visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų tiesinimas SIX MONTH SMILES programa – šypsena per 6 mėnesius

Dantų tiesinimas SIX MONTH SMILES programa – šypsena per 6 mėnesius Dantų tiesinimas SIX MONTH SMILES programa – šypsena per 6 mėnesius

PRODENTAS, UAB

www.prodentas.lt

UAB „Prodentas“, estetinės odontologijos klinika Kaune, taiko įvairius moderniausius metodus dantų funkcijai ir estetikai atkurti. Klinika siūlo „Six Month Smiles“ dantų tiesinimo programą, kuri sukurs nepriekaištingą šypseną per šešis mėnesius.

Tai inovatyvi simetriškos ir estetiškos šypsenos architektūros programa, užimanti tarpinę vietą tarp klasikinės ortodontijos ir estetinio plombavimo.

Dantų tiesinimas SIX MONTH SMILES programa

„Six Month Smiles“ dantų tiesinimo programos privalumai:

  • Dantys ištiesinami vidutiniškai per 6 mėnesius. Teigiami pokyčiai pastebimi jau po pirmųjų mėnesių.
  • Breketai yra skaidrūs, todėl aplinkiniams yra beveik nepastebimi.
  • Nešiojant „Six Month Smiles“, dantys yra veikiami mažomis jėgomis trumpą laiką, tai reiškia, kad,  lyginant su klasikine ortodontija, ši dantų tiesinimo programa yra patogesnė pacientui.
  • Lyginant su klasikine ortodontija (dantų rovimas), „Six Month Smiles“ tausoja dantis ir padeda išsaugoti natūralią dantų funkciją.
  • „Six Month Smiles“ nėra brangesnė už tradicinę ortodontiją, o gydymo laikotarpis trunka 3 – 4 kartus trumpiau.

Programos metu neatliekami dideli sąkandžio pakeitimai, kaip tai daroma klasikinės ortodontijos metu. „Six Month Smiles“ ištiesina priekinę dantų liniją, kad šypsena būtų simetriška. Greitoji dantų tiesinimo programa yra skirta išskirtinai suaugusiems pacientams.
   
Po dantų tiesinimo reikės nešioti retencinį aparatą. Jis užfiksuoja dantis naujoje pozicijoje ir garantuoja ilgalaikį sveikos ir estetiškos šypsenos rezultatą. Priklausomai nuo kliento poreikių, „ProDentas“ siūlo įvairius – išimamus ir fiksuojamus – retencinius aparatus.

Klinikoje dirba patyrę „šypsenos architektūros“ profesionalai, kurie rūpinasi, kad šypsena būtų ne tik sveika, bet ir estetiškai patraukli. Juk Jūsų šypsena verta žymiai daugiau nei dantys be skausmo ir dantenos be kraujo – tai Jūsų vizitinė kortelė, kurią su savimi nešiojatės kiekvieną dieną.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus