaminamų laminačių (venyrų). Jos tausoja danties audinius, yra patvarūs, nepriekaištingai padengia priekinių dantų paviršių ir suteikia jiems natūralią gražią formą ir švytintį baltumą. Pakanka vieno apsilankymo pas odontologą.

„Componeer“ yra nauja laminačių klasė. Jos gaminamos iš anksto iš tos pačios kompozicinės medžiagos, su kuria ir bus tvirtinamos prie danties. Tai padeda užtikrinti puikų danties vientisumą (danties emalis+kompozicinė plomba+„Componeer“) ir restauracijos patvarumą. „Componeer“ yra ypatingai ploni (tik nuo 0,3 mm), todėl tausoja danties audinius paruošiant dantį procedūrai. Dėl žvilgančio ir natūraliai atrodančio paviršiaus, dantys atrodo natūraliai gyvybingi.

Su „Componeer“ vos vieno vizito metu gali būti atstatomi tiek pavieniai, tiek visi priekiniai dantys (dantų eilė). Tai padeda sutaupyti ir laiko, kuris estetinio plombavimo metu sugaištamas anatominės danties formos ir paviršiaus atkūrimui bei kruopščiam apipavidalinimui, o įprastinių laminačių gamybos atveju – bendradarbiavimui su laboratorija.

Kaip vyksta procedūra:

UAB „Prodentas“ odontologas įvertina pageidaujamų koreguoti dantų būklę, parenka tinkamą „Componeer“ laminačių atspalvį bei formą, naudodamas gamintojo pateikiamą šabloną;

Dantys paruošiami padengimui „Componeer“ laminatėmis. Kadangi „Componeer“ plokštelė yra labai plona, dantys bus šlifuojami minimaliai;

Odontologas pritvirtina laminates reikiamoje vietoje, naudodamas tas pačias medžiagas, iš kurių jos pagamintos. Pagal paciento pageidavimus pakoreguojama dantų forma ir ilgis.

Tiesioginės kompozito laminatės COMPONEER

Profesionaliai. Progresyviai. Produktyviai. Tokiomis vertybėmis grįsta estetinės odontologijos klinikos „Prodentas“ veikla. Klinikoje dirba patyrę „šypsenos architektūros“ profesionalai, kurie rūpinasi, kad šypsena būtų ne tik sveika, bet ir estetiškai patraukli. Juk Jūsų šypsena verta žymiai daugiau nei dantys be skausmo ir dantenos be kraujo – tai Jūsų vizitinė kortelė, kurią su savimi nešiojatės kiekvieną dieną.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus